Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 01 Μαρ 2020, 18:02

Otto Weininger έγραψε:
01 Μαρ 2020, 16:37
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
01 Μαρ 2020, 16:30
Κλειστα συνορα....το αλλο με το Τοτο το ξερετε ;
Σπειρατε πολεμους δεξιοι,νεοφιλελερες υπαλληλοι των καπιταληστων ,θα θερισετε θυελες....

Ηλίθιο κουμουνι αυτά είναι απο το 2016 στα Σκόπια.
Ήμουν έτοιμος να το γράψω αλλά δεν ήμουν σίγουρος.Το βίντεο το έχω ξαναδεί,θυμάμαι τη μαλακισμένη που τρέχει στα χωράφια.
Τι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στο ίντερνετ,τι ψέμμα,τι προπαγάνδα !

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 01 Μαρ 2020, 18:04

Χαμος θα γίνει στα νησιά...

Ετοιμοι για «απόβαση» στη Λέσβο 150.000 μετανάστες και πρόσφυγες

https://www.kathimerini.gr/1067139/gall ... -prosfyges

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 01 Μαρ 2020, 18:07

Prepon έγραψε:
01 Μαρ 2020, 17:59
Τοξοβόλος_UK έγραψε:
01 Μαρ 2020, 17:57
Nostalgia έγραψε:
01 Μαρ 2020, 17:54
https://veteranos.gr/ethnofylaki-elave- ... us-amynou/

Η Εθνοφυλακή έλαβε εντολή Ετοιμότητας στον Έβρο
στα αρχίδια μας
Άσχετο, σου αρέσουν οι άντρες με στολή, μωρη λινατσα;
Top of the list :003:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2020, 18:11

Τον Εβρο θα τον κρατησουμε, στα νησια ειναι το προβλημα.

Διαβαστε το συγκινητικο παρακατω κειμενο.

Μάξιμος Μπογιατζής
18 ώρες ·

Με ρωτούν οι φίλοι τί γίνεται εδώ πάνω εδώ και μέρες. Δεν ήμουν σίγουρος τι να τους πω, μέχρι που πήγα κοντά. Κι είδα πολλά.

Είδα αστυνομία, είδα στρατό, είδα πυροσβεστική, είδα αντιδημάρχους, δημάρχους, βουλευτές, περιφερειάρχες. Τους είδα όλους μαζί. Τους είδα να σχεδιάζουν, να συνεννοούνται, να εκτελούν. Τους είδα για πρώτη φορά να λειτουργούν σαν μια γροθιά, ήρεμα κι οργανωμένα, σαν ένα και καλοκουρδισμένο ρολόι, μανιασμένους να πετύχουν. Κι αν δεν πετύχουν, τουλάχιστον, να τα έχουν δώσει όλα.

Είδα ματατζήδες να στέκονται αγέρωχοι μπροστά στα τελευταία εκατοστά των συνόρων μας, με μια έκφραση που μίλαγε από μόνη της στα πρόσωπα τους: «Από ‘δω, δεν περνάει κανείς».

Είδα στρατιώτες σε πρωτόγνωρα αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς να τρέχουν ασταμάτητα πάνω κάτω να κλείνουν τις τρύπες που άνοιγαν στον φράχτη – όχι οι μετανάστες, ξέρετε ποιοι – την ώρα που έπεφταν στα κεφάλια τουςοι πέτρες βροχή.

Είδα πυροσβέστες να βοηθούν όπως μπορούν. Δεν κάνει να λέμε πως.

Είδα δημότες να θέλουν σαν τρελοί να βοηθήσουν, άλλοι ζωσμένοι, άλλοι με φαγητά, άλλοι με αυτοκίνητα, με ό,τι μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας.

Είδα τους πάντες αποφασισμένους να φυλάξουν τα σύνορα μας, με άπειρο όμως σεβασμό στην δυστυχία των άλλων. Με δύναμη κόντρα σε όσους προσπαθούσαν, αλλά χωρίς βία σε όσους ελάχιστους κατάφερναν να τα περάσουν. Με ανθρωπιά. Με μια ισορροπία δύσκολη, σε ένα σκοινί τεντωμένο, με μοναδικό όμως ταλέντο.

