Να αφήσεις τη γυναίκα σου στους γονείς της στις Κροκεές, και εσύ με το γιο σου θα πάτε στο απόλυτο καταφύγιο, στο Άγιον Όρος.
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Κορονοϊός από την κινα
Let them make the first mistake. We make the last move.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η πραγματική ανησυχία μου είναι για τους γονείς μου, και δεν το λέω καθόλου αστεία.

Ordem e Progresso.
Ισχυει αυτο.Εχω συγγενεις και γνωστους που ειναι στις ευπαθεις ομαδες και ξερω οτι θα εχουν θεμα.Εγω δεν παιζει να καταλαβω και πολλα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οταν το δοκίμασες, το έβαλες μαζί με το μπουκάλι στον πάτο σου;stergiosbik έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 13:02Aνα το βαζεις και στον κωλο ειναι ακομη καλυτερα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 23:49Aμα πίνεις μπόλικο οινόπνευμα, όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο, βοηθάει;stergiosbik έγραψε: ↑23 Φεβ 2020, 22:13
Οινοπνευμα ρε.
Τι νομιζεις οτι εχουν μεσα τα απολυμαντικα εμποριου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Ότι φταίνε τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφυλόφιλων.Highlander έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 13:35Κοίτα να δεις τι κυκλοφορεί ρε φίλε... Όταν έρθει Ελλάδα είμαι περίεργος να δω τι θα λέει.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πέρα από τα αστεία, γιατί;
Θεωρητικώς οι μεγάλοι άνθρωποι, μετακινούνται λιγότερο και έρχονται σε επαφή επίσης με λιγότερους "κινέζους".
Όπου "κινέζοι" διάβαζε ανθρώπους που πιθανόν να είναι φορείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι μιλαμε για ιο που μπορει να ειναι ασυμπτωματικος για 2 βδομαδες
Αυτό σε κάτι μου θυμίζει και το "Μεγάλο Φαγοπότι".Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 15:16Προτείνω να κάνουμε κάτι όπως στο Δεκαήμερο:
Δέκα φορουμίτες και δέκα φορουμίτισσες θα μαζευτούμε σε ένα εξοχικό σπίτι κάπου στην επαρχία, -αντί για Τοσκάνη ας είναι κάπου στην Φωκίδα- και θα λέμε αστείες και ερωτικές ιστορίες πίνοντας και τρώγοντας, ενώ η Αθήνα θα πεθαίνει από λιμό.
Από δω το πας, από κει το φέρνεις, η καλλιτεχνική πρόθεση είναι εμφανής.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να παρουμε ραντιστηρες, θερμικές κάμερες, λίτρα απολυμαντικού κ ειδικές στολές
Μα θα κλείσει η παραγωγή λέω εάν προκύψει κάτι.
Απάντηση: κ σε καραντίνα να μπούμε η παραγωγή θα τρέχει
Από μέσα μου: ναι καλά...
Μα θα κλείσει η παραγωγή λέω εάν προκύψει κάτι.
Απάντηση: κ σε καραντίνα να μπούμε η παραγωγή θα τρέχει
Από μέσα μου: ναι καλά...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο υιός της απωλείας;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 14:52Απο το πρωι τουλαχιστον 10 διαφορετικα ατομα χωρις να εχει ακουσει ο ενας τον αλλον μου ειπαν πως αν αρχισει αν εξαπλωνεται στην Ελλαδα ο υιος θα πανε στο χωριο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Aυτό που περιγράφω είναι ακριβώς το Δεκαήμερο του Βοκκάκκιου, το μυθιστόρημα με σπονδυλωτή αφήγηση που καθιέρωσε την ιταλική γλώσσα που μιλιέται σήμερα, ως μια εξέλιξη του φλωρεντινού ιδιώματος.

Ordem e Progresso.
- Highlander
Ο πατέρας μου πήρε 15 μάσκες, τον ρωτάω τι θα τις κάνει όλες αυτές.
"Ε να είμαστε καλυμμενοι" μου απάντησε.
"Ε να είμαστε καλυμμενοι" μου απάντησε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 24 Φεβ 2020, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
sorry nten eimai poli keros to elantaΖενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 15:36Ο υιός της απωλείας;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 14:52Απο το πρωι τουλαχιστον 10 διαφορετικα ατομα χωρις να εχει ακουσει ο ενας τον αλλον μου ειπαν πως αν αρχισει αν εξαπλωνεται στην Ελλαδα ο υιος θα πανε στο χωριο
The son
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-