Ήταν υπόσχεση και θα γίνει πράξη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 19:43Θα μας έχουν στο σπιτι σε καραντινα τυπε δε θα σε αφήνουν να βγεις, σαν τους Κινεζους
Επιτέλους θα υλοποιηθεί η επαρκής αστυνόμευση των περιοχών.
under για πάρτη σου.

Ήταν υπόσχεση και θα γίνει πράξη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 19:43Θα μας έχουν στο σπιτι σε καραντινα τυπε δε θα σε αφήνουν να βγεις, σαν τους Κινεζους
Οι γονείς σου τι είναι;
Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.Στύγιος έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 19:31Κανονικά κι εγώ κι η οικογένεια , απλώς πριν την λήξη ορίου ζωής σε τακτά διαστήματα καταναλώνουμε τα "πολεμικά":γάλα ,ρύζι ,όσπρια ,μακαρόνια κλπ τα οποία ανανεώνονται.
Στην αεροπορία να ξέρεις, υπάρχουν πολεμικά αποθέματα τροφής με όριο ζωής 3-5 χρόνια
hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:21Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.
Και στον κανονικό κόσμο υπάρχουν τρόφιμα με ζωή δεκαετιών. Όσπρια, ζυμαρικά, μέλι, μπισκότα. Το ότι αναγράφουν ημερομηνία λήξης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν προκύπτει από μεθοδολογική, επιστημονική προσέγγιση η ανάλωση κατά προτίμηση. Σε κάποια τρόφιμα είναι εμπειρική· στα περισσότερα είναι τελείως ράντομ.
Δημόσιοι υπάλληλοι
Ιδού και το πειστήριο:Στύγιος έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:24hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:21Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.
Δηλαδή στη Wuhan πέθαναν όλοι οι μη ΔΥ;hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:35Να διευκρινίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι ΔΥ πληρώνονται από το κράτος. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ζήσουν αν κάθονται μέσα στα σπίτια τους. Αυτό εννοώ.Ιδού και το πειστήριο:Στύγιος έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:24hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:21Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.
[img]https://i.postimg.cc/wB02y8kQ/IMG- ... .jpg[/img]
ΤΖΙΖΑΣ ΚΡΑΙΣΤ, δεν υπάρχει σωτηρία ...hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:35Να διευκρινίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι ΔΥ πληρώνονται από το κράτος. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ζήσουν αν κάθονται μέσα στα σπίτια τους. Αυτό εννοώ.Ιδού και το πειστήριο:Στύγιος έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:24hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:21Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.
Νομίζω πως είναι τυχαίο. Σε κάποια χώρα θα έσκαγε πρωτα και έκατσε στην Ιταλία. Εκείνος ο χάρτης που δείχνει τα κρούσματα σε όλον τον κόσμο, θυμίζει τρυβλιο με θρεπτικό υλικό, όπου πολλαπλασιαζεται κάποιος ιός. Και εκεί οι κηλίδες εμφανίζονται αρχικά σε τυχαία σημεία και από εκεί σχηματίζουν ολοένα και μεγαλύτερους κύκλους.Daje έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 20:11Γιατι κατα τη γνωμη σας η Ιταλια χτυπηθηκε πρωτη και τοσο πολυ απο τον ιο σε σχεση με τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες?
Ο τουρισμος και οι εμπορικες σχεσεις δεν ειναι σωστη απαντηση.
Μηπως εχει να κανει με το ειδος και την ποσοστητα των ελεγχων που κανει καθε χωρα?
Μου φαινεται πολυ περιεργο να ειναι η Ιταλια η μοναδικη ευρωπαικη χωρα με τοσα κρουσματα.
Όχι βέβαια.