Και η λογική είναι ότι θα νοσήσει το 50% του πληθυσμού που έγραψε κάποιος σαλτιμπάγκος πιο πίσω;Σουβλίτσα έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 00:09Έλα ρε συ ΟΥΤΙΣ τώρα, οι σκηνές που είδαμε μόνο σε ταινίες τις βλέπεις, έχεις ξαναδεί εσύ κάτι παρόμοιο?
Δηλαδή οκ, είπαμε να μιλάμε λογικά.
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
@ ΟΥΤΙΣ
όχι, εγώ ρωτώ γιατι ειδαμε αυτές τις σκηνές από Κίνα (βασικά εμένα πιο πολύ από όλα με τρώει η περιέργεια, λολ)
όχι, εγώ ρωτώ γιατι ειδαμε αυτές τις σκηνές από Κίνα (βασικά εμένα πιο πολύ από όλα με τρώει η περιέργεια, λολ)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Δεν μου φαίνονται και πολυ ειδικοί οι παραπάνω.aspergillus έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 00:03Εδώ δύο πρόσφατα βίντεο που μιλούν η Γιαμαρέλου και ο Γκίκας.
Αλλά θα μου πείτε, τι ξέρουν οι καθηγητές ιατρικής;
Το παν είναι τι θα πει ο Μπάμπης ο ταρίφας και η κυρα-Μαριγώ στη γειτονιά.
-
Καθηγητές παθολογίας με εξειδίκευση στην λοιμωξιολογία στις ιατρικές σχολές Ηρακλείου και Αθηνών.
Άσχετοι όντως.Τι σχέση έχει η παθολογία και η ιατρική με τους ιούς άλλωστε;
Απορώ τι τους κάλεσαν να μιλήσουν για τον κοροναϊό.
Προσωπικά δεν εμαθα κατι που δεν ηξερα στα βιντεο. Ισως μπερδεύτηκα λιγο απο καποιες αντιφασεις.aspergillus έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 00:33Καθηγητές παθολογίας με εξειδίκευση στην λοιμωξιολογία στις ιατρικές σχολές Ηρακλείου και Αθηνών.
Άσχετοι όντως.Τι σχέση έχει η παθολογία και η ιατρική με τους ιούς άλλωστε;
Απορώ τι τους κάλεσαν να μιλήσουν για τον κοροναϊό.
Επισης κανουν μπαμ οτι δεν ξερουν απο μαθηματικά (πιθανότητες στατιστικη).
- Philip Mortimer
Τώρα τις προάλλες πήγα να ζητησω.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:53Εδω και βδομάδες δεν υπάρχουν. Όλες πήγαιναν Κινα. Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ;Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:36Πήγα σε φαρμακείο να ζητήσω μάσκες και μου είπαν ότι δεν υπάρχουν
Έλεος...
Ξεφτίλα να μην υπάρχουν.
- Philip Mortimer
Βλέπω να μπαίνει σε καμία καραντίνα η Θεσσαλονίκη.Awesomatic έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:57Σε μια νορμαλ μέρα πας σουπερμαρκετ, στη δουλειά (πιθανόν με ΜΜΜ), ίσως τράπεζα στο ΑΤΜ για ανάληψη, μέχρι το φούρνο/κρεοπωλείο, για ένα καφέ με φίλους κλπ. Δηλαδή άνετα μπορεί 100+ άτομα να εκτεθούν σε μια μόνο μέρα από αυτό το ένα άτομο. Αν υπολογίσουμε οτι η ασθένεια πολλές φορές αργεί να δείξει συμπτώματα (ή δεν δείχνει καθόλου), πολλοί από αυτούς θα κολλήσουν άλλους τόσους κλπ.Philip Mortimer έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:45Τώρα αυτή η 38χρονη πόσους μπορεί να έχει μολυνει; Άντε γεια
Με λίγα λόγια οι περισσότεροι θα μολυνθούμε αν δεν έχουμε ήδη μολυνθεί. Ευτυχώς φαίνεται να είναι σχετικά ακίνδυνος ιός για κάποιον που δεν είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Ο πανικός όμως, γιατί είμαστε η χώρα της υπερβολής, θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να πέσει αυστηρός έλεγχος στα ΜΜΕ και εξοντωτικά πρόστιμα για όσους εκμεταλλεύονται την κατάσταση τώρα που ο πανικός είναι πιο πιθανός.
Αν και μάλλον θα έχει εξαπλωθεί και σε εμάς μέχρι τότε οπότε δε θα έχει πολύ νόημα.
Λογικά σύντομα θα κλείσουν σχολεια-πανεπιστημια για αρχη.
- Philip Mortimer
Θεέ μου! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Γιατί και η μάσκα δεν είναι κάτι που το χρησιμοποιείς κάθε μέρα...Και που τα βάζεις όλα αυτά;Ερμής έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:58Τις είχα πάρει ένα κατοστάρικο τη χιλιάδα, απο μια αποθηκη ιατρικών ειδών, όπως και γάντια μιας χρήσης κλπ κλπPhilip Mortimer έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:40Πήρες μια χιλιάρα μάσκες για ένα κρύωμα;Ερμής έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 15:01Δεν ηξερα οτι υπάρχει θέμα με τις μάσκες.
Όταν γεννήθηκε ο μικρός μετα απο λίγο μας έπιασε ένα ομαδικό κρύωμα καλοκαιριάτικο και είχα προμηθευτεί χονδρική μάσκες.
Παίζει να έχω σπίτι καμια χιλιάρα σε κουτί που τις ειχα πάρει στο τζάμπα σχεδόν.
Να τις βγάλω στη μαύρη;
Σε πάνες όλων των μεγεθών να δεις τι έχω πάρει
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μετά το πρώτο κρούσμα Κορωνοϊού στη Θεσσαλονικη, έκλεισε προληπτικά το μετρό Θεσσαλονίκης. 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
To γιλέκο που πουλάει ο Γεωργιάδης και που όπως υποστηρίχθηκε από την εκπομπή του θεραπεύει τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ξέρουμε αν μπορεί να μας προφυλάξει από τον κορονοϊό;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
.
Εδω βλέπουμε στήν πράξη τό Γνήσιο Π.Ο.Π Ελληνικό Αρπακτικό....
Μάσκα κόστους 10 λεπτών × 100 φορές κέρδος = 10 Ευρώ...
Μάθετε από τούς καλύτερους....
Τί νά τού πούν τα χνουδωτά γατάκια.....οι Εβραίοι.....

Ελπίζω νά κολλήσει ο τύπος....
.
..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 27 Φεβ 2020, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Κρίναμε ότι ένα δεύτερο νήμα για τον κοροναϊό στην Ελλάδα καλό είναι να υπάρχει. Δεν είμαστε και εγκυκλοπαίδεια.Highlander έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 17:43Spiros252 συγχωνεψτε αυτό το τοπικ με το άλλο (Northern Spirit @ Κορονοϊός από την κινα ), είναι καθαρά ιατρικό το θέμα και δευτερευόντως κοινωνικό και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν δύο τοπικ για τον κορονοιο..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
.
Ή κίνηση στό μετρό λεωφορεία είναι αισθητά μειωμένη.....
Θα δούμε φοβερά πράγματα αυτές τίς μέρες.....
.
Ή κίνηση στό μετρό λεωφορεία είναι αισθητά μειωμένη.....
Θα δούμε φοβερά πράγματα αυτές τίς μέρες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-