*μιλλένιαλς
"ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Μετάληψη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ο κοροναϊός δεν κολλάει με τη μετάληψη γιατί ο Χριστός δεν έχει μικρόβια
Θέλεις μήπως να πεις πως δεν τρέχει τίποτα;Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 11:03Σταμάτησα εκεί που γράφει "may cause".Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 10:58Δε σου είπε κανείς να γράψεις τα ίδια. Απλά αδυνατείς να απαντήσεις σε μια πολύ απλή ερώτηση.
Όσο για την στειρότητα, δες εδώ.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20022418v1
Ποια είναι η ερώτηση που δήθεν αδυνατω να απαντήσω;
Ετσι ξέρεις είναι οι επιστημονικές έρευνες, αντίθετα με σένα που εκφέρεις απόλυτη άποψη για το τι θα συμβεί σε οποίους κοινωνουν, εκφράζουν πιθανοτητες για το τι θα συμβει. Ναι, μπορεί να σου προκαλέσει στείρωση.
Δεν μπορείς να απαντήσεις, αποφεύγεις συγκεκριμένα, στο να πεις πως τα μαλακιστηρια που μετετρεψαν το καρναβαλι σε αντικυβερνητικη διαδηλωση, είναι πάρα πολύ πιθανό να φρόντισαν τα μάλα ώστε να διασκορπιστει ο ιός σε όλη την επικράτεια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Όλες οι πνευματικές, θρησκευτικές κοινότητες, ακόμα και οι σέκτες, έχουν τους δικούς τους γκουρού. Ανθρώπους με φήμη ότι με το που σε βλέπουν, μπορούν να σου πουν τα πάντα για σένα, ακόμα και πράγματα που εσύ ο ίδιος δεν γνώριζες για τον εαυτό σου κλπ.

Όλα αυτά είναι αηδιες, δίχως καμία εξαίρεση. Αδύναμοι άνθρωποι μανιπιουλαρονται και πιστεύουν σε παραμύθια που τους πλασάρουν οι διάφοροι γκουρού, των "αγίων" σας μη εξαιρουμένων.
Και εσύ ένας τέτοιος άνθρωπος είσαι. Αδύναμος και εύκολα χειραγωγήσιμος.
Για αυτό έχεις πέσει τόσο βαθιά στο πηγάδι της θρησκείας, με τέτοια προσήλωση και πάθος. Και βεβαια τα όσα σου γράφω τώρα, πράγματα που σου φαίνονται αποκρουστικά και βλάσφημα, τα προσλαμβάνεις με τέτοιο τρόπο ώστε να δικαιώνουν τις επιλογές σου.
Αυτή είναι η μαγεία με τους θρησκόληπτους. Κάθε ερέθισμα είναι απλώς ένα διαφορετικό μονοπάτι προς τη χάρη του Θεού.
Το μεταναστευτικό είναι ένα σύνθετο και πολυδιάστατο πρόβλημα που μας αφορά και ως χώρα. Πρέπει να είναι κάποιος εξαιρετικά αφελής για να πιστέψει ότι είχαν κατανοήσει τις παραμέτρους του και προφητεύσει την εξέλιξη του κάποιοι αμόρφωτοι τύποι πριν πολλά χρόνια.bluerose έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:13Βασικά τώρα προέχει το θέμα στον Έβρο
Αυτό όλο θα γίνει παγκόσμιο.Ετσι είπαν οι Άγιοι
Άμα το δεις κι αυτό πάλι δε θα πιστέψεις; Το λέγαν αιώνες πριν
Βλέπεις τι πιστεύουν, που βασίζονται και τα λένε, μαθαίνεις αυτό που βασίζονται
Άρα γιατί να μη πιστέψω ότι ο κορονοιος δεν μεταδίδεται με τη Θεία κοινωνία;
Προφανώς και δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αυτό που συμβαίνει ότι ότι οι πνευματικοί σας ταγοί αποκόπτουν ορισμένα λογια των "αγίων" όπως του παισιου (ή στην ανάγκη τα κατασκευάζουν) και τα παρουσιάζουν ως μεγάλες προβλέψεις για το παρόν και το μέλλον αντί για τα παραληρήματα κάποιων αμορφωτων.
Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις όλες αυτές τις βλακείες. Βασικά εγώ δεν έχω θέμα. Είσαι καλή γυναίκα κατά βάθος και χρήσιμο αλλά και υπακουο γρανάζι.
Εγώ προσωπικά θα μπορούσα να σε χρησιμοποιήσω πολύ καλα, σε μια άλλη συγκυρία. Και θα ήσουνα ευτυχισμένη αλλά και κοινωνικά χρήσιμη. Κάτι που δεν προσφέρει η ενασχόληση σου με την εκκλησία.

Είπαμε ότι είμαι χριστιανοκομμούνι ( και θεολόγος)stergiosbik έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:43Αρα εκκλησιαζεσαι κι εσυ για να διαπιστωσες οτι δεν υπηρχε κοσμος.(Τριημερη αργια)
Γιαλαντζι αριστερος μας βγηκες συντροφε!

-
Θέλω να πω πως αυτό που έφερες δεν στηρίζει την απόλυτη άποψη σου περί στείρωσης. Πρώτο φάουλ από σένα.
Εγώ επικαλέστηκα τα όσα είπε ο βασικός λοιμοξιολογος που τρέχει τις ενημερώσεις από πλευράς της κυβέρνησης προς τους πολίτες, για την εξέλιξη του ιού στη χώρα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:33
Ετσι ξέρεις είναι οι επιστημονικές έρευνες, αντίθετα με σένα που εκφέρεις απόλυτη άποψη για το τι θα συμβεί σε οποίους κοινωνουν, εκφράζουν πιθανοτητες για το τι θα συμβει.
Είπε να αποφεύγονται οι εκκλησίες. Επίσης δεν χρειαζόταν καν ο Τσιοδρας. Ήδη η πολιτική προστασία έχει πει να μην αγγίζουμε με το στόμα βρώμικα αντικείμενα όπως σίγουρα είναι το δισκοπότηρο της θείας κοινωνίας ή το χέρι του παπά.
Είναι ξεκάθαρο δλδ ότι η μεταλαβια θα πρέπει να αποφεύγεται, εκτός και αν αποδεχτούμε τις μαλακίες περί του πως το ψωμί και το κρασί μετατρέπονται σε αίμα και σώμα.
Μιλάμε για μια έρευνα σε αρχικά στάδια που δεν έχει βρει ακόμα διεθνή αποδοχή και δεν μπορεί να θεωρηθεί θέσφατο. Να με ενημερώσεις όταν κάτι από αυτά αλλάξει.
Δεν αποφευγω τίποτα. Πιθανώς οι καρναβαλιστές να συνέβαλαν στην εξάπλωση του ιού. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:33
Δεν μπορείς να απαντήσεις, αποφεύγεις συγκεκριμένα, στο να πεις πως τα μαλακιστηρια που μετετρεψαν το καρναβαλι σε αντικυβερνητικη διαδηλωση, είναι πάρα πολύ πιθανό να φρόντισαν τα μάλα ώστε να διασκορπιστει ο ιός σε όλη την επικράτεια.
Όμως εσυ συμπεριφέρεσαι λες και εγώ συμφωνώ με τους καρναβαλιστές. Αυτό όμως είναι ψέμμα. Εγώ το μόνο που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσουν οι καρναβαλιστές και οι απαγορεύσεις δεν θα πιάσουν τόπο.
