Για φερε μου μια τετοια αναρτηση μου.Kauldron έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:38Η πλάκα είναι οτι και ο ίδιος ο underέλεγε οτι τα κέντρα κράτησης σε ακριτικά νησιά παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 15:54οσοι φωναζουν για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης παιζουν το παιχνιδι του ερντογαν
γινεται ολο και καλυτερο
Μέχρι, βέβαια που αποφάσισε η ΝΔ κέντρα κράτησης σε ακριτικά νησιά, οπότε έκανε κωλοτούμπα.
ΧΙΟΣ : Νύχτα άγριων επεισοδίων – Λιποθύμησε ο πρόεδρος Κληρικών
Re: ΧΙΟΣ : Νύχτα άγριων επεισοδίων – Λιποθύμησε ο πρόεδρος Κληρικών
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μπά? Όταν ο Μπουμπούκος έλεγε να πάρουμε όλοι από λίγους (ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ), δεν το ήξερε?under έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:51Μου κανει εντυπωση πως ο κοσμος δεν το ξερει ακομα αυτο.Εχει αναφερθει χιλιαδες φορες εδω και 5 χρονια και ομως ακομα καποιοι δεν το ξερουν.Nandros έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:39Ναι, υπάρχει: Το αποκάλυψε εχτές η Βόζενμπεργκ στο Evening Report του Action24 (το βλέπω μέσω Lepanto).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 16:03υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που η κυβέρνηση δεν θέλει να τους φέρει στην ηπειρωτική χώρα
Στην συμφωνία μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες, αν και αρχικά δεν προβλεπόταν, ο σύριζα ζήτησε και μπήκε η πρόταση οι λάθρο να στέλνονται πίσω μόνο όταν ήταν στα νησιά και όχι από την ενδοχώρα.
Συμπλήρωσε ότι είναι τοις πάσι γνωστό και ουδείς το αμφισβήτησε, ούτε ο μόνιμος συριζαίος-σάκος του μποξ της εκπομπής.
.
Αυτη ειναι η συμφωνια εε-τουρκιας που εγινε και με τη συμφωνη γνωμη του συριζα που ηταν κυβερνηση τοτε.
200 φορές σου είχε επισημανθεί, και έκανες την πάπια. Προδότη, μόνο να χτυπήσεις το σύριζα σε νοιάζει, για την Ελλάδα στ' αρχίδια σου.
Πάρτην:under έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:54Για φερε μου μια τετοια αναρτηση μου.Kauldron έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:38Η πλάκα είναι οτι και ο ίδιος ο underέλεγε οτι τα κέντρα κράτησης σε ακριτικά νησιά παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 15:54οσοι φωναζουν για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης παιζουν το παιχνιδι του ερντογαν
γινεται ολο και καλυτερο
Μέχρι, βέβαια που αποφάσισε η ΝΔ κέντρα κράτησης σε ακριτικά νησιά, οπότε έκανε κωλοτούμπα.
posting.php?mode=quote&f=24&p=153313
Απόunder έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 13:15Οχι.Ειναι ανοιχτοι χωροι αυτοι.Οι λαθρο μπαινοβγαινουν.Εγω μιλαω για κλειστους.Και εννοειται οτι δεν πρεπει να υπαρχει κανενος ειδους επιδομα για στεγαση τροφη κλπ κλπ οπως αυτα που τους δινουν.
Σημειωσε επισης οτι ακομα και οι κλειστοι χωροι στα ακριτικα νησια ειναι εθνικα επικινδυνοι για ευνοητους λογους.
09 Ιούλ 2018, 13:15
Kauldron έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:00Οχι.Ειναι ανοιχτοι χωροι αυτοι.Οι λαθρο μπαινοβγαινουν.Εγω μιλαω για κλειστους.Και εννοειται οτι δεν πρεπει να υπαρχει κανενος ειδους επιδομα για στεγαση τροφη κλπ κλπ οπως αυτα που τους δινουν.
Σημειωσε επισης οτι ακομα και οι κλειστοι χωροι στα ακριτικα νησια ειναι εθνικα επικινδυνοι για ευνοητους λογους.
Εγω μιλαω για κλειστους.
Ρουφα κροκο αληταρα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν καταλαβε ο κοσμος,δεν τους επεισε η επιχειρηματολογια και ο εξαντλητικος διαλογος 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
..με τα ΜΑΤEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:05δεν καταλαβε ο κοσμος,δεν τους επεισε η επιχειρηματολογια και ο εξαντλητικος διαλογος

Ρε προδόταρε, γιουσουφάκι, ακριβώς αυτό δηλώνεις οτι ακόμα και οι κλειστοί χώροι είναι επικίνδυνοι, όταν γίνονται σ' ακριτικά νησιά. Μας δουλεύεις, προδόταρε?under έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:03Kauldron έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:00Οχι.Ειναι ανοιχτοι χωροι αυτοι.Οι λαθρο μπαινοβγαινουν.Εγω μιλαω για κλειστους.Και εννοειται οτι δεν πρεπει να υπαρχει κανενος ειδους επιδομα για στεγαση τροφη κλπ κλπ οπως αυτα που τους δινουν.
Εγω μιλαω για κλειστους.
Ρουφα κροκο αληταρα.
Είπαμε, το μόνο που σε νοιάζει είναι να κυβερνάει οποιοδήποτε κόμμα στηρίζει κάθε φορά ο Μπουμπούκος, για την Ελλάδα δε σου καίγεται καρφί. Να πάρουν τα νησιά οι Τούρκοι, δε θα σε πείραζε, την ΑΟΖ τους τη χαρίζεις ολόκληρη, αρκεί στο υπόλοιπο να κυβερνάει η νουδού.
