Του Τσίπρα πρωί μεσημέρι βράδυ είναι στο πλευρό της Μπέτυς, από τότε που ήταν στο 3,5 μέχρι να γυρίσει στο 3,5, τον έχετε παρεξηγήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 22:57Ο σατανικός είναι τσαούσα με διχασμένη προσωπικότητα. Το πρωί είναι τσιρλίντερ του Μητσοτάκη και το απόγευμα του Τσίπρα.Lugozzi έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 22:48τα άλλα τα κατάπιαμε ε?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 22:47Πολύ καλή η απάντηση για τα συλλαλητήρια (λυσσάξτε τσαούσες)
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μαλάκες περνάει αυτή την στιγμή ο γύφτος με το κίτρινο ντάτσουν, φωνάζει έχω έχω έχω ντομάτες για σαλάτα έχω έχω έχω βερίκοκα δεν έχω, έχω ντομάτες για σαλάτα καρπούζια ΔΕΝ ΕΧΩ!
Που πάμε ωρέ ;
Που πάμε ωρέ ;
.
.
Αυτό ένα πράμα μπορεί να σημαίνει μόνο, μιλάς Μακεδονίτικα! Την Πελοπόννησο δεν θα μας την πάρουν την Πελοπόννησο ρε λέμε, θα τους την δώκουμε, αν δεν δώσουν πολλά τα αμερικανά τύφλα να χουν οι Κινέζοι.Σουβλίτσα έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:02Θα μπω κι εγώ στην παρέα σας -συσέξιε μολών λαβέ ρε (πρόλαβα τον Λακεδαιμόνιο και κάνω ευκαιριακή συμμαχία μαζί του χάριν της ομάδος)- μόνο και μόνο για να σκάσουν οι οχτροί μας που θα αναρωτιούνται πώς εμείς, παροτι ξένοι αναμεταξύ μας και άγνωστοι, καταφέρνουμε να συννενοηθούμε στο τί λέμε!
(:
.
.
στηριζω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έτσι, ακριβώςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:01Ίσως να είναι και χειρότερο. Το όνομα από μόνο του είναι πρόβλημα που θα το βρουν οι επόμενες γενιές μπροστά τους. Βόρειος και Νότιος Κορεα πάνε για ένωση, Ανατολική και Δυτικη Γερμανια, όπως και Βιετναμ το έκαναν ήδη.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Θα ενωθούμε δλδ; Δεν το λες και άσχημοargouen έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:58Έτσι, ακριβώςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:01Ίσως να είναι και χειρότερο. Το όνομα από μόνο του είναι πρόβλημα που θα το βρουν οι επόμενες γενιές μπροστά τους. Βόρειος και Νότιος Κορεα πάνε για ένωση, Ανατολική και Δυτικη Γερμανια, όπως και Βιετναμ το έκαναν ήδη.
Eγώ έχω προτίμηση στη νότια Πελοπόννησο. Να κάνω αίτηση;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Εφόσον η γλώσσα και η εθνικότητα είνια μακεδονική, μετά δεν υπάρχει κέρδος από τον γεωγραφικό προσδιορισμό, ίσα ίσα προβλήματα δημιουργεί. Ακόμα και το Ουράνιο Τοξο λέει ακριβώς το ίδιο. Το βόρεια ε΄'ιναι πάντα προσωρινή ονομασίαargouen έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:58Έτσι, ακριβώςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:01Ίσως να είναι και χειρότερο. Το όνομα από μόνο του είναι πρόβλημα που θα το βρουν οι επόμενες γενιές μπροστά τους. Βόρειος και Νότιος Κορεα πάνε για ένωση, Ανατολική και Δυτικη Γερμανια, όπως και Βιετναμ το έκαναν ήδη.
- Βινόσαυρος
μια ειρηνική απόσχιση τύπου τσεχοσλοβακίας και μια ειρηνική ένωση μετά δε θα δημιουργήσει πρόβλημα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 10:01Ίσως να είναι και χειρότερο. Το όνομα από μόνο του είναι πρόβλημα που θα το βρουν οι επόμενες γενιές μπροστά τους. Βόρειος και Νότιος Κορεα πάνε για ένωση, Ανατολική και Δυτικη Γερμανια, όπως και Βιετναμ το έκαναν ήδη.
Εξάλου σε 10 χρόνια θα είμαστε όλοι κράτη της ευρωπαικής ομοσπονδίας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Dwarven Blacksmith
Η Νότια Αφρική πότε θα κατακτήσει την υπόλοιπη Αφρική;

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο αγις στην πλατεια του χωριου μετα την συνδεση με ειδικη σχεση

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Οταν η Σεληνη,η Αφροδιτη και ο Αρης ευθυγραμιστουν με τον Δια και ειναι ο Ερμης αναδρομος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 11:44Η Νότια Αφρική πότε θα κατακτήσει την υπόλοιπη Αφρική;

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- omg kai 3 lol
φτανει επιτελους κηρυκες του μισους και της μιζεριας

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑13 Ιουν 2018, 21:34Φίλε, εδώ έχεις μαζέψει πόντιους, κρητικούς, κύπριους... Δες το βίντεο που έβαλα πριν από τα σκόπια. Μια χαρά είναι οι μακεδόνες - πολίτες της βορείου μακεδονίας
ακου λε μαζεψαμε τι λε μωρε το μαοικο??
ιδιοι με τους σλαβους λε
τοιούτους εχωμεν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01