Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Οι οικονομικές επιπτώσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες από τις επιπτώσεις στην δημόσια υγεία.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- NewModelArmy
Το εγραψα και χτες αλλα τι δουλεμα πεφτει απο τους Ιταλους.Εχουν βαλει σε καραντινα κατι χωρια και κωμοπολεις που δεν εχει πλεον κανενα νοημα αφου ολα τα κρουσματα τουριστων στην Ιταλια εχουν να κανουν με το Μιλανο.Αν δεν βαλουν σε καραντινα ολη τη Λομβαρδια δεν γινεται τιποτα αν και ηδη ειναι αργα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ξεφόρτωσα 2 εβδομάδες πριν, του φοβητσιάρη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
- dna replication
- dna replication
Ωραίος!dna replication έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 14:04ξεφόρτωσα 2 εβδομάδες πριν, του φοβητσιάρη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Η δικιά μου δεν κλαίει, λέει "Μην στεναχωριέσαι, αν τα χάσεις όλα έλα να μείνεις μαζί μου"

Για αυτό σου λέω, στην εντατική θα ένιωθα καλύτερα

Number of tests and positivity rate for Covid-19 as of Feb. 26
UK: 7,132 concluded tests, of which 13 positive (0.2% positivity rate). [source]
Italy: 9,462 tests, of which 470 positive (5.0% positivity rate), awaiting results: unknown. [source]
France: 762 tests, of which 17 positive (2.2% positivity rate), 179 awaiting results. [source]
Austria: 321 tests, of which 2 positive (0.6% positivity rate), awaiting results: unknown. [source]
United States: 445 concluded tests, of which 14 positive (3.1% positivity rate). [source]
Italy has announced on Feb. 26 that it would begin testing only people with symptoms, claiming that the higher number of cases (compared to other European countries) is due to more tests being conducted.
UK: 7,132 concluded tests, of which 13 positive (0.2% positivity rate). [source]
Italy: 9,462 tests, of which 470 positive (5.0% positivity rate), awaiting results: unknown. [source]
France: 762 tests, of which 17 positive (2.2% positivity rate), 179 awaiting results. [source]
Austria: 321 tests, of which 2 positive (0.6% positivity rate), awaiting results: unknown. [source]
United States: 445 concluded tests, of which 14 positive (3.1% positivity rate). [source]
Italy has announced on Feb. 26 that it would begin testing only people with symptoms, claiming that the higher number of cases (compared to other European countries) is due to more tests being conducted.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Θα ανέβουν ξανά μετά την κρίση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ξέρω φίλος, είμαι παλιός στο κόλπο
Όμως το μετά μπορεί να είναι και ένα τρίμηνο που εγώ θα είμαι εγκλωβισμένος
Τεσπα ας μην μουρμουράω, όλα μες το παιχνίδι είναι.
- hellegennes
Εντάξει, μορφή τζόγου είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γαληνός έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 14:18Number of tests and positivity rate for Covid-19 as of Feb. 26
Υπάρχει κάποια καλή εξήγηση γιατί τέτοιο μεγάλο πρόβλημα στην Ιταλία; Ούτε φτωχή περιοχή με κακές συνθήκες διαβίωσης είναι, ούτε βρωμιάρηδες οι Ιταλοί γενικώς, ούτε ανυποψίαστοι για τον ιό αφού ήδη υπήρχε 1,5 μήνας γνώσης.
Γιατί οι Ιταλοί εδώ και χρόνια παράγουν αυτοκόλλητα, τα κολλάνε πάνω στα κινέζικα προϊόντα και τα λένε ιταλικά.
Mα τι λες τώρα, είναι η αιχμή της ανάπτυξης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χουργιατς την 27 Φεβ 2020, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-