Δεν είπα ότι συμφωνώ μαζί τους. Να λείπουν λοιπόν οι επιθέσεις στα σκιάχτρα.
bluerose έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:22Φυσικά και δεν παίζει ενορασηNamrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:03Είτε κάποιος ξέρει για μένα έχοντας αποκτήσει πληροφορίες με τους γνωστούς "φυσικούς" τροπους είτε όχι.bluerose έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 13:37
Συγνώμη μια ερώτηση
Άμα κάποια στιγμή, δεις έναν ιερέα ή μοναχό που ανήκει στην εκκλησία με όλα τα τυπικά σα τους Αγίους πχ της εποχής μας που μεταξύ τους δεν ήρθαν δια ζώσης ποτέ,δεν συναντήθηκαν δλ. Ο καθένας ήταν στο τόπο του ως ιερέας ή μοναχός
Και σου πει τα πάντα όλα για σένα τι θα σκεφτείς;
Να ξέρει κάποιος για μένα τα πάντα με "ενόραση" ή δε ξέρω και εγώ πως τα λέτε, δεν παίζει.
Βέβαια μπορεί αν είναι καλός στην παρατήρηση να βρει σημάδια. Το ίδιο κάνουν και οι χαρτοριχτρες. Αλλά όλα αυτά έχουν κάποιο όριο.
Λέγεται Άγιο Πνεύμα, Θέωση κατά Χάρη πλήρης, με όλες τις αρετές κι είναι αυτό που είχαν οι Άγιοι μας
Δλ κατά Χάρη.. Χριστός!!!

- Μαύρο Πρόβατο
Λογικη θα ηταν να καταργουνταν εστω προσωρινα αυτη η μαλακια.Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 11:14Ακόμα και οι Ρουμάνοι είναι πιο λογικοί σε σύγκριση με τους δικούς μας μουλάδες.
Η ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας επιτρέπει στους πιστούς να μην ασπάζονται τις εικόνες και να χρησιμοποιούν μίας χρήσεως κουταλάκι για την μετάληψη για να μην μεταδοθεί ο κορονοϊός.
https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios- ... 84759/amp/

Ακου κουταλακι μιας χρησεως

Ποση ρυπανση στο περιβαλλον για μια μαλακια εθιμο

- Μαύρο Πρόβατο
Οπως λεμε αθεος σατανιστης;Στύγιος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:50Είπαμε ότι είμαι χριστιανοκομμούνι ( και θεολόγος)stergiosbik έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:43Αρα εκκλησιαζεσαι κι εσυ για να διαπιστωσες οτι δεν υπηρχε κοσμος.(Τριημερη αργια)
Είμαι αυτό που είμαι.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 20:20Οπως λεμε αθεος σατανιστης;Στύγιος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:50Είπαμε ότι είμαι χριστιανοκομμούνι ( και θεολόγος)stergiosbik έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:43
Αρα εκκλησιαζεσαι κι εσυ για να διαπιστωσες οτι δεν υπηρχε κοσμος.(Τριημερη αργια)
Στον ΑΝΤ1 στο ρεπορτάζ για την πορεία των κρουσμάτων του κορονοϊού έβγαλαν τον μητροπολίτη Ν. Ιωνίας για να δώσει επιστημονικές οδηγίες.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κανένας Τσιοδρας δεν είπε πως είναι βρώμικο το δισκοπότηρο και πως ένα αλκοολούχο ποτό γίνεται εστία μετάδοσης μιας επιδημιας. Εδώ στην πανωλη του Λονδίνου του 1650 και οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα, λόγω μπυροποσιας. Ποια; Η μπύρα που έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ απ ό,τι το κρασί της κοινωνιας. Αυτά τα βγάζεις από την σουφρα σου που γονιδιακως παβλωφικα και οικογενειακως κληρονομικα τσούζει και συσπάται όταν ακούει κάτι που σχετίζεται έστω και σαν ιδέα με την εμφυλιακη πουτσα από το τρίπτυχο Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια. Και από την άλλη προσπαθεις να υποτιμήσεις, λες και έχεις κατάρτιση παθολόγου, μη χεσω, μια επιστημονική μελέτη επειδή βγάζει δαρβινικα ηλιθιους τους αντικυβερνητικους καρναβαλιστες, που θα ρίξουν την επάρατο δεξιά. Με λίγα λόγια είσαι ένας εμπαθής που αραδιάζει με μαλακιες το διαδίκτυο.Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 15:02Θέλω να πω πως αυτό που έφερες δεν στηρίζει την απόλυτη άποψη σου περί στείρωσης. Πρώτο φάουλ από σένα.Εγώ επικαλέστηκα τα όσα είπε ο βασικός λοιμοξιολογος που τρέχει τις ενημερώσεις από πλευράς της κυβέρνησης προς τους πολίτες, για την εξέλιξη του ιού στη χώρα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:33
Ετσι ξέρεις είναι οι επιστημονικές έρευνες, αντίθετα με σένα που εκφέρεις απόλυτη άποψη για το τι θα συμβεί σε οποίους κοινωνουν, εκφράζουν πιθανοτητες για το τι θα συμβει.
