Τι 50, τι 60, τι 70, ε;
Τον σκότωσε, τον παράτησε, αφέθηκε ελεύθερος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τον σκότωσε, τον παράτησε, αφέθηκε ελεύθερος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η μόνη σχετική εμπειρία είναι αν τρακάρει συχνά με διάφορες ταχύτητες και ξέρει από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις.vagabondo έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 21:40Εμπειρίαhellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 21:37Το οποίο εξήγησέ μας τι σχέση έχει. Εσύ που οδηγείς ας πούμε έχεις καλύτερη γνώση στα πόσα χλμ/ώρα πεθαίνει κάποιος; Είναι αυτό κάποια μεταφυσική γνώση που σου παρέχει το τιμόνι ή ο λεβιές ταχυτήτων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλά ξηγιέται , κάτσε εσυ παίξε με τα βαραντέρο 125

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Υπάρχει βρακαντερο 125 ; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 21:37Το οποίο εξήγησέ μας τι σχέση έχει. Εσύ που οδηγείς ας πούμε έχεις καλύτερη γνώση στα πόσα χλμ/ώρα πεθαίνει κάποιος; Είναι αυτό κάποια μεταφυσική γνώση που σου παρέχει το τιμόνι ή ο λεβιές ταχυτήτων;
Απλα θεωρω οτι πρεπει ο συνομιλητης σου να το γνωριζει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Το γιατί δεν μας λες. Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να το γνωρίζει. Πες του επίσης πόσο είναι το ύψος μου. Εξίσου σχετικό είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βρε είπαμε, γράψε λάθος. Είπα μία πρόχειρη τιμή, ενδεικτικά. Για τη συζήτηση.
Εκεί κόλλησες πραγματικά στην όλη συζήτηση;
- hellegennes
Το να οδηγεί κάποιος αρκετά πάνω απ' το όριο είναι κατά την γνώμη σου «κάτι που μας εντυπωσιάζει», γι' αυτό του δίνουμε τόση σημασία. Αυτό είπες. Η αλήθεια είναι ότι έχει τρομερά σημαντικές συνέπειες. Πόσο είναι το όριο σε κατοικημένες περιοχές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στη βουλιαγμένης που έγινε το συμβάν, νομίζω 80hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 22:41Το να οδηγεί κάποιος αρκετά πάνω απ' το όριο είναι κατά την γνώμη σου «κάτι που μας εντυπωσιάζει», γι' αυτό του δίνουμε τόση σημασία. Αυτό είπες. Η αλήθεια είναι ότι έχει τρομερά σημαντικές συνέπειες. Πόσο είναι το όριο σε κατοικημένες περιοχές;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Φαντάσου, τύπε, τι γίνεται στο μαγαζί του όταν του ζητάνε μισό κιλό φέτα. Δεν το δίνει μέχρι να γράψει το γαμήδι το μηχάνημα 0,5000000000000000000000000000000.stavmanr έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 22:29Βρε είπαμε, γράψε λάθος. Είπα μία πρόχειρη τιμή, ενδεικτικά. Για τη συζήτηση.
Εκεί κόλλησες πραγματικά στην όλη συζήτηση;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Δυστυχώς δεν έχει ακρίβεια τόσων ψηφίων, αλλά αυτό κάνω, ναι.Feindflug έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 22:46Φαντάσου, τύπε, τι γίνεται στο μαγαζί του όταν του ζητάνε μισό κιλό φέτα. Δεν το δίνει μέχρι να γράψει το γαμήδι το μηχάνημα 0,5000000000000000000000000000000.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε σχέση με τα υπόλοιπα ατυχήματα, Χελ. Διάβασε προσεκτικά.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 22:41Το να οδηγεί κάποιος αρκετά πάνω απ' το όριο είναι κατά την γνώμη σου «κάτι που μας εντυπωσιάζει», γι' αυτό του δίνουμε τόση σημασία. Αυτό είπες.
Έγραψα μάλιστα ότι αν κάποιος σε πατήσει με 20 χλμ επειδή έγραφε στο κινητό μέσω facebook ή phorum δεν θα σου έκανε εντύπωση επειδή η σύγκρουση δεν σου φαίνεται σφοδρή. Γενικά, έχουμε την τάση να εντυπωσιαζόμαστε από τα μεγάλα μεγέθη, συγκρούσεις, φωτιές κλπ.
