Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 27 Φεβ 2020, 11:21

foscilis έγραψε:
27 Φεβ 2020, 11:04
μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ όπου πήρα τις τελευταίες ψιλές φακές γιατί η αμέσως προηγούμενη γριά είχε γεμίσει ένα ολόκληρο καρότσι με όσπρια και μακαρόνια. Βέβαια classy η γριά, ούτε να τις αγγίξει τις χοντρές φακές :)
Η πλάκα ειναι ότι έχω πεθυμήσει ρεβίθια εδώ και λίγες μέρες (το μόνο όσπριο που τρώω) και έχει γούστο οταν πάω σμ για να πάρω, να μη βρίσκω τίποτα! Θα αρχίσω να πυροβολάω τρομολάγνους μπούμερς.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Φεβ 2020, 11:39

Gherschaagk έγραψε:
26 Φεβ 2020, 18:51
stergiosbik έγραψε:
26 Φεβ 2020, 17:15
Gherschaagk έγραψε:
26 Φεβ 2020, 17:13

Τα βλέπω και δίνω +1 ευρώ από τη δική σου προσφορά.
+1 κιλο ρυζι απο εμενα.
Ερμής θα σε πληρώσω σε είδος.

Άρπα την Στέργιο.
να σημειωσω οτι καταρχην εχω ακομη στοκ σε μασκες... :oops:

και οτι κειαπαν δεν πρεπει να εχετε, μου ζητησε μια για να τις στειλει στο γιο της στη θεσσαλονικη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 27 Φεβ 2020, 11:44

Σήμερα πέρασα από το Μασούτη να πάρω χάρτινα ποτήρια για τη δουλειά. Οσπρια και μακαρόνια δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, το μόνο που είχε μείνει σε ζυμαρικά ήταν κάτι αστεράκια για σούπες και κάτι νουντλοειδή :fp:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Φεβ 2020, 11:48

vantono έγραψε:
26 Φεβ 2020, 19:43
Όποιος γουστάρει κανα' καλό κρεατάκι, είμαι ο άνθρωπός του. Έχω ένα τεράστιο καταψύκτη στο μπαλκόνι σχεδόν γεμάτο, που ανέκαθεν τον ανανέωνα συχνά, και εναν αρκετά ευρύχωρο ψυγειοκαταψύκτη που κι εκει παίρνει πράμα! Σημερα δεν πρόλαβα, αλλά αύριο θα πάω να ψωνίσω κι άλλα. Όποιος μερακλής θέλει να τη χορταίνουμε σωστά και αντρίκια με σάρκα και οστά σε αυτες τις δύσκολες εποχες του κορωναβάιρους, εδώ είμαι, και αφήστε τους μακαρονορυζοεβαποράδες να πεθάνουν απο παχυσαρκία και ζάχαρο.
κλαιν. εχω φιλο χασαπη με ζα δκατ. α παμ στου χργιο, αναψμε τη θρακα, και περμενμε να τελεψει το πανηγυρι. κι επειδη το αλκοολ σκοτωνει τον ιο, εχμε και τσιπρ.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Φεβ 2020, 11:49

είναι σαν την θεωρία του χάους όπου μια πεταλούδα στην μαδαγασκάρη μπορεί να προκαλέσει τυφώνα στην Αμερική. Ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι ο σπόνσορας θα έδινε λεφτά στο πορνάκι να πάει να αγοράσει στρινγκ και αυτό πήγε στο Μιλάνο. Δεν μπορούσε να πάει στο Παρίσι ή όπου στον πούτσο ήθελε αλλού;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 27 Φεβ 2020, 11:51

Ασέβαστος έγραψε:
27 Φεβ 2020, 11:48
vantono έγραψε:
26 Φεβ 2020, 19:43
Όποιος γουστάρει κανα' καλό κρεατάκι, είμαι ο άνθρωπός του. Έχω ένα τεράστιο καταψύκτη στο μπαλκόνι σχεδόν γεμάτο, που ανέκαθεν τον ανανέωνα συχνά, και εναν αρκετά ευρύχωρο ψυγειοκαταψύκτη που κι εκει παίρνει πράμα! Σημερα δεν πρόλαβα, αλλά αύριο θα πάω να ψωνίσω κι άλλα. Όποιος μερακλής θέλει να τη χορταίνουμε σωστά και αντρίκια με σάρκα και οστά σε αυτες τις δύσκολες εποχες του κορωναβάιρους, εδώ είμαι, και αφήστε τους μακαρονορυζοεβαποράδες να πεθάνουν απο παχυσαρκία και ζάχαρο.
κλαιν. εχω φιλο χασαπη με ζα δκατ. α παμ στου χργιο, αναψμε τη θρακα, και περμενμε να τελεψει το πανηγυρι. κι επειδη το αλκοολ σκοτωνει τον ιο, εχμε και τσιπρ.
Τσιπρου ζαγαρι

