Είχες περάσει απο συγκέντρωση του ΟΧΙ;Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:59Όχι μόνο.vantono έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:04Πράγματι. Είδα το επίμαχο βιντεάκι με την εισβολή στα δωμάτια, και δεν το πίστευα. Τεράστια ντροπή. Και ούτως ή άλλως εγώ ποτέ δεν ημουν με το μέρος των κατοίκων στα τελευταία που συμβαίνουν, καθότι τα επεισόδια ειναι υποκινούμενα από νάζουλους, αλλά και να μην ήταν, υπέρ αυτής της ξεδιάντροπης ξεφτίλας του να εισβάλεις μεσα στο δωμάτιο του άλλου για να τον σαπακιάσεις σαν αλητήριος,απο μενα θα ηταν καταδικαστέα οπως και να 'χε.
Λες το ΚΕΕΡΦΑ πχ να στήριζε "ναζουλους" ;
Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ε.Λ.Α.Σ. ;
Re: Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ε.Λ.Α.Σ. ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Είτε είναι καταδικαστέα είτε όχι χάρις αυτούς τους ξυλοδαρμούς και αυτές τις εικόνες οι νησιώτες είδαν μια νίκη και αρχική δικαίωση. Με το σταυρό στο χέρι θα σε πηδήξουν όλοι. Μόνο με τη βία κερδίζονται κάποια δικαιώματα.vantono έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:04Πράγματι. Είδα το επίμαχο βιντεάκι με την εισβολή στα δωμάτια, και δεν το πίστευα. Τεράστια ντροπή. Και ούτως ή άλλως εγώ ποτέ δεν ημουν με το μέρος των κατοίκων στα τελευταία που συμβαίνουν, καθότι τα επεισόδια ειναι υποκινούμενα από νάζουλους, αλλά και να μην ήταν, υπέρ αυτής της ξεδιάντροπης ξεφτίλας του να εισβάλεις μεσα στο δωμάτιο του άλλου για να τον σαπακιάσεις σαν αλητήριος,απο μενα θα ηταν καταδικαστέα οπως και να 'χε.
Όσο για τους ξυλοφορτωμένους αστυνομικούς, τους λυπάμαι. Αλλά έτυχε να βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν το λάθος. Για αυτό είναι και δίκαιο το ξύλο που έφαγαν.
Η δικαιολογια της ΝΔ για το 2008 ηταν οτι οι εξεγερμενοι εβαζαν μπροστα μικρα παιδια.
Οποτε δεν θελησε να υπαρξουν θυματα.
.
Οποτε δεν θελησε να υπαρξουν θυματα.
.
-
Εσύ πώς και πέρασες; Ήσουν τότε αγκαλιά μαζί τους; Το ΚΕΕΕΦΑ είναι πέντε μισθοδοτούμενοι από ΜΚΟ και 100 Πακιστανοί. Αυτό το ξέρουν και για αυτό προσπαθούν πάντα να καπελώσουν οτιδήποτε μαζεύει πολύ κόσμο. Θυμίζω τις προηγούμενες ημέρες διάφορες ΜΚΟ και ΚΕΕΕΦΑ έφαγαν κυνήγι από τους κατοίκους όταν πήγαν να κάνουν κατάληψη σε κεντρικές πλατείες...Ερμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:04Είχες περάσει απο συγκέντρωση του ΟΧΙ;Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:59Όχι μόνο.vantono έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:04
Πράγματι. Είδα το επίμαχο βιντεάκι με την εισβολή στα δωμάτια, και δεν το πίστευα. Τεράστια ντροπή. Και ούτως ή άλλως εγώ ποτέ δεν ημουν με το μέρος των κατοίκων στα τελευταία που συμβαίνουν, καθότι τα επεισόδια ειναι υποκινούμενα από νάζουλους, αλλά και να μην ήταν, υπέρ αυτής της ξεδιάντροπης ξεφτίλας του να εισβάλεις μεσα στο δωμάτιο του άλλου για να τον σαπακιάσεις σαν αλητήριος,απο μενα θα ηταν καταδικαστέα οπως και να 'χε.
Λες το ΚΕΕΡΦΑ πχ να στήριζε "ναζουλους" ;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η μεγαλυτερη ξεφτιλα της ΕΛΑΣ ever ηταν η διαφυγη του πασσαρη απο την ενεδρα που του εστησε η ελας μεσα σε διαμερισμα στον νεο κοσμο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γνωρίζω προσωπικά κάποιον που πριν καμιά δεκαριά χρόνια ήταν στην ευπ, πρώην καραβανας από σμυ που πήρε μετάθεση.Von Mackensen έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:51Όπως το είπες. Χάλια μαύρα.ζιτανιτα έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:48Όχι, χάλια μαύρα;Von Mackensen έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 10:44
Έχεις ιδέα ποιοι στελεχώνουν την ευπ και με ποιο τρόπο γίνεται η επιλογή τους;
Ψεύτης, χαζός και μυθομανης, παρόλα αυτά είχε καλή θέση στην υπηρεσία. Τότε κατάλαβα και εγώ πως είναι μπουρδελο.
Και μπυρίτσες δίπλα δίπλα
Ήθελα να δω τι μουτρα μαζεύτηκαν. Ήμουν και είμαι φανατικά υπερ Ευρώπης.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Χαχα ποιο κερφαα μωρέ?10 βαρεμένοι είναι αυτοί που βγάζουν ανακοινώσεις.Σίγα μην βρέθηκαν αυτοί στα επεισόδια.Δεν παίζει να υπάρχουν καν στην Χίο.
Επί Γρηγορόπουλου, σχεδον ,γιατί λειτούργησαν έτσι άσχημα με προθεση. Επέτρεψαν σε αλήτες να κλέβουν και να καταστρεφουν τις περιουσίες των αθώων πολιτών.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Καλά. Με τη φαντασία σου δεν μπορώ να τα βάλω. Όσο για την Ευρώπη, φάε τα σκατά των ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες χάρις την Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την αρχή. Στο τέλος θα μείνεις αγκαλιά με τους Πολωνούς και τους Βούλγαρους...Ερμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:25Και μπυρίτσες δίπλα δίπλαΉθελα να δω τι μουτρα μαζεύτηκαν. Ήμουν και είμαι φανατικά υπερ Ευρώπης.
Ποια φαντασία μου βρε όργιο; Αλφάδια με μαιάνδρους αγκαλίτσα ήταν όπως και στους αγαναχτισμένους. Ή και εκεί ειναι φαντασία μου;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:30Καλά. Με τη φαντασία σου δεν μπορώ να τα βάλω. Όσο για την Ευρώπη, φάε τα σκατά των ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες χάρις την Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την αρχή. Στο τέλος θα μείνεις αγκαλιά με τους Πολωνούς και τους Βούλγαρους...
-
Εγώ είδα και πέντε εξωγήινους. Το έγραψα σαν ανώνυμη περσόνα εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.Ερμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:32Ποια φαντασία μου βρε όργιο; Αλφάδια με μαιάνδρους αγκαλίτσα ήταν όπως και στους αγαναχτισμένους. Ή και εκεί ειναι φαντασία μου;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:30Καλά. Με τη φαντασία σου δεν μπορώ να τα βάλω. Όσο για την Ευρώπη, φάε τα σκατά των ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες χάρις την Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την αρχή. Στο τέλος θα μείνεις αγκαλιά με τους Πολωνούς και τους Βούλγαρους...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επιβεβαιώνω για αγανακτισμένους. Από οχιτζήδες δεν είχα περάσει. Καθόλου απίθανο να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και στις χιομυτιλήνες σήμερα.Ερμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:32Ποια φαντασία μου βρε όργιο; Αλφάδια με μαιάνδρους αγκαλίτσα ήταν όπως και στους αγαναχτισμένους. Ή και εκεί ειναι φαντασία μου;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:30Καλά. Με τη φαντασία σου δεν μπορώ να τα βάλω. Όσο για την Ευρώπη, φάε τα σκατά των ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες χάρις την Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την αρχή. Στο τέλος θα μείνεις αγκαλιά με τους Πολωνούς και τους Βούλγαρους...
Είναι γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να ενώσει ακροαριστερούς και δεξιούς με IQ 3 για ακόμα μια φορά. Βάλε μέσα ΜΚΟ +ντόπιους που βιοπορίζονται από το λαθρομεταναστευτικό +τον καραγκιόζη περιφερειάρχη. Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως θα το διαχειριστεί η κυβέρνηση.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:28Χαχα ποιο κερφαα μωρέ?10 βαρεμένοι είναι αυτοί που βγάζουν ανακοινώσεις.Σίγα μην βρέθηκαν αυτοί στα επεισόδια.Δεν παίζει να υπάρχουν καν στην Χίο.
https://athens.indymedia.org/post/1603300/
http://www.xrisiavgi.com/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλιστηκε το Κουλισταν.«Ντου» του Ρουβίκωνα μέσα στη Βουλή
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2025, 20:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
05 Φεβ 2025, 20:44
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα σας λείψει περισσότερο απ'το καλοκαίρι;
από Εκτωρ » 14 Σεπ 2023, 10:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
19 Σεπ 2023, 11:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-