Naida έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:51
Gherschaagk έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:48
Naida έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 12:04
Με αυτη\ή που έχω τρομάξει είναι η Στεφανίδου, ποτέ δεν μ' άρεσε σαν γυναίκα αλλά τώρα σαν να έχει παραμορφωθεί.
Η πολυβιταμίνη σε τι βοηθάει;
Οι κρέμες τα καθαριστικά, κάνουν δουλειά στις εξωτερικές στοιβάδες. Τι εσωτερικές τις επηρεάζουν οι βιταμίνες. Κάνουν δουλειά από μέσα προς τα έξω κι αυτό σε συνδυασμό με όσα κάνει μια γυναίκα έχει και το αντίστοιχο αποτελέσματα.
Παίρνεις; έχεις δει όντως διαφορά;
Δεν έχω ξεκινήσει πολυβιταμίνη αλλά επειδή έχω συγκεκριμένα θέματα παίρνω συμπληρώματα που έχουν σχέση με σύμπλεγμα βιταμινών Β. Και εννοείται πως βοηθάνε. Για αυτό τρώμε σωστά, για αυτό κοιμόμαστε σωστά, ενυδατωνόμαστε σωστά. Γιατί ότι μλκια κάνουμε φαίνεται στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα νύχια.
Να το πω αλλιώς, δεν έχω ανάγκη από body lotion ή cream ή butter γιατί αυτό που παίρνω για να μη μου σπάνε τα νύχια (συγκεκριμένα θέματα) βοηθάει και στο δέρμα.
Επίσης, άκουσα πριν από λίγο καιρό για έναν υπέρηχο που τον κάνεις στο πρόσωπο για σύσφιξη του δέρματος. Μόνο που για να φανεί ακόμη καλύτερο το αποτέλεσμα παίρνεις και πολυβιταμίνη όταν τον κάνεις. Εμένα αυτό μου κάνει και λίγο απάτη. Χρυσοπληρώνεις μια υπηρεσία, αλλά για να φανεί, παίρνεις και το συμπλήρωμα. Στην τελική δεν ξέρω αν όντως θα δουλέψει πάνω μου αλλά εγώ τα λεφτά θα τα έχω δώσει. Γιατί να το κάνω λοιπόν τη στιγμή που η αισθητικός το λέει έμμεσα, ούσα σαφής, πως η πολυβιταμίνη βοηθάει με τρόπο που δεν φαντάζεσαι;