Η πραγματικότητα είναι ότι είτε κάποιος σε σκοτώσει με υπερβολική ταχύτητα, είτε σε σκοτώσει ...με ακινητοποιημένο όχημα, σε έχει απλά σκοτώσει.
Κι όπως έγραψα παραπάνω προς τον Βάτραχο, άν εξαιρέσεις κάποιες περιπτώσεις όπως πχ βλάβης οχήματος ή υγείας του οδηγού, τα ατυχήματα πάντοτε συνοδεύονται από παραβίαση του ΚΟΚ. Η υπερβολική ταχύτητα είναι μία από τις ...χιλιάδες παραβιάσεις του ΚΟΚ. Άλλη είναι το πέρασμα με κόκκινο, η αντικανονική προσπέραση, η ανυπαρξία ελέγχου ασφάλειας όταν αλλάζεις λωρίδα ή όταν ξεπαρκάρεις (ή παρκάρεις), μέχρι και η πλημμελής ασφάλιση φορτίου σε φορτηγά οχήματα.
Οι συνέπειες είναι απλά πιο ...εντυπωσιακές, όπως σου έγραψα παραπάνω. Θυμάμαι περίπτωση φίλου που σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε με το μηχανάκι του από αυτοκίνητο που κινούνταν με 20 χλμ./ω, όπως θυμάμαι και γνωστό που καρφώθηκε επάνω σε όχημα που κινούνταν σε διασταύρωση με 200 χλμ./ω (με μηχανή μεγάλου κυβισμού).Η αλήθεια είναι ότι έχει τρομερά σημαντικές συνέπειες. Πόσο είναι το όριο σε κατοικημένες περιοχές;
Για να επιστρέψουμε στο νομικίστικο κομμάτι, η ανθρωποκτονία κατά την οδήγηση διακρίνεται σε πλημμέλημα ή κακούργημα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του εγκλήματος, όπως περιγράφονται στον Π.Κ., στην αντίστοιχη παράγραφο που έδωσα πριν δύο-τρεις σελίδες. Η υπερβολική ταχύτητα, προς το παρόν, δεν χαρακτηρίζει το έγκλημα. Αντίθετα, η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών, οι επικίνδυνοι ελιγμοί και κάποιες άλλες παράμετροι (μπορείς να ανατρέξεις για να το διαβάσεις με υπογραμμισμένες τις παραμέτρους) χαρακτηρίζουν το έγκλημα ανάλογα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Φεβ 2020, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Η διαφορά και ηθικά και νομικά είναι ότι η πιθανότητα να πάθεις σοβαρή βλάβη από χτύπημα με 20 χλμ/ώρα είναι μικρή. Ο θάνατος παίζει κοντά στο 0%. Διαφορετικά, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις το απλό σπρώξιμο από άλλο άτομο ως απόπειρα φόνου, γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις το κεφάλι σου είτε κάτω είτε σε άλλο αντικείμενο και να πεθάνεις.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι το ίδιο και νομικά δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο γι' αυτό που έγραψα πιο πίσω: ότι διά της λογικής ξέρεις πως το να ακουμπήσεις κάποιον με το αυτοκίνητο δεν έχει τις ίδιες πιθανές επιπτώσεις με το να τον πάρεις παραμάζωμα με 200 χλμ/ώρα.
Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι το ίδιο και νομικά δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο γι' αυτό που έγραψα πιο πίσω: ότι διά της λογικής ξέρεις πως το να ακουμπήσεις κάποιον με το αυτοκίνητο δεν έχει τις ίδιες πιθανές επιπτώσεις με το να τον πάρεις παραμάζωμα με 200 χλμ/ώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο Π.Κ. ενδιαφέρεται κυρίως για το αποτέλεσμα. Δεν τον ενδιαφέρει αν σκοτώθηκες από όχημα που κινούνταν με 20 ή με 200 χλμ/ω. Σκοτώθηκες. Απλά. Ονομάζεται ανθρωποκτονία.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 22:57Η διαφορά και ηθικά και νομικά είναι ότι η πιθανότητα να πάθεις σοβαρή βλάβη από χτύπημα με 20 χλμ/ώρα είναι μικρή. Ο θάνατος παίζει κοντά στο 0%. Διαφορετικά, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις το απλό σπρώξιμο από άλλο άτομο ως απόπειρα φόνου, γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις το κεφάλι σου είτε κάτω είτε σε άλλο αντικείμενο και να πεθάνεις.
