Ευτυχισμένοι θα πάτε όμως.Nostalgia έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:01
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποτε ειπαμε κατεβαινεις;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:08Ευτυχισμένοι θα πάτε όμως.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
Κλειδώσου στο σπίτι και μην πολυμπαίνεις στο φόρουμ γιατί άκουσα ότι ο ιός μεταδίδεται και από τις τηλεφωνικές γραμμές και μέσω του ρούτερ σου μπορεί να κολλήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Highlander
Κι άλλη γυναίκα με κορονοιο;
Μου αρέσει που έλεγαν ότι οι άντρες τον κολλούν πιο εύκολα
Μου αρέσει που έλεγαν ότι οι άντρες τον κολλούν πιο εύκολα

τί λέει?Nostalgia έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:07Ενταξει θα τον τσιμπησουμε ολοι τοτε....Lestat έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:04Πιθανον. Διαβαζω οτι το Ινστιτουτο Υγιεινης και Περιβαλλοντικης Ιατρικης του Πανεπιστημιακου νοσοκομειου του Greifswald (Γερμανια) γραφει για 9 μερες. Απο ιταλικο σαιτ.Fino a 9 giorni. È questo il tempo massimo di sopravviveza del coronavirus su superfici solide, per esempio le maniglie delle porte. A riferirlo è un nuovo studio dell’Istituto di Igiene e Medicina Ambientale dell’Ospedale Universitario di Greifswald (Germania) appena pubblicato su Journal of Hospital Infection, che si è basato su precedenti ricerche svolte su altri coronavius, come quelli che hanno causato l’epidemia di Sars e Mers. Dai risultati, infatti, è emerso che questi patogeni possono persistere e rimanere infettivi sulle superfici di metallo, plastica o vetro fino a 9 giorni.
https://www.galileonet.it/tempo-coronavirus-sopravvive/
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Γράφω με γάντια κράνος και μάσκαhellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:14Κλειδώσου στο σπίτι και μην πολυμπαίνεις στο φόρουμ γιατί άκουσα ότι ο ιός μεταδίδεται και από τις τηλεφωνικές γραμμές και μέσω του ρούτερ σου μπορεί να κολλήσεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αμ δεν κατεβαίνω. Εδώ θα ακυρωθούν οι πτήσεις, θα σταματήσει η ζωή όπως την ξέρουμε, ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Πως αντέχει για 9 μέρες πάνω σε επιφάνειες.
- Highlander

Οκ δεν υπάρχει σωτηρία θα τον κολλήσουμε όλοι.

ο ατμοκαθαριστης να κανει δουλεια? λολ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Σου λένε να πλένεις τα χέρια σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω δε αντέχει στη ζέστη. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
- Highlander
Ε κάθε πότε θα τα πλένω ρε φίλε; Δηλαδη όταν είμαι έξω και στη δουλειά σε κοινόχρηστους χώρους θα ψάχνω ανά δεκάλεπτο βρύση να πλυθω;Maspoli έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:22Σου λένε να πλένεις τα χέρια σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
- Highlander
Άμα όμως το βάλεις και ισχύει θα απολυμανθει από τον κορονοιο κιόλας.Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:23Νομίζω δε αντέχει στη ζέστη. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-