Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
- wooded glade
Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
Το δημοσιοκαφριστάν είναι η αιτία όλων των δεινών της Ελλάδος.
Δεν μπορεί να είναι η ... Μέρκελ ή ο ... Σόϊμπλε, διότι αν δεν τους χρωστάγαμε μπικικί τι θα έκαναν ; Μπορεί να έκαναν -δεν ξέρω- αλλά μπικικί τους χρωστάγαμε.
Δεν μπορεί να είναι οι rich, διότι σαν rich που είναι θαρθούν από ... εμένα να ζητήσουν δάνεια ;
Είναι το δημοσιοκαφριστάν, χειρότερος εχθρός της Ελλάδος από ότι ήταν οι κομμουνισταί που είχε μία αφίσα στα αστυνομικά τμήματα και έλεγε "ο χειρότερο εχθρός της Ελλάδος είναι ο κομμουνισμός" και χειρότερος από οποιονδήποτε άλλον.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει από δω και μπρος να θεωρούνται κατώτεροι και επίσης όλοι οι ουκ ολίγοι δημοσιοκαφριστανοί που είναι μέλη του πχόρουμ.
Δεν μπορεί να είναι η ... Μέρκελ ή ο ... Σόϊμπλε, διότι αν δεν τους χρωστάγαμε μπικικί τι θα έκαναν ; Μπορεί να έκαναν -δεν ξέρω- αλλά μπικικί τους χρωστάγαμε.
Δεν μπορεί να είναι οι rich, διότι σαν rich που είναι θαρθούν από ... εμένα να ζητήσουν δάνεια ;
Είναι το δημοσιοκαφριστάν, χειρότερος εχθρός της Ελλάδος από ότι ήταν οι κομμουνισταί που είχε μία αφίσα στα αστυνομικά τμήματα και έλεγε "ο χειρότερο εχθρός της Ελλάδος είναι ο κομμουνισμός" και χειρότερος από οποιονδήποτε άλλον.
Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει από δω και μπρος να θεωρούνται κατώτεροι και επίσης όλοι οι ουκ ολίγοι δημοσιοκαφριστανοί που είναι μέλη του πχόρουμ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
Προσυπογράφω.wooded glade έγραψε: ↑28 Σεπ 2019, 23:09Το δημοσιοκαφριστάν είναι η αιτία όλων των δεινών της Ελλάδος.
Re: Πρέπει να αναπτυχθεί κοινωνικός ρατσισμός κατά του δημοσιοκαφριστάν ;
.
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τέτοιο μίσος απέναντι στους πλούσιους; (κοινωνικός ρατσισμός)
από Libre arbitre » 23 Ιουν 2023, 21:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 32 Απαντήσεις
- 1141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Μαρ 2025, 17:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρ. Μεγάλου (Τρ. Πειραιώς): Το 2023 η Ελλάδα θα αναπτυχθεί με ρυθμό 3,5%
από Libre arbitre » 11 Ιουν 2023, 21:54 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Ιουν 2023, 21:55
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 1216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
09 Δεκ 2023, 23:07
-
-
Νέα δημοσίευση Τι πρέπει να γίνει ώστε η Ελλάδα να ανασυγκροτηθεί παραγωγικά και να αναπτυχθεί οικονομικά;
από έργο_μακέτο » 25 Μάιος 2024, 17:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 120 Απαντήσεις
- 2819 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
05 Ιουν 2024, 15:24
-