Κλειστή σημαίνει κλειστή.
Δε θέλετε; Συνεχίστε να στηρίζετε την συγκρότηση και ισχυροποίηση εθνικής μειονοτοτας από όμορφη χώρα επειδή κάποιοι Συροι θα σας φορέσουν λέει μπούρκα. Τόσο στενομυαλοι.
Κλειστή σημαίνει κλειστή.
Δεν υπάρχουν κλειστές δομές.
Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ. Γράφετε όμως σαν παιδάκια του Δημοτικού...Maspoli έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:30Κλειστή σημαίνει κλειστή.
Δε θέλετε; Συνεχίστε να στηρίζετε την συγκρότηση και ισχυροποίηση εθνικής μειονοτοτας από όμορφη χώρα επειδή κάποιοι Συροι θα σας φορέσουν λέει μπούρκα. Τόσο στενομυαλοι.
Το πρόβλημα του να αποδεχτείς το συλλογισμό μου είναι στο δεν υπάρχουν. Αν δημιουργούνταν, τι θα σε προβλημάτιζε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:32Δεν υπάρχουν κλειστές δομές.
Όπως δεν υπάρχουν και νόμιμοι πρόσφυγες (δηλαδή από χώρες που δικαιολογούν τον όρο "πρόσφυγας" και όχι "οικονομικός μετανάστης").
Υπάρχουν "μισάνοιχτες" ή "ελεγχόμενες" δομές.
Ο όρος "κλειστές" χρησιμοποιείται ευφημιστικά.
Και ο οποιοσδήποτε μπορεί να χαρακτηρισθεί "ευάλωτος".
Στο νομοσχέδιο έχουν προβλεφθεί τα πάντα ώστε να καλύπτεται και πιθανόν να επιδοτείται, ακόμη και ένας σειριακός παραβατικός.
Οπότε, όποιος μπαίνει σ' αυτήν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα θα μείνει εδώ για πολλά χρόνια και αυτοί που θα φύγουν είτε για Ευρώπη είτε για τις χώρες τους, θα είναι ένα αμελητέο ποσοστό. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές.
Εγώ βλέπω ότι μας παρουσιάζετε μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπληρώσουμε κατά ένα ποσοστό (όχι όλους) ένα εθνικά ομοιογενή πληθυσμό μεταναστών από όμορη χώρα, με κάποιο λιγότερο ομοιογενές στρώμα μεταναστών. Και εσείς είστε αντιθετοι από στενομυαλιά. Λες και οι Πακιστανοί λόγου χάρη που πλένουν αυτοκίνητα ή μαζεύουν λαχανικά σε θερμοκήπια φόρεσαν μπουρκες στα αφεντικά ή σε αυτούς που μένουν κοντά τους ώστε οι Συροι να το κάνουν ακόμα πιο πολύ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:33Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ. Γράφετε όμως σαν παιδάκια του Δημοτικού...
Βασικά μου άρεσε η προσθήκη του φ στο "όμορη". Ξέρω ότι ήταν κατά λάθος αλλά βγήκε καλό.
Βίασαν ένα κοριτσάκι στην Πάρο και το άφησαν ανάπηρο αλλά, οκ, δεν ήταν το δικό σου...Maspoli έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:39Εγώ βλέπω ότι μας παρουσιάζετε μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπληρώσουμε κατά ένα ποσοστό (όχι όλους) ένα εθνικά ομοιογενή πληθυσμό μεταναστών από όμορη χώρα, με κάποιο λιγότερο ομοιογενές στρώμα μεταναστών. Και εσείς είστε αντιθετοι από στενομυαλιά. Λες και οι Πακιστανοί λόγου χάρη που πλένουν αυτοκίνητα ή μαζεύουν λαχανικά σε θερμοκήπια φόρεσαν μπουρκες στα αφεντικά ή σε αυτούς που μένουν κοντά τους ώστε οι Συροι να το κάνουν ακόμα πιο πολύ.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:33Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ. Γράφετε όμως σαν παιδάκια του Δημοτικού...
Μη γενικευουμε.
Θα πάνε οι μετανάστες κλπ στην επαρχία ε;Maspoli έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:11Δηλαδή θα πάει πχ μια οικογένεια Συρων στα Δολιανα του Ν. Ιωαννινων και θα συμβεί τι;
Θα πάνε 20 Συροι στη Σαγιαδα και στο Ασπροκκλησι του Ν. Θεσπρωτίας να μαζεύουν μανταρινια και να βόσκουν πρόβατα και θα συμβεί τι;
Ειναι προτιμότερο κατά τη γνώμη σας να είναι στη θέση τους Αλβανοί;
τι έπαθες?ksmyrn έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 14:12dna replication έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 14:10είναι καλή ιδέα για τα λίγα χωριά με ηλικιωμένους στα οποία μερικές μεμονωμένες οικογένειες θα μπορούσαν να ενταχθούν αλλά αρκετά ρομαντική. Το πρόβλημα είναι ότι η πλειοψηφία θέλουν να πάνε σε αστικά κεντρα και να ζουν μαζί με δικούς τους και όχι να κρατάνε παρέα σε ηλικιωμένους ΕλΘα με πεθάνετε σήμερα...
Εις την ελληνική επαρχία υπάρχουν ήδη μετανάστες. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα υπάρχουν και μικτοι γάμοι. Συγγνώμη που σε ξυπνω από το λήθαργό σου.Bandit59 έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 21:22Θα πάνε οι μετανάστες κλπ στην επαρχία ε;Maspoli έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 17:11Δηλαδή θα πάει πχ μια οικογένεια Συρων στα Δολιανα του Ν. Ιωαννινων και θα συμβεί τι;
Θα πάνε 20 Συροι στη Σαγιαδα και στο Ασπροκκλησι του Ν. Θεσπρωτίας να μαζεύουν μανταρινια και να βόσκουν πρόβατα και θα συμβεί τι;
Ειναι προτιμότερο κατά τη γνώμη σας να είναι στη θέση τους Αλβανοί;Ξεχάσατε τις αντιδράσεις κατά την μεταφορά τους σε ορεινό χωριό. ''No good, no good''
Υπαρχει κάποιο πρόβλημα να μελετήσεις αυτή τη δυνατότητα και αν κάποιος την αποδεχτεί να του δώσεις τη δυνατότητα και να αστυνομευσεις την εφαρμογή;Bandit59 έγραψε: ↑29 Φεβ 2020, 21:46Φιλαράκο το ποιός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου φαίνεται από τις αρλούμπες που αραδιάζεις. Νομίζεις ότι ο συρφετός αυτός θα πάει να δουλέψει στα χωριά ε;Σε πληροφορώ εσένα και τους ομοϊδεάτες σου, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει σκοπό να μείνει στην Ελλάδα. Προορισμός ΟΛΩΝ είναι η Γερμανία, Σουηδία κλπ με τα επιδόματα και το καθισιό!