Έλληνες και Αλβανοί, μια φυλή;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Έλληνες και Αλβανοί, μια φυλή;
Χαίρετε.
Λοιπόν, ψάχνω στο ίντερνετ και μου βγάζει όλο μαλακίες.
Έχει σπάσει το κεφάλι μου και τα νεύρα μου.
Καλώ γι' αυτό τους πχωρουμίτες να μου δώσετε τα φώτα σας.
Είναι οι Αλβανοί Ιλλύριοι;
Είναι οι Ιλλύριοι ελληνικό φύλο;
Έχουμε οι σημερινοί Έλληνες (και) Ιλλυρικό αίμα;
Συγγενεύουν καθόλου τα Ελληνικά με τα Αλβανικά, και αν ναι, πως;
Θέλω όσο δύναται επιστημονικές απαντήσεις
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Re: Έλληνες και Αλβανοί, μια φυλή;
Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;
ΟΙ Ελληνες στα 1821Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:05Χαίρετε.
διαχωριζαν τους Αλβανους σε δυο φυλες
και θεωρουσανε ΜΟΝΟ τους νοτιους ως ''συγγενεις''' των Ελληνων
Το αυτο συνέβαινε από τη μεριά των νοτιων Αλβανών
Δεν ήταν Ιλλυριοί. Οι Ιλλυριοί μιλούσαν πιθανότατα ινδοευρωπαϊκή γλώσσα centum , ενώ οι Αλβανοί μιλούν satem. Οι Αλβανοί είναι απόγονοι Δακοθρακών.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:05Χαίρετε.
Οι Ιλλυριοί δεν ήταν Έλληνες. Περιγράφονται ως βάρβαροι και για να συνεννοηθούν με τους Μακεδόνες , τους κοντινότερούς τους δηλαδή Έλληνες, χρειάζονταν μεταφραστή.
Σίγουρα έχουμε ιλλυρικό αίμα , όπως και πολλά άλλα αίματα.
Δεν συγγενεύουν. Η ελληνική είναι centum σαν τις γερμανικές , κελτικές και ιταλικές γλώσσες. Η αλβανική είναι satem σαν τις βαλτικές , σλαβικές , ιρανικές και ινδικές γλώσσες. Συγγενεύουν μόνο στα πλαίσια της ινδοευρωπαϊκής ομογλωσσίας.
Εάν σκεφτείς πως ο άνθρωπος συγγενεύει κατά 98 % με τον χιμπατζή, τότε ναι ! Είμστε στενότατοι συγγενείς.Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

Εδω η Τοσκερια εχει πολυ περισσοτερη πυκνοτητα σλαβικων τοπονυμιων απο οποιαδηποτε περιοχη της Πελοπονησου
αλλα δεν τολμησε να πει κανενας
Οτι οιΤοσκηδες ειναι εξαλβανισμενοι Σλαβοι [ δεν ισχυει αλλωστε σε μεγαλο ποσοστό]
Αν υπηρχε τοσο μεγαλη περιοχη στην Ελλαδα με τετοια πυκνοτητα Σλαβικων τοπονυμιων οπως η Τοσκερια
τα εθνομηδενια- φασισταριά θα ανοιγανε καθε μερα σαμπανιες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ρουμ την 23 Φεβ 2020, 19:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Yπερβολές ! (Αθηνοκεντρικές)
Το δε 98% σαχλαμάρα γιά αριστερές κοινοτυπίες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Γενιά της Αμαρτίας
Δεν σας κοουτάρω όχι από αγένεια αλλά για πρακτικούς λόγους.
Ρουμ οι νότιοι Αλβανοί έχουν παρόμοια ορατά φυλετικά χαρακτηριστικά με τους Έλληνες; Και οι βόρειοι όχι;
Ζάπο ρωτάω αν είμαστε συγγενείς φυλετικά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. (Οι Δακοθράκοι Έλληνες δεν ήταν;)
Ρουμ οι νότιοι Αλβανοί έχουν παρόμοια ορατά φυλετικά χαρακτηριστικά με τους Έλληνες; Και οι βόρειοι όχι;
Ζάπο ρωτάω αν είμαστε συγγενείς φυλετικά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. (Οι Δακοθράκοι Έλληνες δεν ήταν;)
Μητρικό rna είχαμε το ίδιο, αλλά μας γαμησανε τη μανούλαΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:11Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;
- Highlander
Με όλους τους γειτονικούς λαούς έχουμε παρόμοιο DNa και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:11Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;
SpoilerShow
SpoilerShow
SpoilerShow
Τι λες ρε μπαγλαμά ; 

