Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Εμπεδοκλής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Εμπεδοκλής » 29 Φεβ 2020, 12:45
Στύγιος έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:28
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:01
Απλά να τονίσουμε ότι όλοι αυτοί δεν βρίσκονται στον αέρα αλλά σε τουρκικό έδαφος. Ας κάτσουν εκεί. Αν η Ελλάδα υποκύψει σε πιέσεις θα γεμίσει τζίχαντιστές.
Όποιος κατηγορήσει την Ελλάδα ότι δεν ανοίγει τα σύνορα της τότε θα πρέπει να δεχθεί και το άνοιγμα των σημείων εξόδου από την Ελλάδα ...
Εμπεδοκλή, να οργανώσεις καταδρομική επιχείρηση και να τους σπάσεις το ταξί.

Αν ας πούμε τους μπλοκαράραμε τα οχήματα και βάρκες που εισάγονται από τους Τούρκους μέσω Ελλάδος θα ήταν μια αρχή...
Κατά τα λοιπά τα ταξί δεν παρανομούν. Οι εν δυνάμει λαθρο έτσι και εισέλθουν στην Ελλάδα θα έχουν παρανομήσει. Τότε ναι, σπάμε σπίτια και οχήματα όσων τους δώσουν έστω και νερό, είτε είναι μέλη των ΜΚΟ, είτε όχι. Αν δεν πάρουν το μήνυμα συνεχίζουμε με τα πλευρά τους και καταλήγουμε στα κεφάλια τους.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 29 Φεβ 2020, 12:47
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:45
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:01
Απλά να τονίσουμε ότι όλοι αυτοί δεν βρίσκονται στον αέρα αλλά σε τουρκικό έδαφος. Ας κάτσουν εκεί. Αν η Ελλάδα υποκύψει σε πιέσεις θα γεμίσει τζίχαντιστές.
Όποιος κατηγορήσει την Ελλάδα ότι δεν ανοίγει τα σύνορα της τότε θα πρέπει να δεχθεί και το άνοιγμα των σημείων εξόδου από την Ελλάδα ...

Αν ας πούμε τους μπλοκαράραμε τα οχήματα και βάρκες που εισάγονται από τους Τούρκους μέσω Ελλάδος θα ήταν μια αρχή...
Κατά τα λοιπά τα ταξί δεν παρανομούν. Οι εν δυνάμει λαθρο έτσι και εισέλθουν στην Ελλάδα θα έχουν παρανομήσει. Τότε ναι, σπάμε σπίτια και οχήματα όσων τους δώσουν έστω και νερό, είτε είναι μέλη των ΜΚΟ, είτε όχι. Αν δεν πάρουν το μήνυμα συνεχίζουμε με τα πλευρά τους και καταλήγουμε στα κεφάλια τους.
Ε με κάτι τέτοια παληκαρίσια, θα γίνουμε ισλαμαμπάντ. Κάτι πιο δομημένο από "οργή του λαού" που έχει καταντήσει σαπουνόπερα, παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 29 Φεβ 2020, 12:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:47

