Δημοσκοπήσεις του τελευταίου μήνα έδειχναν τον σούπερ καθυστέρα Δένδια ώς τον πιο επιτυχημένο υπουργό

'nough said
πως βγαίνουν αυτά ένας Θεός ξέρει.
Οι δύο με το ζόρι.Thor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:47Aπ'τους οποιους οι τρεις ειναι Κουρδοι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:32
Μιλάμε για οκτώ νταηδες (σε έναν Έλληνα αντιστοιχούν οκτω Τούρκοι, και αν μιλάμε για μάχιμες ηλικίες η αναλογία μάλλον μεγαλώνει)
και στη Πολη οταν γινοταν η αλωση προσευχοταν στο θεο,αλλα ειδες τι εγινε.bluerose έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:51Κι αυτό το έλεγε ο Άγιος ΠαΐσιοςThor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:47Aπ'τους οποιους οι τρεις ειναι Κουρδοι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:32
Μιλάμε για οκτώ νταηδες (σε έναν Έλληνα αντιστοιχούν οκτω Τούρκοι, και αν μιλάμε για μάχιμες ηλικίες η αναλογία μάλλον μεγαλώνει)
Σήμερα ( από τότε δλ) οι νέοι μας είναι φοβιτσιαρηδες εν σχέση με τους προγόνους μας
Για αυτό θα επιτρέψει ο Θεός να μη γίνει κάτι εκτός του να πουν βοήθεια Χριστέ μου
Εγώ λέω άμα δει ένας τρεις,θα φύγει
Καντε αυτό που μπορείτε.Σταυρο
ναι,με τη διαφορα ομως,οτι τωρα θελουν να απελευθερωθουν,ενω τοτε,οχι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:54Οι δύο με το ζόρι.Thor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:47Aπ'τους οποιους οι τρεις ειναι Κουρδοι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:32
Οι οποιοι το 1922 έσφαζαν Έλληνες και πολλοί από αυτούς σήμερα είναι υποστηρικτές του Ερντογάν.
Φίλε δεν ειρωνεύομαι. Σοβαρά λέω ότι αν ο ελληνικός στρατός είναι σε θέση να αντέξει 1 μήνα πόλεμο θα πρέπει να ανακυρηξουμε τα 12 μίλια τώρα. Αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι είναι μπλεγμένοι σε 100 μετοπα κια προκαλούν συνεχώς άρα σε έχουν δώσει αφορμή να αντιδράσεις. Απλά πιστεύω ότι ιφα να το κάνεις πρέπει να έχεις στρατό που να μπορεί να το στηριξειOtto Weininger έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:43Δεν ξέρω αν είναι ή όχι, αλλά στρατό έχεις. Κανείς δε θέλει πόλεμο αλλά δεν μπορείς να κάνεις πάντα πίσω. Ειδικά με έναν γείτονα σαν τον Τούρκο που δε σέβεται τίποτα.Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:41Τότε οκ είναι μάλλον η καλύτερη στιγμή να γίνει ανακυεηξη των 12 μιλίων
Πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι το τίμημα θα είναι βαρύ.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:43
Δεν ξέρω αν είναι ή όχι, αλλά στρατό έχεις. Κανείς δε θέλει πόλεμο αλλά δεν μπορείς να κάνεις πάντα πίσω. Ειδικά με έναν γείτονα σαν τον Τούρκο που δε σέβεται τίποτα.
Πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι το τίμημα θα είναι βαρύ.
Ποιος σου είπε ότι τότε δεν ήθελαν να "απελευθερωθουν" και ότι σήμερα στην πλειοψηφια τους θελουν; Επίσης ποιος σου είπε ότι δε θα τους δώσει κίνητρα το τουρκικό κράτος υπό τον Ερντογάν που τον συμπαθούν και αρκετά για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά;Thor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:56ναι,με τη διαφορα ομως,οτι τωρα θελουν να απελευθερωθουν,ενω τοτε,οχι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:54Οι δύο με το ζόρι.
Οι οποιοι το 1922 έσφαζαν Έλληνες και πολλοί από αυτούς σήμερα είναι υποστηρικτές του Ερντογάν.