Είπε να αποφεύγονται οι εκκλησίες. Επίσης δεν χρειαζόταν καν ο Τσιοδρας. Ήδη η πολιτική προστασία έχει πει να μην αγγίζουμε με το στόμα βρώμικα αντικείμενα όπως σίγουρα είναι το δισκοπότηρο της θείας κοινωνίας ή το χέρι του παπά.
Είναι ξεκάθαρο δλδ ότι η μεταλαβια θα πρέπει να αποφεύγεται, εκτός και αν αποδεχτούμε τις μαλακίες περί του πως το ψωμί και το κρασί μετατρέπονται σε αίμα και σώμα.Μιλάμε για μια έρευνα σε αρχικά στάδια που δεν έχει βρει ακόμα διεθνή αποδοχή και δεν μπορεί να θεωρηθεί θέσφατο. Να με ενημερώσεις όταν κάτι από αυτά αλλάξει.Δεν αποφευγω τίποτα. Πιθανώς οι καρναβαλιστές να συνέβαλαν στην εξάπλωση του ιού. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:33
Όμως εσυ συμπεριφέρεσαι λες και εγώ συμφωνώ με τους καρναβαλιστές. Αυτό όμως είναι ψέμμα. Εγώ το μόνο που είπα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσουν οι καρναβαλιστές και οι απαγορεύσεις δεν θα πιάσουν τόπο.
Δεν είπα ότι συμφωνώ μαζί τους. Να λείπουν λοιπόν οι επιθέσεις στα σκιάχτρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Στη σπάει να σου επισημαίνουν τις μαλακιες σου, έτσι; Και όμως σε πείσμα της στήριξης σου προς εκείνους που συμμετέχουν στα θρησκευτικά "μυστήρια" του κώλου, ο Τσιοδρας συνέστησε αποχή από τις εκκλησιαστικές δραστηριότητες. Τι να γίνει, χαλάει το αφήγημα σου για το αλκοόλ του κρασιού που εμποδίζει κάθε μετάδοση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Άδικη. Άλλωστε και η ρουμανική εκκλησία φαίνεται να συμμερίζεται την ανάγκη αγοράς κουταλιών μιας χρήσης. Τι μαλάκες, θα μπορούσαν απλά να ρωτήσουν γκιοζηδες σαν εσένα και θα ήξεραν ότι δε χρειάζεται να μπουν σε τόση ταλαιπωρία.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:40
Κανένας Τσιοδρας δεν είπε πως είναι βρώμικο το δισκοπότηρο και πως ένα αλκοολούχο ποτό γίνεται εστία μετάδοσης μιας επιδημιας. Εδώ στην πανωλη του Λονδίνου του 1650 και οι θαμώνες των μπυραριών δεν κόλλησαν τίποτα, λόγω μπυροποσιας. Ποια; Η μπύρα που έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ απ ό,τι το κρασί της κοινωνιας. Αυτά τα βγάζεις από την σουφρα σου που γονιδιακως παβλωφικα και οικογενειακως κληρονομικα τσούζει και συσπάται όταν ακούει κάτι που σχετίζεται έστω και σαν ιδέα με την εμφυλιακη πουτσα από το τρίπτυχο Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.