Ε με κάτι τέτοια παληκαρίσια, θα γίνουμε ισλαμαμπάντ. Κάτι πιο δομημένο από "οργή του λαού" που έχει καταντήσει σαπουνόπερα, παίζει;
Ακόμη και τα πιο οργανωμένα κράτη χρησιμοποιούν τακτικές ασύμετρου πολέμου. Μπορώ να σου φέρω χιλιάδες παραδείγματα. Θα επιμείνω λοιπόν στην αρχική μου τοποθέτηση. Αν δεν είσαι ένα ακόμη τσόκαρο που τα οικονομάει λόγω των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα...
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 29 Φεβ 2020, 12:53
Belisarius έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:35
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:27
Belisarius έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:15
Γράφω και εδώ ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ζητήσει ευρωπαϊκή ζώνη ελέγχου εντός των τουρκικών συνόρων εμπρός στην ανικανότητα της Τουρκίας να ελέγξει τη κατάσταση. Δεν το θεωρώ ρεαλιστικό αλλά ως μέσο πίεσης και διαμοιρασμού ευθυνών κάτι μπορεί να κάνει.
Το να ζητήσεις βοήθεια είναι ένδειξη αδυναμίας. Επίσης δεν θα ήθελα να αποφασίσουν για την αποτροπή των λαθρομεταναστών κάποιοι αδιάφοροι, ενίοτε και εισοδηματίες σε ΜΚΟ...
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Προτείνω να εφαρμοστεί στη Τουρκία, έστω και σε μικρή κλίμακα, ό,τι η Τουρκία εφάρμοσε στη Συρία. Ξένο στρατό και διοίκηση σε ζώνη μικρού πλάτους (π.χ. 500μ.) εντός της Τουρκίας.
Δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ κάτι τέτοιο ο Ερντογάν στο έδαφος του.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 29 Φεβ 2020, 12:54
Παλαιστινιοι φυσικά που θα ειναι μελη της Χαμας η οποια πλεον διοικειται από τον ίδιο τον Ερντογαν και τη Μουσουλμανικη Αδελφοτητα.
.
-
under
από under » 29 Φεβ 2020, 12:55
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:52
Μετάφραση: Turkey gooood, Greece baaad.

Οχι,η συγκεκριμενη ειναι επικριτικη προς την Τουρκια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 29 Φεβ 2020, 12:55
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:52
Ακόμη και τα πιο οργανωμένα κράτη χρησιμοποιούν τακτικές ασύμετρου πολέμου. Μπορώ να σου φέρω χιλιάδες παραδείγματα. Θα επιμείνω λοιπόν στην αρχική μου τοποθέτηση. Αν δεν είσαι ένα ακόμη τσόκαρο που τα οικονομάει λόγω των λαθρομεταναστών και των ΜΚΟ δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα...
Άσε μας καλό μου.
Από παπαριές για ασύμμετρες τακτικές ενώ πνιγόμαστε στα 15 εκατοστά των συμμετρικών, έχω πάθει οβερντόουζ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 29 Φεβ 2020, 12:56
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:55
Άσε μας καλό μου.
Από παπαριές για ασύμμετρες τακτικές ενώ πνιγόμαστε στα 15 εκατοστά των συμμετρικών, έχω πάθει οβερντόουζ.
Πόσα βγάζεις μωρή από τους λαθρομετανάστες; Τους νοικιάζεις και σπίτια;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 29 Φεβ 2020, 12:58
under έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:55
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:52
Μετάφραση: Turkey gooood, Greece baaad.

Οχι,η συγκεκριμενη ειναι επικριτικη προς την Τουρκια.
People hope to find way to pass to Greece. Greek border guards fire tear gas to keep them in no man's land.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 29 Φεβ 2020, 13:01
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:56
Άσε μας καλό μου.
Μόνον σπίτια; Τρία πεντάστερα έχω διαθέσει και κάτι ψιλά σε ρουμστουλετ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
under
από under » 29 Φεβ 2020, 13:02
ΓΑΛΗ,την συγκεκριμενη την παρακολουθω αρκετα απο χθες.Γραφει οτι ειναι πιεση του ερντογαν προς την ευρωπη.Και το οτι γραφει στο τουιτερ οτι τα συνορα ειναι κλειστα ειναι εναντιον της τουρκικης προπαγανδας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 29 Φεβ 2020, 13:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 13:01
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:56
Άσε μας καλό μου.
Μόνον σπίτια; Τρία πεντάστερα έχω διαθέσει και κάτι ψιλά σε ρουμστουλετ.
Όπως η ξαδέρφη του πρωθυπουργού. Σιχαμένοι δεξιοί νεοφιλελέρες...
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 6758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Δεκ 2024, 13:20
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 715 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.