Μαντεψε ποιους θ'αρχισουν να σφαζουν τωρα.
Κοίτα να πας σε πόλεμο με την ελπίδα να ξεσηκωθουν οι κουρδοι γαμησε τα. Αυτές οι δουλειές γίνονται ανάποδα, πρώτα τους ξεσηκώνει και όταν γίνει πας σε πολεμοThor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:56ναι,με τη διαφορα ομως,οτι τωρα θελουν να απελευθερωθουν,ενω τοτε,οχι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:54Οι δύο με το ζόρι.
Κανονικά θα έπρεπε όταν γίνονται αυτές οι δημοσκοπήσεις με τους επιτυχημένους υπουργούς, μετα που θα απαντάνε, να τους ρωτάνε και γιατί.
Μα κι εδώ θα γίνει.Thor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:55και στη Πολη οταν γινοταν η αλωση προσευχοταν στο θεο,αλλα ειδες τι εγινε.bluerose έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:51Κι αυτό το έλεγε ο Άγιος Παΐσιος
Σήμερα ( από τότε δλ) οι νέοι μας είναι φοβιτσιαρηδες εν σχέση με τους προγόνους μας
Για αυτό θα επιτρέψει ο Θεός να μη γίνει κάτι εκτός του να πουν βοήθεια Χριστέ μου
Μια χαρά είναι ο Δένδιας... Υπάρχει και σοβαρός κόσμος στη χώρα που θέλει σοβαρούς ανθρώπους στην εξουσία και όχι παπαριοπαραγωγους που ενδημούν σε φόρουμ.
και το ΠΚΚ ρε μαστορα,τι ειναι;Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:58Ποιος σου είπε ότι τότε δεν ήθελαν να "απελευθερωθουν" και ότι σήμερα στην πλειοψηφια τους θελουν; Επίσης ποιος σου είπε ότι δε θα τους δώσει κίνητρα το τουρκικό κράτος υπό τον Ερντογάν που τον συμπαθούν και αρκετά για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά;Thor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:56ναι,με τη διαφορα ομως,οτι τωρα θελουν να απελευθερωθουν,ενω τοτε,οχι.Philip Mortimer έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:54
Οι δύο με το ζόρι.
Για να είμαστε δίκαιοι, δεν ξέρω αν μπορούσε να κάνει κάτι που δεν εκανε, αλλα πραγματικά θέλω να δω το σκεπτικό από αυτούς που είπαν πως είναι ο πιο επιτυχημενος
ασε,καλυτερα να μας κυβερναει ο Συριζα για χιλια χρονια,παρα ο Παισιος.bluerose έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 16:01Μα κι εδώ θα γίνει.Thor έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:55και στη Πολη οταν γινοταν η αλωση προσευχοταν στο θεο,αλλα ειδες τι εγινε.bluerose έγραψε: ↑19 Φεβ 2020, 15:51
Κι αυτό το έλεγε ο Άγιος Παΐσιος
Αυτά που προφητευτηκαν από Αγίους Πατέρες κι είναι ερμηνευμένα από την διαθήκη, οοοοολα γίνανε. Εκτός της αποκάλυψης
Κι ότι ο Χριστός θα γινότανε άνθρωπος κτλ έγινε
Με τη προσευχή απαλύνεις τα γεγονότα
Ειδικά σ' αυτό το πόλεμο;;; Όπλα είναι το να κολλήσεις με τη κολώνα της εκκλησίας. Νηστεία,προσευχή,πνευματικός, εσπερινό,έστω και σε πανυγηρια πάνε μόνο άναψε κερί,ότι μπορείς.
Με τη προσευχή μπορείς και να τα αλλάξεις τα γεγονοτα. Με μετανοια
Όμως εδώ πέρα, πρέπει να μετανοήσει όλος ο κόσμος πράγμα αδύνατο γιατί είναι κι άλλοι πχ μουσουλμάνοι
Κι οι δίκαιοι σε ενα χαμό την πληρώνουν την νυφη, αλλά λίγο βρε παιδί μου δροσίζονται
Ο Νώε. Έφυγε γλύτωσε επειδή ήταν κοντά στον Θεό
Τώρα κι οι δίκαιοι κινδυνεύουν