Λογικά και τα σελτεδάκια μιας χρήσης κάνουν.Σέλευκας έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:58ναι μάσκες
τον βοήθησα μάλιστα να βρει κάποια υλικά
στη Θεσσαλονίκη
Για να δω αν κυκλοφορούν ακόμη.
Λογικά και τα σελτεδάκια μιας χρήσης κάνουν.Σέλευκας έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:58ναι μάσκες
τον βοήθησα μάλιστα να βρει κάποια υλικά
στη Θεσσαλονίκη
2 στους χίλιουςΗ θνησιμότητα είναι ελάχιστη και στους νέους ανθρώπους δεν ξεπερνά το 0,2%
Και θα τις πουλησουν 5Gewponos90 έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:00
Να του πεις να σταματήσει να είναι φιλάνθρωπος και να τις βάλει 3 ευρώ την μια. Θα τις παρουν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν ξέρω ακόμα αν πήρε έγκριση απο τον ΕΟΦGherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:02Λογικά και τα σελτεδάκια μιας χρήσης κάνουν.
Για να δω αν κυκλοφορούν ακόμη.
40 ευρω η μια εχει φτασει στην Ιταλια ειπαν στο ραδιο.Gewponos90 έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:00
Να του πεις να σταματήσει να είναι φιλάνθρωπος και να τις βάλει 3 ευρώ την μια. Θα τις παρουν
Στείλε μου γύρω στα 100 κομμάτια. Τα έξοδα δικά μου.Ερμής έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:58Τις είχα πάρει ένα κατοστάρικο τη χιλιάδα, απο μια αποθηκη ιατρικών ειδών, όπως και γάντια μιας χρήσης κλπ κλπPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:40Πήρες μια χιλιάρα μάσκες για ένα κρύωμα;Ερμής έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 15:01Δεν ηξερα οτι υπάρχει θέμα με τις μάσκες.
Όταν γεννήθηκε ο μικρός μετα απο λίγο μας έπιασε ένα ομαδικό κρύωμα καλοκαιριάτικο και είχα προμηθευτεί χονδρική μάσκες.
Παίζει να έχω σπίτι καμια χιλιάρα σε κουτί που τις ειχα πάρει στο τζάμπα σχεδόν.
Να τις βγάλω στη μαύρη;
Σε πάνες όλων των μεγεθών να δεις τι έχω πάρει
Ρε φίλε σωστός.. Σελευκα πες στον φίλο σου ότι βρήκε αγοραστή. Και θα του δώσω κάτι παραπανωGoBack έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:02Και θα τις πουλησουν 5Gewponos90 έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:00
Περιμενε. Αν κλεισω το Ντιλ με το Σελευκα θα σε προμήθευαν εγώ.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:04Στείλε μου γύρω στα 100 κομμάτια. Τα έξοδα δικά μου.
Δεν κάνω πλάκα.
Albrecht έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:43Σήμερα, Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σε συνέντευξη που έδωσε, ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά τον κορωνοϊό.
- Είναι πιο καλοήθης από τον ιό της κοινής γρίπης.
- Δεν χρειάζονται οι μάσκες σε όσους δε νοσούν. Όσοι έχουν οποιοδήποτε ιό γρίπης μπορούν να φορούν μάσκα για να μην κολλήσουν άλλους. Οι μάσκες δεν προφυλάσσουν αυτούς που τις φορούν.
- Η θνησιμότητα είναι ελάχιστη και στους νέους ανθρώπους δεν ξεπερνά το 0,2%
- Η μόνη διαφορά με τον κοινό ιό της γρίπης είναι ότι φαίνεται ότι εξαπλώνεται πιο εύκολα.
- Όσο μπαίνει η άνοιξη και ο καιρός γίνεται πιο καλός, θα σταματήσει όπως όλοι οι ιοί.
Κοινώς...μην πανικοβάλλεστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Ας κάνουμε μερικά απλά πράγματα, που έτσι και αλλιώς πρέπει:
- Να πλένουμε τα χέρια μας πολλές φορές
- Αν βήξουμε ή φταρνιστούμε να καλύψουμε το στόμα μας με το εσωτερικό του χεριού μας πίσω από τον αγκώνα
- Να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση.
- Να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με καλές τροφές και με φυσικά συμπληρώματα αν χρειάζεται.
- Να κοιμόμαστε καλά, τουλάχιστον 7 ώρες.
- Δεν χρειάζεται να φιλάμε τους πάντες όταν χαιρετιόμαστε
Εσύ αργείς. Ο Ερμής τις έχει έτοιμες.Gewponos90 έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:07Περιμενε. Αν κλεισω το Ντιλ με το Σελευκα θα σε προμήθευαν εγώ.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:04Στείλε μου γύρω στα 100 κομμάτια. Τα έξοδα δικά μου.
Δεν κάνω πλάκα.
Ούτε εγώ κάνω πλάκα.
Τα βλεπω και δινω +1 ευρω απο την δικη σου προσφορα.Gherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:04Στείλε μου γύρω στα 100 κομμάτια. Τα έξοδα δικά μου.
Δεν κάνω πλάκα.
Όχι ρε μαλακες.