Να νηστέψετε.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Να νηστέψετε.
Ήταν οψιον σε ένα πολ. Θυμάμαι γέλαγα μερόνυχτα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι. Η νηστεία είναι άσκηση αυτοπειθαρχίας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Α ντάξει, κι εγώ νόμιζα για τα μπινελίκια που ρίχνω.Cavaliere έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:09Όταν δεν νηστεύεις, ο Άγγελός σου στεναχωριέται.blackpaint έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:07και τι σχεση εχει αυτος με τους παπαδες; Η νομιζεις πως το ενοιαζε εαν τρωω φασολακια η οχι;
.
Γέροντα.....μάλλον χρειάζεσαι διακοπές....σέ μέρη ζεστά .... φωτεινά.....
Από κεί δέ βρίσκεις κανά πακέτο εβδομάδος μέ κανά 300σάρι
(σε πλειστηριασμο ίσως)
γιά Κανάρια.....νότιο Μαρόκο.....η καμμιά Κύπρο ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακριβώς! Κι εγώ που τρελαίνομαι για ολα τα θαλασσινά, απο ψάρια μέχρι μαλάκια και οστρακοειδή, ανετα θα μπορουσα να πλακωθώ 50 μερες σε αυτά,και να το παίζω οτι νηστεύω κιόλας. Οκ, βέβαια μετά απ'ολα αυτά θα ειχα τριφασικές σηκωμάρες και δεν θα μπορούσα να γαμήσωΔημοκράτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:39Εγώ τρώω όλη την σαρακοστή γαρίδες με ρύζι χωρίς λάδι. Ούτε που καταλαβαίνω στέρηση. Όποιος έβαλε τα θαλασσινά στο μενού ήταν μέγας απατεωβας

Και οχι μονο σόγιας, αλλά και γάλα αμυγδάλου υπάρχει, και τυρί σόγιας και ενα σωρό άλλα υποκατάστατα. Και αυτό το χυσαμόλι απο ασπράδια αυγού υπάρχει, αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται για νηστεία.
Τα ξέρω αυτά τα μέρη, αν είχα χρόνο για διακοπές, δεν θα πήγαινα εκεί. Θα πήγαινα στη Σκωτία.

Ordem e Progresso.
-

Δεν το χω, αλλά αυτό είναι. το τσιγαρακι δε κόβω, τι να την κάνω τη νηστεία; και την αυτοπειθαρχία, λες και πρόκειται να δώσουμε καμία μαχη, αφού παραδομένοι είναι όλοι στην τύχη.
αυτά είναι.πιστεύετε σε θεικό μενού και μετά δουλεύετε τους φλατ έρθερς
Μπράβο κι εις ανώτερα. Φάε και 2 κιλά , αλλά αυτό είναι απάτη , δεν νηστεύεις φουκαρά μου, βαυκαλίζεσαι.vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:25Ακριβώς! Κι εγώ που τρελαίνομαι για ολα τα θαλασσινά, απο ψάρια μέχρι μαλάκια και οστρακοειδή, ανετα θα μπορουσα να πλακωθώ 50 μερες σε αυτά,και να το παίζω οτι νηστεύω κιόλας. Οκ, βέβαια μετά απ'ολα αυτά θα ειχα τριφασικές σηκωμάρες και δεν θα μπορούσα να γαμήσωΔημοκράτης έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 18:39Εγώ τρώω όλη την σαρακοστή γαρίδες με ρύζι χωρίς λάδι. Ούτε που καταλαβαίνω στέρηση. Όποιος έβαλε τα θαλασσινά στο μενού ήταν μέγας απατεωβαςΑλλά τι να κανουμε, μην ειμεθα και πλεονέχται
Και οχι μονο σόγιας, αλλά και γάλα αμυγδάλου υπάρχει, και τυρί σόγιας και ενα σωρό άλλα υποκατάστατα. Και αυτό το χυσαμόλι απο ασπράδια αυγού υπάρχει, αλλα δεν ξερω αν επιτρέπεται για νηστεία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
γιατομπούτσο καβάλα! Ο,τι πιο υπερεκτιμημένο στο Καθαροδευτεριάτικο τραπέζι. Μια μαλακία πατημένη σαν γιγαντιαία σόλα, και ενα λεβελ μαλακότερη απο παξιμάδι. Και ειναι και πανάκριβο. Γερή μπίζνα ο εφευρέτης της λαγάνας, παντως.
+100 για όλο το υπόλοιπο καθαροδευτεριάτικο τραπέζι, απο ταραμάδες και θαλασσινά-οστρακοειδή έως και χαλβάδες νοτιοσκοπιανικούς! Τα λατρεύομεν και τα τιμούμε όλα δεόντως.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Hrwas όποιος πίνει γάλα αμυγδάλου.
Μια φορά το δοκίμασα και αηδίασα.
Μια φορά το δοκίμασα και αηδίασα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Η νηστεια γινεται πρωτα πρωτα ως δοξολογια και ευχαριστια στον Θεο
και φυσικα επειδη ακομα και ετσι ο Θεος παντοτε δινει αντιδωρο,ανεβαινεις πνευματικα,ο ανθρωπος ειναι προγραμματισμενος να χαιρεται στα λιγα,οπως ελεγε και ο Αγιος,με την νηστεια αποκοπτεις πολλα παθη,επομενως ειναι τελειως απαραιτητη
εννοειται οταν μιλαμε για νηστεια σαρακοστης,δεν περιοριζομαστε μονο στα του φαγητου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 24 Φεβ 2020, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έχω κάνει. Πιο τυπική κι απ' τη γιαγιά μου ήμουν. Δεν πήρα γραμμάριο, έχασα 2-3 κιλά και γυμναζόμουν κιόλας.opsimasmenos έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:29
Δεν το χω, αλλά αυτό είναι. το τσιγαρακι δε κόβω, τι να την κάνω τη νηστεία; και την αυτοπειθαρχία, λες και πρόκειται να δώσουμε καμία μαχη, αφού παραδομένοι είναι όλοι στην τύχη.
Εννοείται πως γίνονται όλα. Το θέμα είναι να γίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πόσο να ρίξω , 6 μήνες ;vantono έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 19:31γιατομπούτσο καβάλα! Ο,τι πιο υπερεκτιμημένο στο Καθαροδευτεριάτικο τραπέζι. Μια μαλακία πατημένη σαν γιγαντιαία σόλα, και ενα λεβελ μαλακότερη απο παξιμάδι. Και ειναι και πανάκριβο. Γερή μπίζνα ο εφευρέτης της λαγάνας, παντως.
+100 για όλο το υπόλοιπο καθαροδευτεριάτικο τραπέζι, απο ταραμάδες και θαλασσινά-οστρακοειδή έως και χαλβάδες νοτιοσκοπιανικούς! Τα λατρεύομεν και τα τιμούμε όλα δεόντως.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.