Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Ερώτηση: Γνωρίζουμε αν μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν μη ασιάτες;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Northern Spirit
Μαλλον εχουνε περισσοτερα κρουσματα απο οτι λενε. Στην ιταλια ακομα ψαχνονται για τον αρχικο φορεα.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Καλά, είναι δυνατόν να ψάχνουν για "αρχικό φορέα" λες και είναι ροζ ελέφαντας; Ο οποιοσδήποτε που βρίσκεται για εργασιακούς ή άλλους λόγους σε κάποιο αεροδρόμιο ή τουριστική περιοχή και ήρθε σε επαφή με Κινέζο ή δυτικό που είχε πάει στην Κίνα, μπορεί να γίνει αυτομάτως ασυμπτωματικός φορέας. Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Οι ασυμπτωματικοί φορείς που δεν μπορούν να "ανιχνευθούν".Northern Spirit έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:01Μαλλον εχουνε περισσοτερα κρουσματα απο οτι λενε. Στην ιταλια ακομα ψαχνονται για τον αρχικο φορεα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην Ιταλια ειναι ολοι Ιταλοι ηλικιωμενοι ηδη επιβαρυμενοι απο αλλες παθολογιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
ε,ναι. Όπως και ναι να το κάνουμε, το να πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν καθόλου συνωμοσίες στον κόσμο, είναι θεωρία συνωμοσίαςLeporello έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:26Κι'εσύ συμφωνείς με τις θεωρίες συνομωσίας;

Κανα 2-3 γεροι.
Αυτο μου εκανε εντυπωση και μενα.
Νομιζω ο ιος επιτίθεται με φυλετικα κριτήρια. Ισως εξαρταται και απο τη διατροφη.
Λενε σε μια βρετανιδα στο κρουαζιερόπλοιο οτι εχει τον ιο, τρομοκρατηθικε, την πηραν με το καροτσακι. Σε 2 μερες ηταν περδικι. Ουτε καταλαβε τιποτα ειπε.
Στον αντίστοιχο κινεζο δεν προλαβαν να του πουν οτι εχει το ιο. Ειχε πεθανει
αρχισαμε τις μαλακιες. απο το πρωι ψωνιζουν μασκες σκονης, και με εχουν παρει 2 τηλ αν εχω μασκες ενεργου ανθρακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι πιο πιθανό να βρεθεί κρούσμα σε διεθνές συνέδριο (πχ στο Φόρουμ στο Κέντρο Δελφών) παρά στη ΜόριαΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 09:48Ε ρε τι έχει να γίνει αν βρεθεί κανα κρούσμα σε καμμιά Μόρια.
Έχω την εντύπωση ότι οι συμμετέχοντες σε διεθνή συνέδρια επιχειρηματίες ταξιδεύουν λίγο περισσότερο από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μέχρι την Πέμπτη τα 3 κρούσματα της Ιταλίας ήταν στη Ρώμη, νομίζω δεν ήταν σε σοβαρή κατάσταση και οι δύο ήταν Κινέζοι τουρίστες, αυτά στις 31 Ιανουαρίου.
Τώρα έχει 2 περιπτώσεις που έγιναν καλά. Ίσως οι Κινέζοι.

ρε συ ενας με ρωτουσε κιολας, "κανουν αυτες οι μασκες για τη γριππη;" του λεω γιατρος δεν ειμαι, αλλα προφανως οχι, για τη σκονη ειναι.
"καλα, βαλε 20"

To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Φύλο και φτερό τη Βρετανίδα, διατροφή, συνήθειες.nick έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 11:31Κανα 2-3 γεροι.
Αυτο μου εκανε εντυπωση και μενα.
Νομιζω ο ιος επιτίθεται με φυλετικα κριτήρια. Ισως εξαρταται και απο τη διατροφη.
Λενε σε μια βρετανιδα στο κρουαζιερόπλοιο οτι εχει τον ιο, τρομοκρατηθικε, την πηραν με το καροτσακι. Σε 2 μερες ηταν περδικι. Ουτε καταλαβε τιποτα ειπε.
Στον αντίστοιχο κινεζο δεν προλαβαν να του πουν οτι εχει το ιο. Ειχε πεθανει
Απο ταινίες αυτο
- hellegennes
Το να πιστεύεις ότι ένα απολυταρχικό καθεστώς μάλλον δεν είναι και πολύ τίμιο όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις του δεν είναι θεωρία συνωμοσίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-