Eίναι κρίμα να έχεις επενδύσει τόσα πολλά με τη Siemens και να το χαλάσεις μ αυτό
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
ξαφνίκα ρε συριζια πολύ άγχος για το πως βλέπει η διεθνής κοινότητα τον ΜητσοτάκηSamira έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:22Δεν είναι μόνο τα Γερμανικά μέσα. Όλη η διεθνής κοινότητα απομονώνει τον Κυριάκο για τη στάση του.Isomnia έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:18Είναι πλέον γνωστά τα συμφέροντα που εξυπηρετούν τα γερμανικά μέσα...Samira έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:16HANDELSBLATT: «Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ» «Ρίσκο, καταδικασμένο σε αποτυχία»
Handelsblatt: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απομονώνεται διεθνώς»
http://www.documentonews.gr/article/han ... i-diethnws
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ότι έφαγες έφαγες . Έτσι πάνε αυτά .
~~¥~~
Ειναι σε πανικό πιάνονται απο όπου βρουν

Απελπισία επιχειρήματα
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Κανενας πανικος οτι ηταν να κανουν το καναν το διλλημα ειναι πλεον στον επομενο.Και αυτος ειναι ο Κουλης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ακόμη και στη wiki αναφέρεται η σχέση της handelsblatt με τα υπόλοιπα διεθνή μέσα. Τα κοινά οικονομικά συμφέροντα κινούν τα νήματα.Samira έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:22Δεν είναι μόνο τα Γερμανικά μέσα. Όλη η διεθνής κοινότητα απομονώνει τον Κυριάκο για τη στάση του.Isomnia έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:18Είναι πλέον γνωστά τα συμφέροντα που εξυπηρετούν τα γερμανικά μέσα...Samira έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:16HANDELSBLATT: «Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ» «Ρίσκο, καταδικασμένο σε αποτυχία»
Handelsblatt: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απομονώνεται διεθνώς»
http://www.documentonews.gr/article/han ... i-diethnws
Διάβασε πρώτα για τον συγκεκριμένο όμιλο και για τα διεθνή μέσα που συμφωνούν μαζί του...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 02:45Τι μαρτύρια σου έκαναν παιδί μουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 22:19
Δεν καταλαβαίνεις τη χαρά γιατί οι νεότεροι δεν έχετε ζήσει τις εποχές που ζήσαμε εμείς σε μια από τις τάξεις του λυκείου που σε κάποια δόση σκάσανε από το πουθενά πούλμαν και σχολικά και φορτώσανε σχεδόν όλο το σχολείο να το κατεβάσουν σύνταγμα να ακούσουνε το ρασοφόρο κάθαρμα. Και μείναμε εγώ με έναν εβραίο κολλητό και δυο τρεις άλλους να κοιταζόμαστε σε φάση γουατ δε φακ τζαστ χαπεντ. Γεννηθήκατε μέσα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον και γιαυτό όλα αυτά σας φαίνονται κανονικές φασούλεςΝα διαμαρτυρηθείς στον ΟΗΕ, στην Γιουνισεφ, στον Οργανισμό Αφρικανικών κρατών, κάπου τέλος πάντωνν που θα σε συμπονέσουν....
τραγικο
ρε τα ανθελ σιμιτισταν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Ποιόν πανικό; Η κυβέρνηση περνάει ότι νομοσχέδιο θέλει χωρίς καμία κοινωνική αντίδραση
Μονο που ο Κουλης και η ΝΔ δεν ειναι ΚΚΕ να βασιζοντε στα κουπονακια των 2 ευρω.Χρημοτοδοτουντε απο εταιριες οπως η Siemens η οποια αν κοψει τα φραγκα προς την ΝΔ ουτε στις εκλογες δεν θα μπορεσει να κατεβει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
καλα οι φριτσ λυσσανε
θελουν το ελεγχο της βορειας ελλαδα
κι κατι κατακαημενα σιμιτισταν μιλανε για...αλληλεγγυη
ρε η γρμανια τα συμφεροντα της προσεχει κι τα αλλα κρατη επισης
,γιατι ΜΟΝΟ στην ελλαδα ΤΟΣΟΙ...πολιτες εναντιον των ελληνικων συμφεροντω ν
οι σκοπιανοι παλευουν για τα δικα τους συμφεροντα τα οπαδα κκε συριζα αριστερα μαοικοι τροτσκιστες κι το κακο συναπαντημα
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κι σεις υπερ σκοπιανών αμερικανικων γερμανικων συμφερόντων
ΓΙΑΤΙ δεν υπαρχει το ιδιο φαινομενο στα πρωην κουμουνιστικα κρατη???
θελουν το ελεγχο της βορειας ελλαδα
κι κατι κατακαημενα σιμιτισταν μιλανε για...αλληλεγγυη
ρε η γρμανια τα συμφεροντα της προσεχει κι τα αλλα κρατη επισης
,γιατι ΜΟΝΟ στην ελλαδα ΤΟΣΟΙ...πολιτες εναντιον των ελληνικων συμφεροντω ν
οι σκοπιανοι παλευουν για τα δικα τους συμφεροντα τα οπαδα κκε συριζα αριστερα μαοικοι τροτσκιστες κι το κακο συναπαντημα
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κι σεις υπερ σκοπιανών αμερικανικων γερμανικων συμφερόντων
ΓΙΑΤΙ δεν υπαρχει το ιδιο φαινομενο στα πρωην κουμουνιστικα κρατη???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
zteo έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:49Μονο που ο Κουλης και η ΝΔ δεν ειναι ΚΚΕ να βασιζοντε στα κουπονακια των 2 ευρω.Χρημοτοδοτουντε απο εταιριες οπως η Siemens η οποια αν κοψει τα φραγκα προς την ΝΔ ουτε στις εκλογες δεν θα μπορεσει να κατεβει.
που που βασιζεται το κκε??
τα ιδια ελεγε κι πριν το 1991
μεχρι που κατεβηκε ο εισαγγελεας της μοσχας
χωρις αντιδραση λε τουτο το παιδι!!!!!!!!
διεθνη ...κοινοτητα!!!!!
ποια κοινοτητα γμτ??? κάθε φουστις τα συμφεροντα του κοιτα κι χρησιμοποιει κάθε μεσο
το αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κανει κι η ελλαδα
Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ απαιτησαν να μπουν τα Σκοπια χρησιμοποιωντας τον ορο Μακεδονια και εσυ επιτιθεσαι στο ΚΚΕ.Ποσο ψηφοθηρας πολιντικαντης εισαι ρε σταμο.run έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 08:51
που που βασιζεται το κκε??
τα ιδια ελεγε κι πριν το 1991
μεχρι που κατεβηκε ο εισαγγελεας της μοσχας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01