ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:54
Ακομη και σημερα διαδιδουν οτι ειχαν 45.000 κοσμοσ στον Μπαγερν-ΠΑΟΚ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:54
ακομη και σημερα διαδιδετε οτι ειχατε 30 χιλιαδες λαο στο ΟΑΚΑ, ενω δεν ειχατε κανει σολνταουτ τα παπελια του τελικου της Τουμπας, ΛΟΛObi Wan Iakobi έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:58ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:54
Ποοι εισασταν στον Μπαγερν ΠΑΟΚ τελικα;Παρταλι έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 18:12ακομη και σημερα διαδιδετε οτι ειχατε 30 χιλιαδες λαο στο ΟΑΚΑ, ενω δεν ειχατε κανει σολνταουτ τα παπελια του τελικου της Τουμπας, ΛΟΛObi Wan Iakobi έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:58ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:54
ελα ντε? το Αφεντικο Της Πολης που ηταν? στον τελικο των τελικων?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 18:15Ποοι εισασταν στον Μπαγερν ΠΑΟΚ τελικα;
ΑΕΚ ειμαι εγω.Για τον τελικο βρηκα αυτο και μαλιστα απο αρειανο σαιτ.
ΑΕΚ εισαι τωρα μεχρι να ξαναγινεις γαυρος και, αναλογα τα φαρμακα σου, αυριο βαζελος, αν και σε κοβω για ΠανιωνιοObi Wan Iakobi έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 18:21ΑΕΚ ειμαι εγω.Για τον τελικο βρηκα αυτο και μαλιστα απο αρειανο σαιτ.
Για εκείνον τον τελικό ο ΑΡΗΣ πήρε συνολικά 23.480 εισιτήρια και 2.000 προσκλήσεις από την ΕΠΟ. Το ίδιο φυσικά συνέβη και με τον Παναθηναϊκό. Τρεις μέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out. Δεν έμεινε ούτε ένα εισιτήριο απούλητο, ενώ υπήρχε και ζήτηση για ακόμη περισσότερα το τελευταίο διήμερο χωρίς ωστόσο να γίνει εφικτό να παρθούν λόγω του ότι εξάντλησε και τα δικά του ο Παναθηναϊκός.
Ολοι ειμαστε στα φαρμακα κι ο μονος λογικος εισαι εσυ γυφτοπαοκτζη.Η αληθεια ειναι οτι οι αρειανοι κατεβασαν περισσοτερο κοσμο απο σας που δεν εξαντλησατε ουτε τα λιγοτερα (21.300) που πηρατε.Παει και ο μυθος με τους ''εκατονταδες χιλιαδες μακεδονες της αθηνας που θα πλημμυριζαν τα παντα'' που φυσικα τους εχετε βαφτισει ολους ΠΑΟΚ.Παρταλι έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 18:27
ΑΕΚ εισαι τωρα μεχρι να ξαναγινεις γαυρος και, αναλογα τα φαρμακα σου, αυριο βαζελος, αν και σε κοβω για Πανιωνιο
ο Αρης πηρε οτι πηρε, τα εξτρα ειναι μουφα, αν ειναι ετσι τοτες ο ΠΑΟΚ εκοψε 79 χιλιαδες με την Ναπολι ξερω γω
αληθεια, ειναι τοσο ντουρντουβακια οι βαζελες να βλεπουν τους Βουργαροι να βαζουν μεσα νερο τα δικα τους κι αυτοι να στεκοντε στεκα?
ρε ιντερνετηδες πατε φατε κανα ψηφιακο λουκανικο, υπαρχουμε κι εμεις που καποτες πηγαμε γηπεδο
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:50Κι εσεις ειχατε ενωθει πχ το 82 με το πρασινο τρενο που περιμενατε ολοι τα βαζελια στον σταθμο.Να μην πουμε για τη κερκιδα σας στο Καυταντζογλειο με τις αθηναικες ομαδες.Gouerino 4 έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 00:52
Εγω δεν ξερω τι λεει σημερα ο καθενας,εγω θα μιλησω παλι με γεγονοτα.
Ειχατε βγαλει τετοιο κομπλεξ με εμας,που φτασατε σε σημειο οι αντιπαλοι οπαδοι υποθετικα των αθηνων,να μας περιμενετε στον σταθμο ενωμενοι.
Και ολο αυτο το μισος και το κομπλεξ σας,οπως εχω ξαναγραψει,οδηγησε τελικα στον θανατο ενος αθωου παιδιου στον σταθμο,οπου μαχαιρωθηκε απο εναν γαβρο και εναν αεκτση επειδη ετυχε να φοραει ασπρομαυρα ρουχα.
Το παιδι αυτο ηταν αεκτσης αλλα δεν ειχε σχεση με το καρτερι,απλα ετυχε να ειναι στο σταθμο.
Για κομπλεξ αστο,εδω την πεφτατε σε ασχετους στη θεσσαλονικη παραμονες αγωνων και τους κανατε ερωτησεις για να δειτε αν ειναι αθηναιοι και να τους κοπανησετε μετα.
παπαριτσες που εχει διαβασει στον ιντερνε αναπαραγει...13 ειναι, μη δινεις σημασιαGouerino 4 έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 19:15Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 17:50Κι εσεις ειχατε ενωθει πχ το 82 με το πρασινο τρενο που περιμενατε ολοι τα βαζελια στον σταθμο.Να μην πουμε για τη κερκιδα σας στο Καυταντζογλειο με τις αθηναικες ομαδες.Gouerino 4 έγραψε: ↑22 Φεβ 2020, 00:52
Εγω δεν ξερω τι λεει σημερα ο καθενας,εγω θα μιλησω παλι με γεγονοτα.
Ειχατε βγαλει τετοιο κομπλεξ με εμας,που φτασατε σε σημειο οι αντιπαλοι οπαδοι υποθετικα των αθηνων,να μας περιμενετε στον σταθμο ενωμενοι.
Και ολο αυτο το μισος και το κομπλεξ σας,οπως εχω ξαναγραψει,οδηγησε τελικα στον θανατο ενος αθωου παιδιου στον σταθμο,οπου μαχαιρωθηκε απο εναν γαβρο και εναν αεκτση επειδη ετυχε να φοραει ασπρομαυρα ρουχα.
Το παιδι αυτο ηταν αεκτσης αλλα δεν ειχε σχεση με το καρτερι,απλα ετυχε να ειναι στο σταθμο.
Για κομπλεξ αστο,εδω την πεφτατε σε ασχετους στη θεσσαλονικη παραμονες αγωνων και τους κανατε ερωτησεις για να δειτε αν ειναι αθηναιοι και να τους κοπανησετε μετα.
Για πες μας,ποιοι ενωθηκαν με ποιους το 82 εναντιον των παναθηναικων.
Οχι τιποτα αλλο,να ευθυμησουμε λιγακι