Το δε 98% σαχλαμάρα γιά αριστερές κοινοτυπίες

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Γενιά της Αμαρτίας
Θέλω να πω, σε βαθμό που να είμαστε κοινής καταγωγής.Highlander έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:21Με όλους τους γειτονικούς λαούς έχουμε παρόμοιο DNa και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:11Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;
Φύγε ρε από το νήμα, τα dna είναι φασιστικάHighlander έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:21Με όλους τους γειτονικούς λαούς έχουμε παρόμοιο DNa και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:11Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Highlander
Όλοι οι άνθρωποι κοινής καταγωγής είμαστε, αυτό που αλλάζει είναι η χρονική εγγύτητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:23Θέλω να πω, σε βαθμό που να είμαστε κοινής καταγωγής.Highlander έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:21Με όλους τους γειτονικούς λαούς έχουμε παρόμοιο DNa και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:11Και κάτι άλλο σημαντικό: Οι σημερινοί Έλληνες και Αλβανοί έχουν παρόμοιο DNA;
Τι πάει να πει φυλετικά ;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:20Ζάπο ρωτάω αν είμαστε συγγενείς φυλετικά. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. (Οι Δακοθράκοι Έλληνες δεν ήταν;)

Η Μπριτάννικα που έχω διακρίνει τους ανθρώπους σε 9 γεωγραφικές φυλές :
1) Αφρικανική - > Νότια της Σαχάρας
2) Ευρωπαϊκή -> Ευρώπη , Βόρεια Αφρική , Μέση Ανατολή
3) Ασιατική -> Κεντρική , Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία , Αλεούτιες Νήσοι , Δυτική Αλάσκα
4) Αμερικανική ( Ινδιάνικη ) -> οι λαοί της Βόρειας και Νότιας Αμερικής
5) Ινδική - > Ινδική Υποήπειρος έως το Νεπάλ και τα ιρανικά σύνορα
6) Αυστραλιανή - > Αυστραλία και Τασμανία
7) Πολυνησιακή -> Πολυνησία , Νέα Ζηλανδία, Νησί Πάσχα , Χαβάη
8) Μικρονησιακή -> νησιά Γιαπ , Πόνπεϊ και Γκουάμ
9) Μελανησιακή - > Νέα Γουινέα
Υπάρχουν και αυτοί που ταξινομικά έχουν ενδιάμεση θέση : Βουσμάνοι , Αίνού , Εσκιμώοι ( άλλοι είναι Ασιάτες και άλλοι Αμερικάνοι ) , Νεγρίτες των Φιλιππίνων ( Ασιάτες ή Μικρονήσιοι ; ) κ.α. Και φυσικά σήμερα έχουμε πολλές υβριδικές ομάδες στην Αμερική που η ταξινόμησή τους είναι πολύ δύσκολη.
-------------------
Όχι δεν ήταν. Οι Θράκες ήταν βάρβαροι αλλόγλωσσοι. Μέχρι και οι ξένοι λαοί το γνώριζαν. Οι Πέρσες ονόμαζαν Yauna τους ελληνόφωνους( Μικρασιάτες , Μακεδόνες , Ελλαδίτες ) , ενώ τους Θράκες τους έλεγαν Skudra.
- Γενιά της Αμαρτίας
Κοινής φυλετικής καταγωγής, έστω.Highlander έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:25Όλοι οι άνθρωποι κοινής καταγωγής είμαστε, αυτό που αλλάζει είναι η χρονική εγγύτητα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:23Θέλω να πω, σε βαθμό που να είμαστε κοινής καταγωγής.Highlander έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 19:21
Με όλους τους γειτονικούς λαούς έχουμε παρόμοιο DNa και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο.
ΥΓ. Δεν κρίνω με πολιτικά κριτήρια τις απαντήσεις (φασίστες-αντιφασίστες). Μου κάνουν και εναλλακτικές επιστημονικές θεωρίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 729 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
18 Ιαν 2024, 10:53
-
-
Νέα δημοσίευση H ΣατανοΚαμάλα άλλαξε φυλή 23 φορές.
από Kauldron » 15 Σεπ 2024, 21:16 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Σεπ 2024, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απομονωμένη φυλή στον Αμαζόνιο βάζει σταρλινκ και ανακαλύπτει τον πολιτισμό
από Σενέκας » 05 Ιουν 2024, 17:23 » σε Τεχνολογία - 24 Απαντήσεις
- 894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
05 Ιουν 2024, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι οι ανατολικοί ασιάτες, η πραγματική "ανώτερη άρεια" φυλή ?
από AOC » 29 Δεκ 2023, 02:05 » σε Διεθνής πολιτική - 109 Απαντήσεις
- 2726 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
12 Φεβ 2024, 00:37
-