Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Κορονοϊός από την κινα
Eminem has just become the first celebrity to be diagnosed with Coronavirus. In a statement released by doctors, it has been revealed that his palms were sweaty, knees weak and arms were heavy. He presented with vomit on his sweater already. Initial testing has revealed it was moms spaghetti.

Όχι δεν υπάρχει. Ούτε πουθενά αλλού.Nostalgia έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:31Φαση Ταμιφλου δηλαδη. Αρρωστησε η συζυγος απο Η1Ν1 και μου ειπε ο παθολογος οτι κανονικα πρεπει να παρω κι εγω 1 χαπι την ημερα προληπτικα, αλλα μου ειπε οτι "καταντησαμε να αρρωσταινει ενας στην πολυκατοικια και τελικα να παιρνει ολη η πολυκατοικια Ταμιφλου". Δεν πηρα. Ενα ανηψακι μου με Η1Ν1 επισης λογω Ταμιφλου κατεληξε στο νοσοκομειο, δεν το σηκωνε ο οργανισμος του. Υπαρχει στην Ελλαδα αυτο το Remdesivir;Γαληνός έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:25Δυστυχώς δεν είναι εμβόλιο, αλλά υποσχόμενο αντιικο φάρμακο. Δλδη σε όσους νοσούν.https://www.liberal.gr/news/koronoios-x ... vir/285233Οι προσδοκίες για το φάρμακο ενισχύθηκαν από αναφορές στη New England Journal of Medicine ότι ο πρώτος ασθενής στις Ηνωμένες Πολιτείες που μολύνθηκε από τον ιό, ένας 35χρονος στην Ουάσινγκτον, έχει αρχίσει να βελτιώνεται μετά την χορήγηση του.
Δεν το είχαν δώσει ποτέ σε ανθρώπους κ πουθενά.
Τώρα το τρέχουν στην Κίνα κ το έδωσαν κ στον Αμερικανό.
Μια κινέζικη εταιρεία το αντέγραψε.
Στα ζώα τα πήγε εξαιρετικά αλλά για το sars.
Θα δείξει.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Aμα πίνεις μπόλικο οινόπνευμα, όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο, βοηθάει;stergiosbik έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 22:13Οινοπνευμα ρε.
Τι νομιζεις οτι εχουν μεσα τα απολυμαντικα εμποριου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Έχει προκαλέσει εν τω μεταξύ στους boomers τεράστια υστερία.Είδα 5-6 σήμερα με μάσκες στους δρόμους και κανα 2 ακόμη να απαιτούν να κλείσουν τα σύνορα και να ακυρωθούν τα ταξίδια.
- Philip Mortimer
Ο Κικίλιας λέει ότι δε θα ληφθούν άλλα μέτρα για τον κορονοιο (πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου), αλλά θα υπάρξει ενημερωση του κόσμου
https://www.kathimerini.gr/1066165/arti ... leon-metra
- Philip Mortimer
Η δεύτερη πλέον βασική εστία του είναι δίπλα μας, λογικό δεν είναι να υπάρχει ανησυχία;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:50Έχει προκαλέσει εν τω μεταξύ στους boomers τεράστια υστερία.Είδα 5-6 σήμερα με μάσκες στους δρόμους και κανα 2 ακόμη να απαιτούν να κλείσουν τα σύνορα και να ακυρωθούν τα ταξίδια.
Να γιατι οι νοτιοιταλοι ειναι οι υπερτατοι μαλακες του συμπαντος.
3 ατομα απο την Irpinia (περιοχη του Avellino),εκ των οποιων 2 αδελφια καθηγητες,ζουσαν στο Codogno οπου ο ιος θεριζει.Επρεπε να μεινουν στο σπιτι τους οπως ολοι οι κατοικοι.
Τι εκαναν οι πανεπιστημονες ;
Εφυγαν για τα χωρια τους και μαλιστα με ΜΜΜ.
Μιλαμε για εγκληματιες.Για πανηλιθιους εγκληματιες.
3 ατομα απο την Irpinia (περιοχη του Avellino),εκ των οποιων 2 αδελφια καθηγητες,ζουσαν στο Codogno οπου ο ιος θεριζει.Επρεπε να μεινουν στο σπιτι τους οπως ολοι οι κατοικοι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Philip Mortimer
Ούνα φάτσα ούνα ράτσα...under έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:58Να γιατι οι νοτιοιταλοι ειναι οι υπερτατοι μαλακες του συμπαντος.
