Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Η διαφορά είναι πως τότε υπήρχε εμβόλιο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάω φαρμακείο, γεια σας παιδιά, ήρθα να πάρω μάσκες. Γυρνάει ο άντρας στη γυναίκα και της λέει: Δεν σου είπα να κολλήσουμε ένα μεγάλο χαρτί στην πόρτα που να γράφει πως τελείωσαν οι μάσκες;
Εγώ: τι εννοείτε όταν λέτε πως τελείωσαν οι μάσκες;; Φαρμακοποιός: δεν υπάρχουν πουθενά μάσκες κι αν έρθουν θα έρθουν από Κίνα. Κι όταν πρωτοξεκίνησε η φάση, ερχόντουσαν Κινέζοι και αγόραζαν μάσκες και τις έστελναν Κίνα. Εμείς τότε παραξενευτήκαμε αλλά δεν καταλάβαμε γιατί το έκαναν. Τώρα ξέρουμε. Αλλά και πάλι, τι νομίζεις πως θα κάνει η μάσκα; Από τι θα σε προστατεύσει; Δλδ τι θα κάνεις, θα πας σούπερ μάρκετ με τη μάσκα;
Εγώ: όχι θα μπω στο αεροπλάνο με τη μάσκα.
Φαρμακοποιός: ααααα, εκεί αλλάζει το πράγμα. Εκεί έχει νόημα.
Εγώ: τι εννοείτε όταν λέτε πως τελείωσαν οι μάσκες;; Φαρμακοποιός: δεν υπάρχουν πουθενά μάσκες κι αν έρθουν θα έρθουν από Κίνα. Κι όταν πρωτοξεκίνησε η φάση, ερχόντουσαν Κινέζοι και αγόραζαν μάσκες και τις έστελναν Κίνα. Εμείς τότε παραξενευτήκαμε αλλά δεν καταλάβαμε γιατί το έκαναν. Τώρα ξέρουμε. Αλλά και πάλι, τι νομίζεις πως θα κάνει η μάσκα; Από τι θα σε προστατεύσει; Δλδ τι θα κάνεις, θα πας σούπερ μάρκετ με τη μάσκα;
Εγώ: όχι θα μπω στο αεροπλάνο με τη μάσκα.
Φαρμακοποιός: ααααα, εκεί αλλάζει το πράγμα. Εκεί έχει νόημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θέλω να αγοράσω κάτι μπλιμπλίκια
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άρα κανεις πλάκα η όντως σκοπεύεις να πας να σηκώσεις το σούπερ μάρκετ σαν να είσαι καμια γριά υστερω;
Θεσσαλονίκη ζω, αλλά κάτι ψιλοπράγματα είναι να πάρω, που θα τα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς.
Απλώς η εικόνα που θα αντικρίσω εκεί, δεν ξέρω ποια θα είναι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γριές υστέρω είναι αυτές που θα βρω εκεί μέσα (αν είμαι άτυχος)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το ξέρω ότι είναι σοβαρόNamrail έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 14:43Ξέρεις είναι σοβαρό το θέμα για να διεκδικούν ύπαρξη φωνές σαν τη δική σου και των τρελοπαπαδων στο δημόσιο διάλογο.
Δεν είναι τώρα ώρα για παραμύθια με αγιασμούς που αποτελούν πανάκεια. Σταματήστε τις ηλιθιότητες, σταματήστε να ακούτε αμόρφωτους γέρους με ράσα και κάντε ότι λέει η γαμημενη πολιτική προστασία.
Η ύπαρξη μου και των ιερέων φωτισμένων γερόντων λένε ότι θα πάτε κάποια στιγμή στο σούπερ μάρκετ και θα το βρείτε κλειστό
Πατήρ Κ.Β
Τα έλεγε από παλιά με προσοχή διότι έρχονται κι άγνωστοι με κακές προθέσεις στη κατήχηση.
Σήμερα έχουμε πάλι και θα πάω.
Εγώ φταίω που δε το έγραψα νωρίτερα αυτό με τα σούπερ
Σου λέω θα γίνει χειρότερη η κατάσταση
Όσο χρόνο και να μη ξέρουμε,ξέρουμε ότι τέλος 2022 θα αρχίσει να καλυτερεύει
Άλλοι λένε 2024
Σαν σαλεμενη ύπαρξη σου λεω ομπρέλα προστασίας πλέον θα έχουν όσοι είναι κοντά. Κοντά όμως. Όχι κοντά μακριά
Για αυτό το επέτρεψε ο Κύριος
Η ύπαρξη μου καθοδηγείται από τον Θεό όπως κι η δική σου
Ορίστε
Alien666 έγραψε: ↑Εντός ολίγον ωρών θα "επιδράμω" στο σούπερ μάρκετ. Ευχηθείτε μου καλή τύχη.
Αυτό δε θα κάνει ο κόσμος;
Το ότι θα πέσει πείνα ψεμματα έλεγε ο Άγιος Παΐσιος;

Αλλά εμφανίστηκε χαρούμενος
Θα περάσει πιο ανώδυνα
Κάντε υπομονή και μετανόηστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 26 Φεβ 2020, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή άμα περιμένουμε να τα σηκώσουν όλα οι υστερικοί και πάμε για την τακτική μας επίσκεψη και δε βρούμε τίποτα θα είμαστε έξυπνοι λες;

Γω δεν παρατήρησα τίποτα αξιόλογο προ 1 ώρας στο τοπικό σούπερ μάρκετ. Επιφυλλάσσομαι βέβαια για τις επόμενες μέρες..
ΣΣ: Ύποπτη η εξαφάνιση του ΓΓ. Λέτε να "ντανιάζει" από τα Λιντλ;
ΣΣ: Ύποπτη η εξαφάνιση του ΓΓ. Λέτε να "ντανιάζει" από τα Λιντλ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 26 Φεβ 2020, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει μαζική υστερία με το πρώτο κρούσμα. Έχω πίστη στο ότι είμαστε μισό στάδιο πάνω από το μπαμπουίνο και θα επικρατήσει ένας σχετικός ορθολογισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 14:58
Δηλαδή άμα περιμένουμε να τα σηκώσουν όλα οι υστερικοί και πάμε για την τακτική μας επίσκεψη και δε βρούμε τίποτα θα είμαστε έξυπνοι λες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-