Αντίστοιχα, αν κάποιος σε σπρώξει απαλά, χάσεις την ισορροπία σου και πέσεις με το κεφάλι στη γωνία του πεζοδρομίου, έχουμε ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αν σε σαπίσουν στο ξύλο αλλά δεν χάσεις τη ζωή σου ή δεν κινδυνεύσει άμεσα η ζωή σου, δεν μιλάμε για ανθρωποκτονία, όσο και ...μπρούταλ να σου φαίνεται το θέαμα.
Πρέπει, λοιπόν, να αντιληφθούμε ότι η παράβαση του ΚΟΚ δεν σημαίνει ταυτόχρονα ανθρωποκτόνο έγκλημα, μήτε και το ανθρωποκτόνο έγκλημα αφορά την παράβαση του ΚΟΚ. Πρόκειται για δύο διαφορετικά εγκλήματα που δικάζονται παράλληλα. Θα δικαστείς ξεχωριστά για το γεγονός ότι σκότωσες άνθρωπο με το όχημά σου, και ξεχωριστά για την παραβίαση του ΚΟΚ που συνέβη μέχρι να φτάσουμε στο έγκλημα της ανθρωποκτονίας. Είτε σκότωσες κάποιον με 200 χλμ είτε με 50 χλμ, θα δικαστείς για ανθρωποκτονία. Απλά στη δεύτερη περίπτωση θα δικαστείς επιπλέον καί για συγκεκριμένη παραβίαση του ΚΟΚ.
Παράδειγμα καταδίκης:
"Ο 53χρονος κρίθηκε ένοχος για πρόκληση σωματικής βλάβης, μη παροχή βοήθειας και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος"
https://www.taxydromos.gr/Topika/253277 ... -nera.html
Τρία εγκλήματα που δικάστηκαν ταυτόχρονα μεν, αλλά ως ξεχωριστές υποθέσεις:
1) πρόκληση σωματικής βλάβης
2) μη παροχή βοήθειας (εγκατάλειψη)
3) οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 24 Φεβ 2020, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Οκέι. Δεν έχεις διαβάσει ποτέ τον ΠΚ ούτε νομολογία.stavmanr έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 23:05Ο Π.Κ. ενδιαφέρεται κυρίως για το αποτέλεσμα. Δεν τον ενδιαφέρει αν σκοτώθηκες από όχημα που κινούνταν με 20 ή με 200 χλμ/ω. Σκοτώθηκες. Απλά. Ονομάζεται ανθρωποκτονία.hellegennes έγραψε: ↑24 Φεβ 2020, 22:57Η διαφορά και ηθικά και νομικά είναι ότι η πιθανότητα να πάθεις σοβαρή βλάβη από χτύπημα με 20 χλμ/ώρα είναι μικρή. Ο θάνατος παίζει κοντά στο 0%. Διαφορετικά, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις το απλό σπρώξιμο από άλλο άτομο ως απόπειρα φόνου, γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χτυπήσεις το κεφάλι σου είτε κάτω είτε σε άλλο αντικείμενο και να πεθάνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαστε η ΝΔ.Αφεθηκε ελευθερος αστυνομικος που σε 2 χρονια σκοτωσε 2 ανθρωπους (το ενα παιδι)
από Μαδουραίος » 03 Νοέμ 2024, 12:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
03 Νοέμ 2024, 17:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση 17χρονος γύφτος τραυμάτισε σοβαρά αστυνομικό αλλά αφέθηκε ελεύθερος
από Vardos » 24 Μαρ 2025, 11:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
24 Μαρ 2025, 14:23
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11