Ο φραχτης ειχε τη δικη του ιστορια
Ο φραχτης ειχε τη δικη του ιστορια
ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Ο φραχτης ειχε τη δικη του ιστορια

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ειμαι αποδεδειγμενα απογονος του Αχιλλεα,μια γκομενα μου ειχε πει οτι σε μια σελφι εμοιαζα με αρχαιοελληνικο αγαλμα.Να συνεχισεις να μας ενημερωνεις για τον φραχτη του πιτσαδορου.Βεβαια οποιος εχει ιδεα απο την περιοχη εκει στα συνορα,θα φτιαξει καινουργιο συκωτι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Μαυροβασίλης
κάνοντας ΠτΔ το μετακομμούνι χόμπιτ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Επί του θέματος, ο φράχτης δρομολογήθηκε από το πασοκ. Η νδ είναι πολύ φοβική απέναντι στην Αριστερά και ποτέ δεν θα τολμούσε να δρομολογήσει ένα τέτοιο έργο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ο φραχτης αρχισε να χτιζεται επι Παπουτση,επεκταθηκε και τελειωσε επι Σαμαρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όπως είπα λοιπόν δρομολογήθηκε επί πασοκ και ποτέ κανείς νεοδημοκράτης δεν θα τολμούσε να δρομολογήσει ένα τέτοιο έργο.
Οι νεοδημοκράτες είναι οι καρπαζοεισπράκτορες της Αριστεράς. Όλοι θυμόμαστε τον Σαμαρά πώς παρακάλαγε να συναντηθεί με τους γονείς ενός καταδικασμένου ακροαριστερού ληστή και πώς αργότερα πέρασε φωτογραφική τροπολογία που τον ευνοούσε. Πράγματα δηλαδή που δεν γίνονται σε καμία χαβούζα του κόσμου.
Οι νεοδημοκράτες είναι οι καρπαζοεισπράκτορες της Αριστεράς. Όλοι θυμόμαστε τον Σαμαρά πώς παρακάλαγε να συναντηθεί με τους γονείς ενός καταδικασμένου ακροαριστερού ληστή και πώς αργότερα πέρασε φωτογραφική τροπολογία που τον ευνοούσε. Πράγματα δηλαδή που δεν γίνονται σε καμία χαβούζα του κόσμου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Η απόδειξη για το γονίδιο, τύπε, είναι η γνώμη μιας γκόμενας;
Τότε εγώ είμαι ένα εγωιστικό κτήνος, που σας καταπιέζω, αχόρταγος σεξουαλικά, αλλά είμαι και μοναδικός. Επίσης είμαι καβλιάρης, κούκλος και βαριέμαι λίγο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ευχαριστουμε την πασοκαρα για τον φραχτη
Για το συγκεκριμενο νημα αυτη η αποδειξη ειναι υπεραρκετη.Εδω ο αλλος μας λεει οτι βασταει το συρμα του Σαμαρα.Feindflug έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 19:22Η απόδειξη για το γονίδιο, τύπε, είναι η γνώμη μιας γκόμενας;
Τότε εγώ είμαι ένα εγωιστικό κτήνος, που σας καταπιέζω, αχόρταγος σεξουαλικά, αλλά είμαι και μοναδικός. Επίσης είμαι καβλιάρης, κούκλος και βαριέμαι λίγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Φεβ 2025, 14:21
-
- 10 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Μάιος 2024, 21:56
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός είχε παντρευτεί τη Ματίνα Μανταρινάκη;
από Έκτωρ » 15 Μαρ 2024, 11:07 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 1284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
17 Μαρ 2025, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε υπάρξει εμφύλιος κατά την Ελληνική Επανάσταση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 20 Μαρ 2025, 11:25 » σε Ιστορία - 20 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
25 Μαρ 2025, 17:54
-