Εν τω μεταξύ στο βίντεο λέει ο Μπουμπούκος να τους πάρουμε στην ηπειρωτική χώρα. Όταν το φωνάζαμε τότε οτι στην ηπειρωτική χώρα δε θα τους δέχεται πίσω η Τουρκία, έκαναν οτι δεν άκουγαν.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:05δεν καταλαβε ο κοσμος,δεν τους επεισε η επιχειρηματολογια και ο εξαντλητικος διαλογος
Μιλάμε για τέτοιους προδότες (και τους πηγαίνουν ΚΑΙ στην ηπειρωτική, φυσικά).
Αληταρα ρουφα κροκο και κανε γαργαρα.
Εντάξει, να μη γίνουν κλειστά κέντρα, θα τους διακτινιζουμε απευθείας Αφγανιστάν ενώ εκείνοι θα δηλώνουν ότι έχασαν τα χαρτιά τους και 2-3 εθνικότητες ο καθένας.
Αχ καημένη Νουδούλα μουunder έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:03Kauldron έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:00Οχι.Ειναι ανοιχτοι χωροι αυτοι.Οι λαθρο μπαινοβγαινουν.Εγω μιλαω για κλειστους.Και εννοειται οτι δεν πρεπει να υπαρχει κανενος ειδους επιδομα για στεγαση τροφη κλπ κλπ οπως αυτα που τους δινουν.
Εγω μιλαω για κλειστους.
Ρουφα κροκο αληταρα.

Κλαίει ο άντερ στη φτωχογειτονιά
κλαίνε τα ΜΑΤ μες την καρδιά μου
αχ άπιστε ντουνιά ,έπνιξες τον καημό μου
είσαι μικρός και δε χωράς
τον αναστεναγμό μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έτσι ακριβώςNandros έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:39Ναι, υπάρχει: Το αποκάλυψε εχτές η Βόζενμπεργκ στο Evening Report του Action24 (το βλέπω μέσω Lepanto).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 16:03υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που η κυβέρνηση δεν θέλει να τους φέρει στην ηπειρωτική χώρα
Στην συμφωνία μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες, αν και αρχικά δεν προβλεπόταν, ο σύριζα ζήτησε και μπήκε η πρόταση οι λάθρο να στέλνονται πίσω μόνο όταν ήταν στα νησιά και όχι από την ενδοχώρα.
Συμπλήρωσε ότι είναι τοις πάσι γνωστό και ουδείς το αμφισβήτησε, ούτε ο μόνιμος συριζαίος-σάκος του μποξ της εκπομπής.
.
οπότε αν στείλουν στην ηπειρωτική χώρα άτομα που εκρεμμεί η αίτηση του ασύλου τους, αν όταν βγει η απόφαση είναι αρνητική, δεν θα μπορούν να τους απελαθούν πίσω στη Τουρκία
γι'αυτό η ΝΔ θέλει να τους κρατήσει εκεί και το βρίσκω απολύτως λογικό
οι κάτοικοι των νησιών να τα βάλουν με αυτούς που αποδέχθηκαν αυτή την αποφάση, 4 χρόνια πίσω.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Sid Vicious
Άσχετο αλλά μήπως γνωρίζει κανείς από ποιες εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει το σπάνιο έργο του Πλούταρχου, Αντεριος - Αριστος Βίοι Παράλληλοι;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μονο που αυτο δεν ενδιαφερει τους συριζαυγιτες.Οπως δεν τους ενδιεφερε οταν και οι δυο διαδηλωναν εναντιον των κλειστων κεντρων του Σαμαρα στην ενδοχωρα τοτε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:15έτσι ακριβώςNandros έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:39Ναι, υπάρχει: Το αποκάλυψε εχτές η Βόζενμπεργκ στο Evening Report του Action24 (το βλέπω μέσω Lepanto).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 16:03υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που η κυβέρνηση δεν θέλει να τους φέρει στην ηπειρωτική χώρα
.
οπότε αν στείλουν στην ηπειρωτική χώρα άτομα που εκρεμμεί η αίτηση του ασύλου τους, αν όταν βγει η απόφαση είναι αρνητική, δεν θα μπορούν να τους απελαθούν πίσω στη Τουρκία
οι κάτοικοι των νησιών να τα βάλουν με αυτούς που αποδέχθηκαν αυτή την αποφάση, 4 χρόνια πίσω.
Για ψηφοθηρικους λογους το κανουν αυτο.
- Eθνικοκοινωνιστης
εδω να θυμησουμε οτι οι ροες συνεχιζουν και αυξανουν ΚΑΙ επι νδουλαςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 18:15έτσι ακριβώςNandros έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 17:39Ναι, υπάρχει: Το αποκάλυψε εχτές η Βόζενμπεργκ στο Evening Report του Action24 (το βλέπω μέσω Lepanto).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 16:03υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που η κυβέρνηση δεν θέλει να τους φέρει στην ηπειρωτική χώρα
.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πολύ έξυπνη η κίνηση της Τουρκίας να αποδέχεται λαθρομετανάστες μόνο από τα νησιά
ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό που γίνεται τώρα με αυτή την απόφαση
ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό που γίνεται τώρα με αυτή την απόφαση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ιερώνυμος: «Ως εδώ η εμπλοκή της Εκκλησίας και κληρικών της στα πολιτικά δρώμενα της χώρας
από wirth » 27 Μάιος 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 18:15
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Μάιος 2023, 21:38