Γι' αυτό άλλωστε και τα παιδιά που δεν βιώνουν αγάπη φέρουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Από το πχώρουμ
Μα αν οι άθεοι προέκυπταν μόνο από οικογένειες άθεων, οι πρώτοι άθεοι από πού θα προέκυπταν;Highlander έγραψε: ↑10 Νοέμ 2018, 21:27Οι γονείς μου είναι άθεοι, αλλά ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους που οι γονείς τους είναι ένθεοι (πολλές φορές μάλιστα φανατικοί) και αυτοί συνειδητοποιημένοι άθεοι.
.bluerose έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:00Α όλα κι όλα
Δεν είναι κινεζικό με σόγια σως θες να δοκιμάσεις; Κι από τότε μπαίνει στο μενού σου
Μονα τους έρχονται και μετά πάμε κατήχηση
Όχι το αντίθετο
Το μόνα τους έρχονται έχει ισχυρή βάση, το πώς μας μεγάλωσε η γιαγιά μας
Εμένα με κουβαλούσε σε εκκλησίες μικρή
Ο σπόρος είναι
Όμως σ' άλλους ξυπνάει πιο μετά
Αυτό φοβάμαι γιατί μετά έχουμε και βούληση
Ναι αλλά η δική μου η γιαγιά με πήγαινε και στο θέατρο, στη παραλία, βόλτα με τη φίλη της από την Αγγλία όταν ερχόταν να δει τη κόρη της που ήταν παντρεμένη με Έλληνα εδώΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:09.bluerose έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:00Α όλα κι όλα
Δεν είναι κινεζικό με σόγια σως θες να δοκιμάσεις; Κι από τότε μπαίνει στο μενού σου
Μονα τους έρχονται και μετά πάμε κατήχηση
Όχι το αντίθετο
Το μόνα τους έρχονται έχει ισχυρή βάση, το πώς μας μεγάλωσε η γιαγιά μας
Εμένα με κουβαλούσε σε εκκλησίες μικρή
Ο σπόρος είναι
Όμως σ' άλλους ξυπνάει πιο μετά
Αυτό φοβάμαι γιατί μετά έχουμε και βούληση
Σοφές κουβέντες Μπουζάκι.....
Οι Γιαγιάδες.....αυτές δίνουν σιγά σιγά τό δηλητήριο.....τού Φόβου.....
Ξέρει η Γριά απ αυτά.....
.
Τον παντρεύτηκες;bluerose έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:20Μια φορά ο αδερφός μου κι οι φίλοι του κορόιδευαν ένα άλλο παιδάκι γιατί είχε στραβή μύτη πολύ
Πρώτα βγαίνει η μύτη σου από τη γωνία και μετά εσύ του λέγανε. Καλοπροαίρετη πλάκα παρέα ήταν
Εμένα αυτό δε μου άρεσε
Το παιδί έκανε πλαστική. Και γύρισαν τα άτιμα και του λένε..τελικά δεν έφταιγε η μύτη σου
Το είπα στη γιαγιά
Αυτή μου λέει εσύ μη κοροϊδεύεις το παιδί
Γιατί ο Θεός θα κάνει να το παντρευτείς
Είχε νόημα όλο αυτό και το έπιασα το νόημα κι ευτυχώς δεν μου ερχόταν να κρίνω άλλους
Μη πω..πως γίνανε αυτοί που κοροϊδεύανε καλοπροαίρετα. Ο ένας πήρε μια με πολύ μεγάλη μυτη
πάει τσάμπα η μύτη
μα οι πρώτοι άθεοι ήτανhellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:03Μα αν οι άθεοι προέκυπταν μόνο από οικογένειες άθεων, οι πρώτοι άθεοι από πού θα προέκυπταν;Highlander έγραψε: ↑10 Νοέμ 2018, 21:27Οι γονείς μου είναι άθεοι, αλλά ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους που οι γονείς τους είναι ένθεοι (πολλές φορές μάλιστα φανατικοί) και αυτοί συνειδητοποιημένοι άθεοι.
Όχι, προ ενός μηνός τον συνάντησα στον εσπερινό στη συνοικία που εμένα θεσνικήNandros έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 16:45Τον παντρεύτηκες;bluerose έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:20Μια φορά ο αδερφός μου κι οι φίλοι του κορόιδευαν ένα άλλο παιδάκι γιατί είχε στραβή μύτη πολύ
Πρώτα βγαίνει η μύτη σου από τη γωνία και μετά εσύ του λέγανε. Καλοπροαίρετη πλάκα παρέα ήταν
Εμένα αυτό δε μου άρεσε
Το παιδί έκανε πλαστική. Και γύρισαν τα άτιμα και του λένε..τελικά δεν έφταιγε η μύτη σου
Το είπα στη γιαγιά
Αυτή μου λέει εσύ μη κοροϊδεύεις το παιδί
Γιατί ο Θεός θα κάνει να το παντρευτείς
Είχε νόημα όλο αυτό και το έπιασα το νόημα κι ευτυχώς δεν μου ερχόταν να κρίνω άλλους
Μη πω..πως γίνανε αυτοί που κοροϊδεύανε καλοπροαίρετα. Ο ένας πήρε μια με πολύ μεγάλη μυτη
Παρέα ξεπαρεα και το δεχόταν αυτός