Πρωτοφανές δεν είναι...
Απλά, δεν το ξέρουν τα άσχετα που πηγαίνουν και αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ!!!
.
Πρωτοφανές δεν είναι...
Ξέρεις πόσους συνδυασμούς συνειρμών μπορείς να κάνεις αν πάρεις δύο τυχαία στοιχεία και αρχίσεις να δημιουργείς επαγωγικές συγκρίσεις;taliban έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:14Είτε είσαι απαισιόδοξος είτε όχι δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας.
Αν θες να τρομοκρατηθείς και άλλο, μπες εδώ:
http://www.vembos.gr/post/%CF%80%CE%B5% ... HGOM1Vx04I
Δεν είναι εικόνες Μιλάνου.Daje έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 08:28Εικόνες Μιλάνου στα ελληνικά σούπερ μάρκετ
https://www.capital.gr/epixeiriseis/341 ... per-market
Διαβολικό καρναβάλι; Καινούργιο σουξέ είναι αυτό;Ασέβαστος έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 17:54να ξαναενημερωσω οτι παρελαβα 10 κουτια μασκες, πιθανον τα τελευταια στην πατρα, και σιγουρα τα τελευταια που θα παραλαβω για καμποσο καιρο.
μιλαμε δεν ξερω πως να συμπεριφερθω με δαυτα. να τα φυλαξω για να τα μοιρασω σε γνωστους που με εχουν πρηξει; να τα πουλησω 10 φορες επανω γιατι τους αξιζει οτι κι αν παθουν; να τα δωσω στο κοστος για να κανω νεους πελατες (οσους επιζησουν τελοσπαντων)
μεχρι ωρας εχω κλαψει απο τα γελια. εχει περασει το μισο πχορουμ απο δω, ζητανε μασκες και ταυτοχρονα μου λενε οτι ειναι θελημα θεου, να σταματησει το διαβολικο καρναβαλι, θα μας τιμωρησει ο χριστουλης. αλλη με πηρε σχεδον κλαιγοντας και μολις της ειπα οτι εχω, με παρακαλεσε να της φυλαξω και εστειλε ταξι να τις παρει.
αλλα εχω και δραματα. φιλος που εχει ανθρωπο στο νοσοκομειο, και χρειαζεται στ αληθεια, αληθινες μασκες και δεν μπορει να βρει.
Δεν είναι λάθος να λέγεται ότι το μέγιστο διάστημα εμφάνισης συμπτωμάτων είναι οι 14 μέρες. Γιατί οι υπηρεσίες λειτουργούν με βάση το χειρότερο σενάριο και ας εκδηλώνεται η πλειοψηφία των περιστατικών μέσα στο πενταημερο.Κόκκορας έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:17αυτο το 14 μερες νομιζω ειναι λαθος,που το βλεπω να επαναλαμβανεται
2 με 5 μερες ειναι ο συνηθισμενος χρονος επωασης(γι αυτο η 38 χρονη στην θεσσαλονικη ηδη την δευτερα λιγες μερες αφοτου ηρθε ανεβασε πυρετο) τα 14 ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις,ετσι διαβασα δηλαδη.
τον συνηθισμενο χρονο επωασης τον ξεπερναν και αλλες αρρωστειες κατα περιπτωση..
παντα του σατανα ηταν το καρναβαλι, γαμιουνται, αφου
Θα σε πάρουμε μαζί μας στα ζοφερά σκοτάδια.
Δεν έχεις μηχανισμό που να διαθέτει τέτοιο επίπεδο οργανωσης.Κόκκορας έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:12σε δυο βδομαδες θα φανει αν ειναι υπερβολικος ο θορυβος οπως τοτε με Η1Ν1 ή οχι...για την ωρα μονο η γριπη οπως καθε χρονο προκαλει τα συνηθισμενα ζητηματα
παντως για οσους γυριζαν απο ιταλια υπαλληλοι με κυβερνητικη εντολη θα επρεπε να τους εδιναν οδηγιες και να παιρναν υποχρεωτικες αδειες απο την δουλεια εφοσον ηταν δημοσιοι ή απο σχολειο αν ηταν παιδια.
Όχι απλά Αθηναία, Μαρουσιωτισσα. Μπορεί να πέρασα από δίπλα της χθες προχθές και να μην το κατάλαβα.
Άσε με να τον τρολλαρω αμέσως εσύΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:56Ξέρεις πόσους συνδυασμούς συνειρμών μπορείς να κάνεις αν πάρεις δύο τυχαία στοιχεία και αρχίσεις να δημιουργείς επαγωγικές συγκρίσεις;taliban έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:14Είτε είσαι απαισιόδοξος είτε όχι δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας.
Αν θες να τρομοκρατηθείς και άλλο, μπες εδώ:
http://www.vembos.gr/post/%CF%80%CE%B5% ... HGOM1Vx04I
οι υπηρεσιες θα ακολουθησουν αυτο που θεωρουν σωστο,καποιο πρωτοκολο εχουνNamrail έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 19:08Δεν είναι λάθος να λέγεται ότι το μέγιστο διάστημα εμφάνισης συμπτωμάτων είναι οι 14 μέρες. Γιατί οι υπηρεσίες λειτουργούν με βάση το χειρότερο σενάριο και ας εκδηλώνεται η πλειοψηφία των περιστατικών μέσα στο πενταημερο.Κόκκορας έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:17αυτο το 14 μερες νομιζω ειναι λαθος,που το βλεπω να επαναλαμβανεται
2 με 5 μερες ειναι ο συνηθισμενος χρονος επωασης(γι αυτο η 38 χρονη στην θεσσαλονικη ηδη την δευτερα λιγες μερες αφοτου ηρθε ανεβασε πυρετο) τα 14 ειναι μεμονωμενες περιπτωσεις,ετσι διαβασα δηλαδη.
τον συνηθισμενο χρονο επωασης τον ξεπερναν και αλλες αρρωστειες κατα περιπτωση..
Για αυτό και όπου εφαρμόστηκε καραντίνα κρατούσαν τους ανθρώπους δύο εβδομάδες και όχι 5 μέρες.