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 27 Φεβ 2020, 11:57

vantono έγραψε:
27 Φεβ 2020, 11:21
foscilis έγραψε:
μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ όπου πήρα τις τελευταίες ψιλές φακές γιατί η αμέσως προηγούμενη γριά είχε γεμίσει ένα ολόκληρο καρότσι με όσπρια και μακαρόνια. Βέβαια classy η γριά, ούτε να τις αγγίξει τις χοντρές φακές :)
Η πλάκα ειναι ότι έχω πεθυμήσει ρεβίθια εδώ και λίγες μέρες (το μόνο όσπριο που τρώω) και έχει γούστο οταν πάω σμ για να πάρω, να μη βρίσκω τίποτα! Θα αρχίσω να πυροβολάω τρομολάγνους μπούμερς.
Όχι είχε άπειρα από όλα τα άλλα εκτός από ψιλες φακές και μεσαία φασόλια.

Επίσης μόνο αυτή ήταν ετσι από όλο το σούπερ μάρκετ. Ποιος ξέρει τι μαλακίες είδε στον Παπαδάκη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 27 Φεβ 2020, 11:59

η γυναικα μου εχει γραψει να παρω το μεσημερι ενα κουτι εβαπορε, αναμεσα σε αλλα. αμα δεν βρω, και ειναι απαραιτητο συστατικο για το γαλακτομπουρεκο που θελει να φτιαξει, και τελικα δε φαω γαλακτομπουρεκο, να ξερετε τα γαμησα ολα, απο μενα θα το βρειτε, δε θα σας προλαβει ο κολοιος.

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς » 27 Φεβ 2020, 12:00

Awesomatic έγραψε:
27 Φεβ 2020, 11:44
Οσπρια και μακαρόνια δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, το μόνο που είχε μείνει σε ζυμαρικά ήταν κάτι αστεράκια για σούπες και κάτι νουντλοειδή

Θυμίζω εδώ στους φίλους μας πως, προληπτικά πάντα,
καλό είναι να διατηρήσουν

-τρόφιμα μακράς διαρκείας που δεν απαιτούν μαγείρεμα.

-νερό.
αν υπάρχει η δυνατότητα, ανθρακούχο νερό, ειδικά αν έχουν συμπτώματα γρίππης.

-βιταμίνες, κατά προτίμηση κάτι με βιταμίνες συμπλέγματος D, ειδικά αν έχουν συμπτώματα γρίππης.

-μπαταρίες, φακό. κεράκια για ατμόσφαιρα.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 27 Φεβ 2020, 12:02

Ασέβαστος έγραψε:
27 Φεβ 2020, 11:59
η γυναικα μου εχει γραψει να παρω το μεσημερι ενα κουτι εβαπορε, αναμεσα σε αλλα. αμα δεν βρω, και ειναι απαραιτητο συστατικο για το γαλακτομπουρεκο που θελει να φτιαξει, και τελικα δε φαω γαλακτομπουρεκο, να ξερετε τα γαμησα ολα, απο μενα θα το βρειτε, δε θα σας προλαβει ο κολοιος.
οταν κάνεις το καθήκον γαλακτομπούρεκο σου φτιάχνει;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 27 Φεβ 2020, 12:16

vantono έγραψε:
27 Φεβ 2020, 11:21
foscilis έγραψε:
40 ευρω το κιλό συν τα μεταφορικά ,πολυ βραστερα

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 27 Φεβ 2020, 12:18

Τι αδεια σουπερ μαρκετ λετε ρε;
Εδω ειναι ολα γεματα απ'οτι μου ειπε η γυναικα μου και υπηρχε ο φυσιολογικος κοσμος οταν πηγε.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 27 Φεβ 2020, 12:23

Το λογαριασμό θα τον στειλουν στην κυρια που της γκαβλωσε εν μεσω πανδημιας να παει στο Μιλάνο?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών