Η πλάκα ειναι ότι έχω πεθυμήσει ρεβίθια εδώ και λίγες μέρες (το μόνο όσπριο που τρώω) και έχει γούστο οταν πάω σμ για να πάρω, να μη βρίσκω τίποτα! Θα αρχίσω να πυροβολάω τρομολάγνους μπούμερς.
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
να σημειωσω οτι καταρχην εχω ακομη στοκ σε μασκες...Gherschaagk έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 18:51Ερμής θα σε πληρώσω σε είδος.
Άρπα την Στέργιο.

και οτι κειαπαν δεν πρεπει να εχετε, μου ζητησε μια για να τις στειλει στο γιο της στη θεσσαλονικη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σήμερα πέρασα από το Μασούτη να πάρω χάρτινα ποτήρια για τη δουλειά. Οσπρια και μακαρόνια δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, το μόνο που είχε μείνει σε ζυμαρικά ήταν κάτι αστεράκια για σούπες και κάτι νουντλοειδή 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
κλαιν. εχω φιλο χασαπη με ζα δκατ. α παμ στου χργιο, αναψμε τη θρακα, και περμενμε να τελεψει το πανηγυρι. κι επειδη το αλκοολ σκοτωνει τον ιο, εχμε και τσιπρ.vantono έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 19:43Όποιος γουστάρει κανα' καλό κρεατάκι, είμαι ο άνθρωπός του. Έχω ένα τεράστιο καταψύκτη στο μπαλκόνι σχεδόν γεμάτο, που ανέκαθεν τον ανανέωνα συχνά, και εναν αρκετά ευρύχωρο ψυγειοκαταψύκτη που κι εκει παίρνει πράμα! Σημερα δεν πρόλαβα, αλλά αύριο θα πάω να ψωνίσω κι άλλα. Όποιος μερακλής θέλει να τη χορταίνουμε σωστά και αντρίκια με σάρκα και οστά σε αυτες τις δύσκολες εποχες του κορωναβάιρους, εδώ είμαι, και αφήστε τους μακαρονορυζοεβαποράδες να πεθάνουν απο παχυσαρκία και ζάχαρο.
είναι σαν την θεωρία του χάους όπου μια πεταλούδα στην μαδαγασκάρη μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στην Αμερική. Ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι ο σπόνσορας θα έδινε λεφτά στο πορνάκι να πάει να αγοράσει στρινγκ και αυτό πήγε στο Μιλάνο. Δεν μπορούσε να πάει στο Παρίσι ή όπου στον πούτσο ήθελε αλλού;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τσιπρου ζαγαριΑσέβαστος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:48κλαιν. εχω φιλο χασαπη με ζα δκατ. α παμ στου χργιο, αναψμε τη θρακα, και περμενμε να τελεψει το πανηγυρι. κι επειδη το αλκοολ σκοτωνει τον ιο, εχμε και τσιπρ.vantono έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 19:43Όποιος γουστάρει κανα' καλό κρεατάκι, είμαι ο άνθρωπός του. Έχω ένα τεράστιο καταψύκτη στο μπαλκόνι σχεδόν γεμάτο, που ανέκαθεν τον ανανέωνα συχνά, και εναν αρκετά ευρύχωρο ψυγειοκαταψύκτη που κι εκει παίρνει πράμα! Σημερα δεν πρόλαβα, αλλά αύριο θα πάω να ψωνίσω κι άλλα. Όποιος μερακλής θέλει να τη χορταίνουμε σωστά και αντρίκια με σάρκα και οστά σε αυτες τις δύσκολες εποχες του κορωναβάιρους, εδώ είμαι, και αφήστε τους μακαρονορυζοεβαποράδες να πεθάνουν απο παχυσαρκία και ζάχαρο.
Όχι είχε άπειρα από όλα τα άλλα εκτός από ψιλες φακές και μεσαία φασόλια.
Επίσης μόνο αυτή ήταν ετσι από όλο το σούπερ μάρκετ. Ποιος ξέρει τι μαλακίες είδε στον Παπαδάκη.
η γυναικα μου εχει γραψει να παρω το μεσημερι ενα κουτι εβαπορε, αναμεσα σε αλλα. αμα δεν βρω, και ειναι απαραιτητο συστατικο για το γαλακτομπουρεκο που θελει να φτιαξει, και τελικα δε φαω γαλακτομπουρεκο, να ξερετε τα γαμησα ολα, απο μενα θα το βρειτε, δε θα σας προλαβει ο κολοιος.
Awesomatic έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:44Οσπρια και μακαρόνια δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, το μόνο που είχε μείνει σε ζυμαρικά ήταν κάτι αστεράκια για σούπες και κάτι νουντλοειδή
Θυμίζω εδώ στους φίλους μας πως, προληπτικά πάντα,
καλό είναι να διατηρήσουν
-τρόφιμα μακράς διαρκείας που δεν απαιτούν μαγείρεμα.
-νερό.
αν υπάρχει η δυνατότητα, ανθρακούχο νερό, ειδικά αν έχουν συμπτώματα γρίππης.
-βιταμίνες, κατά προτίμηση κάτι με βιταμίνες συμπλέγματος D, ειδικά αν έχουν συμπτώματα γρίππης.
-μπαταρίες, φακό. κεράκια για ατμόσφαιρα.
οταν κάνεις το καθήκον γαλακτομπούρεκο σου φτιάχνει;Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:59η γυναικα μου εχει γραψει να παρω το μεσημερι ενα κουτι εβαπορε, αναμεσα σε αλλα. αμα δεν βρω, και ειναι απαραιτητο συστατικο για το γαλακτομπουρεκο που θελει να φτιαξει, και τελικα δε φαω γαλακτομπουρεκο, να ξερετε τα γαμησα ολα, απο μενα θα το βρειτε, δε θα σας προλαβει ο κολοιος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- perseus
-
Τι αδεια σουπερ μαρκετ λετε ρε;
Εδω ειναι ολα γεματα απ'οτι μου ειπε η γυναικα μου και υπηρχε ο φυσιολογικος κοσμος οταν πηγε.
Εδω ειναι ολα γεματα απ'οτι μου ειπε η γυναικα μου και υπηρχε ο φυσιολογικος κοσμος οταν πηγε.
- perseus
Το λογαριασμό θα τον στειλουν στην κυρια που της γκαβλωσε εν μεσω πανδημιας να παει στο Μιλάνο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-