- hellegennes
Όχι σκέτο οινόπνευμα. Αντισηπτικό με περιεκτικότητα τουλάχιστον 70% σε οινόπνευμα. Το τζελ έχει καλύτερη εφαρμογή και γιατί πασαλείφεται πιο αποτελεσματικά, καλύπτοντας όλην την επιφάνεια και μέχρι να απορροφηθεί και γιατί βοηθάει το νερό που περιέχει στην καλύτερη απορρόφηση. Εκτός κι αν βουτάς τα χέρια σου σε λεκάνη με οινόπνευμα, που δεν το συστήνω.stergiosbik έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 22:13Οινοπνευμα ρε.
Τι νομιζεις οτι εχουν μεσα τα απολυμαντικα εμποριου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εύκολα λέγεται να μείνει κάποιος σπίτι του και δύσκολα γίνεται. Όχι πως δεν προέχει το κοινωνικό συμφέρον έναντι του ατομικού, αλλά είναι άλλο να είναι ο άλλος δημόσιος υπάλληλος και να μείνει σπίτι και άλλο μεροκαματιάρης, που με 1-2 μήνες υποχρεωτικής αργίας καταστρέφεται. Δεν μιλάω για τους Ιταλούς καθηγητές.under έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:58Να γιατι οι νοτιοιταλοι ειναι οι υπερτατοι μαλακες του συμπαντος.
φιλε,το θεμα εν προκειμενω ειναι αν εχεις τον ιο ή οχι.ST48410 έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 00:04Εύκολα λέγεται να μείνει κάποιος σπίτι του και δύσκολα γίνεται. Όχι πως δεν προέχει το κοινωνικό συμφέρον έναντι του ατομικού, αλλά είναι άλλο να είναι ο άλλος δημόσιος υπάλληλος και να μείνει σπίτι και άλλο μεροκαματιάρης, που με 1-2 μήνες υποχρεωτικής αργίας καταστρέφεται. Δεν μιλάω για τους Ιταλούς καθηγητές.under έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:58Να γιατι οι νοτιοιταλοι ειναι οι υπερτατοι μαλακες του συμπαντος.
Δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας ωστε να μην καταλαβαινεις οτι ΚΑΙ για την δικη σου ασφαλεια και για ολων των αλλων (συμπεριλαμβανομενης της οικογενειας σου) πρεπει να μεινεις κλεισμενος μεσα.
Δηλαδή πάνε να το ρισκάρουν!!! Δεν πάει καλά η υπόθεση.Philip Mortimer έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:55Ο Κικίλιας λέει ότι δε θα ληφθούν άλλα μέτρα για τον κορονοιο (πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου), αλλά θα υπάρξει ενημερωση του κόσμου
- hellegennes
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό στο μαγαζί, που είναι εξαιρετικά φθηνό και το παίρνω σε 4λιτρη συσκευασία:Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 22:29under έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 22:26Amuchina ;Otto Weininger έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 22:24Και ένα τζελ που έχουμε αλλα δε θυμάμαι τώρα πως λέγεται.
Στην ιταλια εχει εξαφανιστει.Στο ιντερνετ τα 80 μλ εβαλαν τιμες 25 ευρω.
Καλό είναι και αυτό, ναι. Άλλο λέω εγώ βέβαια, είναι σε μπλε μπουκάλι.
Πάντως όντως έχει εξαφανιστεί στη Ιταλία. Όπως και το Ντετολ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η θερμομετρηση ειναι ημιμετρο.Philip Mortimer έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:55Ο Κικίλιας λέει ότι δε θα ληφθούν άλλα μέτρα για τον κορονοιο (πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου), αλλά θα υπάρξει ενημερωση του κόσμου
Απο την αλλη δεν νομιζω οτι μπορεις ως συστημα να βαλεις εκατονταδες εως χιλιαδες ατομα στην καραντινα.Η μονη λυση ειναι να κλεισεις τα συνορα αλλα και παλι πως θα αφησεις τοσους εκατονταδες ελληνες στο εξωτερικο ; Ειναι το υπερτατο μετρο αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 24 Φεβ 2020, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-