ρε το μλκ

Θα περάσει..
ασφαλεια και σταθερη τροφοδοσια ... το νο1nostromos έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 15:49και να το βαλω και εδω γιατι δεν βλεπω να ξυπναει κανενας
το πρόβλημα είναι η διαχείριση πανικού και για να αποφευχθεί αυτό χρειάζεται να παίρνουνε μέτρα... βασικό είναι να διασφαλιστεί η σταθερή τροφοδοσία σε είδη πρώτης αναγκης...αυτο μόνο σταματά τον πανικό και εξασφαλίζει την κοινωνική λειτουργία...κρούσματα αισχροκέρδειας με προεδρικό διάταγμα πρέπει να τιμωρούνται με φυλακιση
πρέπει δομές να μπορούνε να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα... Αστυνομία ,ΕΚΑΒ νοσοκομεια..Πυροσβεστικη .φυλακες και ότι γενικότερα σχετίζεται με ζητήματα ασφάλειας να λειτουργήσουμε πάση θυσια...για να γίνει αυτό χρειάζονται μέσα και πρωτόκολλα ασφαλείας
Gassim, είναι στάνταρ αυτό που γράφεις; Σε ρωτάω γιατί είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος σε εποχικό που πρόκειται να ανοίξει μετά το Πάσχα.
κοιτα εγω σε τουριστικό γραφείο στην αθήνα δουλεύω και έχουμε αρκετές ακυρώσεις, μην σε πάρω στον λαιμό μου αλλά δεν νομίζω να έχουμε μόνο εμείς.
Μαλιστα...
Από Ιταλία ήρθε ο πακι.Τσουνάμις έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:13Πριν από κάνα 20 στην ΕΡΤ1 είπαν γιά ύποπτο κρούσμα που μεταφέρεται από Κέρκυρα στα Ιωάννινα. Αλλοδαπός πήρε τηλ. το ΕΚΑΒ και οι ειδικοί έκριναν απαραίτητο ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Μάλιστα ήταν σε ζωντανή σύνδεση με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την ώρα που έμπαινε το φέρρυ στο λιμάνι.