Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:51Μη μου γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή.Beria έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:50Τα 5 επίπεδα της ΎπαρξηςGherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:49
Τι ήθελα κι εγώ η έρμη; Να κάνω βόλτα στο Mall ήθελα. Να γυρίσω και τα 5 επίπεδα.
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
...Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 13:11Ξαναρωτάω.
Αν ταξιδέψω τον μήνα Μάρτιο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και πίσω, είμαι δημόσιος κίνδυνος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 28 Φεβ 2020, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Mαγκες οι ηλικιωμένοι. Με προμήθειες 1,5 μήνα θα κλειστούν σπίτι, θα βγουν όταν έχει πια ζεστάνει ο καιρός και η μεταδοτικότητα του ιού θα έχει πέσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:55Namrail έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:46Έβλεπα κάτι μπουμερς νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ να εχουν αγοράσει τόσα προϊόντα που θα τους φτασουν για όσο διαρκέσει το προσδόκιμο ζωής τους.
Η γριά στοιβαζε ψωμί του τοστ μέσα στο καρότσι και ενώ είχε φτάσει τα 10 τεμάχια ακούω το γέρο να λέει "βάλε και άλλα μη τα λυπάσαι". Γαμημενοι μπουμερς
Ρε φίλε δεν είμαι γνωστός ως απολογητής των μπουμερς αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε τριγκαρουν εδώ. Ο άλλος δουλειά δεν έχει, μπορεί να μη τον καθησυχάζει η 14% πιθανότητα να πεθάνει και να μείνει μέσα στο σπίτι 6 μήνες. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 28 Φεβ 2020, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:23Νομίζω δε αντέχει στη ζέστη. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Τύποι της διαχειρίσεως, δεν κάνετε καλού κακού ένα ban τον Ερμή και τον Otto; Δεν έχω κατεβάσειπρομηθευτεί και τις τελευταίες ενημερώσεις για το antivirus...taliban έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 09:37Κορονοϊός: Τέταρτο κρούσμα στην Ελλάδα
Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για 36χρονη από την Αθήνα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.
Το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Αθήνα ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (28.02.2020) το υπουργείο Υγείας.
Πρόκειται για 36χρονη Ελληνίδα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, εμφάνισε ήπια συμπτώματα.
Πηγή: https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... d/2984492/
Dein Herz, meine Gier
Μου τη σπάνε γιατί δεν είναι δικαιολογημένη η παράνοια σε αυτό το σημείο, με μόλις 4 επιβεβαιωμένα κρούσματα, όπου όλα χαίρουν άκρας υγείας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:55
Ρε φίλε δεν είμαι γνωστός ως απολογητής των μπουμερς αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε τριγκαρουν εδώ. Ο άλλος δουλειά δεν έχει, μπορεί να μη τον καθησυχάζει η 14% πιθανότητα να πεθάνει και να μείνει μέσα στο σπίτι 6 μήνες. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.
Οι άλλες ηλικιακές ομάδες έχουν αντιδράσει νορμάλ και ότι ελλείψεις παρατηρούνται (σε αντισηπτικά και τροφές μακράς διάρκειας) οφείλονται αποκλειστικα στους μπουμερς που κάνουν λες και ήρθε το τέλος του κοσμου.
δεν το βάζεις εσύ βρε πουλί 'μ, που 'σαι κι άντρας και η πέτσα σου είναι λίγο παχύτερη?dna replication έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 15:02Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:23Νομίζω δε αντέχει στη ζέστη. Αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Θα πρέπει να αλλάξεις και λίγο το στυλάκι σου, τύπισσαGherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 13:11Ξαναρωτάω.
Αν ταξιδέψω τον μήνα Μάρτιο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και πίσω, είμαι δημόσιος κίνδυνος;

Dein Herz, meine Gier
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
όχι ρε, ο Otto θα μας προμηθεύσει Avloclor και ο Ερμής μάσκες
το phorum θα επιβιώσει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς το έπαθες;
Δεν δούλευε το gps;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν εβρισκα το αυτοκινητο με την καμμια....Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 15:15Πώς το έπαθες;Nostalgia έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:55Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:49
Τι ήθελα κι εγώ η έρμη; Να κάνω βόλτα στο Mall ήθελα. Να γυρίσω και τα 5 επίπεδα.
Ελα να σε ξεναγησω, ειμαι εξπερτ, εχω χαθει στο παρκινκ του Mall
Δεν δούλευε το gps;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έχεις με τον προσανατολισμό δλδ.
Και τελικά τι έγινε; Σε βρήκε εκείνο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αγία Κυράννα σήμερα
Μόλις το 2010 απο πασίγνωστους διαφορετικούς, πήγαινε το λείψανο στην εκκλησία στη θέση αυτή
Το βαζανε αλλού
Ξαναπηγαινε εκεί
Είναι σα τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο και τον Άγιο Σπυρίδωνα,μέσα στο ναό το Άγιο σκήνωμα
Με πλήθος πιστών να έρχονται κατά παρτίδες
Οταν πήγα πριν προσκύνησε ένας κι έφυγε με δάκρυα κατάνυξης
Εγώ τις ψυθιρισα ευχαριστώ.
Και για το κορονοιο είπα

Έχω πάρει αγιασμό
Σήμερα θα πάμε;:P
Καθολου ομως....Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 15:22Το έχεις με τον προσανατολισμό δλδ.
Και τελικά τι έγινε; Σε βρήκε εκείνο;
Ε, μετα απο κανα μισαωρο ψαξιματος το βρηκα....

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-