Όχι αγάπη μου. Δεν είχα αυτό ως σκοπό. Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι είσαι ότι καλλίτερο υπάρχει εδώ μέσα στην χρήση της γλώσσας, στην ετοιμολογία και η ρητορική σου δεινότητα είναι μοναδική.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 21:40Pirate7G έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 19:07Η αμηχανη στιγμή όπου γίνεται φανερή η φανατική κι ασύστολη εμμονή για δαιμονοποίηση της αριστεράς και του αριστερού λόγου, με άσχετα επιχειρήματα ως προς αυτά τα 2. Κι η αμήχανη στιγμή όπου διαπιστώνεται η αναγωγή ή ορθοτερα το κατάντημα της πολιτικής αντιπαράθεσης σε προσπάθεια ικανοποίησης ιδιοσυγκρασιακών αναγκών, ευτελούς φύσης όπως η διπολική αυταπάτη ότι υπερετεις το "άριστο" ενώ οι άλλοι το "χείριστο".ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 18:42
Η αμήχανη αλλά επαναλαμβανόμενη στιγμή που η βαρύτητα των επιχειρημάτων εστιάζει στο σωματικό βάρος του κατηγορούμενου, είναι η πρώτη μηχανιστική αντίδραση της αριστερής αντιρατσιστικής ανοησίας.
Ο συνήθης στιβαρός αριστερός λόγος, που το βάρος του αντιστοιχεί σε πλαστικό φελλό αφρώδους οίνου.
Καλά μου παιδιά, μην προσπαθείτε να μου την πείτε μ' αυτόν τον τρόπο. Δεν το' χετε.
Είστε πολύ κακοί ακόμα και στο καραόκε.
Άλλος ήταν ο λόγος της τοποθέτησης μου. Τον οποίο αποκλείεται να μην καταλαβαίνεις. Εσύ ειδικά.