Όσο για τον εμφύλιο, δεν τον έζησα. Δεν μου εντυπωθηκε προσωπικά ο πόνος που ένιωσαν οι αγωνιστές εκείνης της γενιάς όταν οι Αμερικανοί τους έριχναν τις ναπάλμ (γιατί με ξενη πουτσα κερδίσατε όπως παντα). Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα απωθημενο. Από εκείνη την εποχή έμεινε μόνο ένα μάθημα. Πώς την επόμενη φορά πρέπει η δουλειά να πάει μεχρι τελους, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τους απογόνους της αντιδρασης, στους οποίους φαντάζομαι πως ανήκεις.
Κοίτα ένας τύπος που προσπαθεί να βγει από πάνω, όταν η φωλιά του είναι λερωμενη με σκατα. Φέρνεις ΜΙΑ έρευνα που δεν έχει αξιολογηθεί για την ορθότητα της και που δεν λέει ότι σίγουρα συνδέεται ο ιός με στειροτητα (όπως ΨΕΥΔΩΣ έγραφες, λεχριτακο).Ζενίθεδρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:40Και από την άλλη προσπαθεις να υποτιμήσεις, λες και έχεις κατάρτιση παθολόγου, μη χεσω, μια επιστημονική μελέτη επειδή βγάζει δαρβινικα ηλιθιους τους αντικυβερνητικους καρναβαλιστες, που θα ρίξουν την επάρατο δεξιά. Με λίγα λόγια είσαι ένας εμπαθής που αραδιάζει με μαλακιες το διαδίκτυο.
Αλλά δεν σου φτάνουν οι τόσες βλακείες, κάνεις ακόμα μια φορά την ίδια λαθροχειρια, αποδίδοντας μου συμπαθεια προς τους καρναβαλιστές.
Δε ντρέπεσαι να γράφεις το ίδιο ψέμα τόσες φορές; Νομίζεις πως αν συνεχίσεις να το επαναλαμβάνεις από ψέμα θα γίνει αλήθεια;
Τους αποδίδεις και χαρακτηρισμό, τους λες "αντικυβερνητικούς". Είσαι τόσο εκτός τόπου και χρόνου. Καμία επαφη με την πραγματικότητα.
Λαλακες είναι και οι καρναβαλιστές, λαλάκες και εσείς που περιμένετε στην ουρά για να πιειτε "αίμα" και να φάτε "σώμα".
Στο πρώτο συμφωνείς και εσυ. Στο δεύτερο δεν συμφωνείς επειδή δε σε συμφέρει. Αλλά τις αντιφάσεις σου δε θα στις λύσω εγώ, πρέπει να βρεις ειδικό που χρεώνει με την ώρα.
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Ναι, αλλά τι θέση παίρνεις σχετικά με το σκληρό αντικληρικαλιστικο και.αντιθρησκευτικο ροκ που μας παίζει μανιωδώς ο ναμραιλ στο.παρόν νήμα;Στύγιος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:50Είπαμε ότι είμαι χριστιανοκομμούνι ( και θεολόγος)stergiosbik έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 14:43Αρα εκκλησιαζεσαι κι εσυ για να διαπιστωσες οτι δεν υπηρχε κοσμος.(Τριημερη αργια)
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Σεπ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεγάλη σύγκρουση 4,5 δισ. χρόνια πριν. Γη, Θεία και Σελήνη
από Ίακχος » 04 Νοέμ 2023, 18:04 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
04 Νοέμ 2023, 18:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλήστε στη θεία Πασιφάη για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας.
από Πασιφάη » 28 Νοέμ 2024, 15:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 250 Απαντήσεις
- 6703 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
12 Δεκ 2024, 14:21
-