Τι δεν είδα.
Δεν είδα κανέναν να εκκενώνει τις Καστανιές. Δεν είδα κανέναν να φεύγει ή να σκέφτεται να φύγει όπως κυκλοφόρησαν κάποιοι απαράδεκτοι δημοσιογραφίσκοι. Δεν είδα κανέναν να σκέφτεται να εγκαταλείψει επειδή φοβάται. Δεν είδα κανέναν να σπείρει διχόνια, δεν είδα κανέναν να λαικίζει, δεν είδα κανέναν κανέναν χωρίς αισιοδοξία και σιγουριά. Κανέναν, μα κανέναν.

Για πρώτη φορά είμαι τόσο αισιόδοξος αλλά και περήφανος. Όσο και να το τραβήξει ο Ερντοάν, όσοι κι αν μαζευτούν, όσο κι αν το τραβήξουν, ό,τι και να κάνουν, ο Έβρος θα είναι εδώ. Φυλάσσοντας θερμοπύλες με τσαμπουκά αλλά και ανθρωπιά. Εδώ.

Μάγκες, ο Έβρος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα, να το ξέρετε.

.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 01 Μαρ 2020, 18:14

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 01 Μαρ 2020, 18:15

Otto Weininger έγραψε:
01 Μαρ 2020, 01:54
Lord Brum έγραψε:
01 Μαρ 2020, 01:49
nemo έγραψε:
29 Φεβ 2020, 17:10
Ο κούλης δεν έκανε τίποτα ακόμη πρώτα θα του βγει η ψυχή και να δούμε μεχρι στιγμής μυρίζουμε το σκατό στο σώβρακο
τι άλλο να κάνει? μόνο το πουσμπακ και βυθίσεις βαρκών μένουν
Μου αρέσει που απαντάς κιόλας. Οι άνθρωποι είναι παρανοϊκοί.
Συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα, μια κυβέρνηση καλείται στους πρώτους 7 μήνες να τα αντιμετώπισει όλα μαζί, στρατος, ΜΑΤ και προειδοποιητικά πυρά στα σύνορα και ο άλλος λέει "δεν έκανε τίποτα ακόμη".

Ο καθένας την μαλακια του.
Θα μου βγάλεις τον "κούλη δεξιό και αιμοβόρο; που μεχρι πρότινος μοιραζε δώρα και φόρμες στους ανηλίκους λαθρό 25χρονους ?
ή με τις δηλώσεις του για την περίφημη πολυπολιτισμικότητα!!
ή πάλι μετά από το φιάσκο των ματατζήδων ξυπνήσανε οι ορδές των μεταναστών και αποφάσισαν απόβαση από τον έβρο ;
από τον έβρο!!! για να μπορεί ο κούλης να το παίξει πατριώτης πατώντας στα εύκολα;
υσ.στο επόμενο ποστ που θα πετάξεις την παπαριά θα σε γράφω σαν δεξιό μπούμπη :hammer:

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 01 Μαρ 2020, 18:15

Lord Brum έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:01
Τοξοβόλος_UK έγραψε:
01 Μαρ 2020, 17:57
Nostalgia έγραψε:
01 Μαρ 2020, 17:54
https://veteranos.gr/ethnofylaki-elave- ... us-amynou/

Η Εθνοφυλακή έλαβε εντολή Ετοιμότητας στον Έβρο
στα αρχίδια μας
Θα δεις ένστολους με όπλο και τι κωλι σου θα βαραει παλαμακια
Μπράβο ,άκρως εμψυχωτικό , 5φ από μένα.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 01 Μαρ 2020, 18:16

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 01 Μαρ 2020, 18:18

τεν τεν έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:14
Σαν να μπαίνει λίγο μυαλο

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 01 Μαρ 2020, 18:19

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:11

Μάξιμος Μπογιατζής
18 ώρες ·

Με ρωτούν οι φίλοι τί γίνεται εδώ πάνω εδώ και μέρες. Δεν ήμουν σίγουρος τι να τους πω, μέχρι που πήγα κοντά. Κι είδα πολλά.

Είδα αστυνομία, είδα στρατό, είδα πυροσβεστική, είδα αντιδημάρχους, δημάρχους, βουλευτές, περιφερειάρχες. Τους είδα όλους μαζί. Τους είδα να σχεδιάζουν, να συνεννοούνται, να εκτελούν. Τους είδα για πρώτη φορά να λειτουργούν σαν μια γροθιά, ήρεμα κι οργανωμένα, σαν ένα και καλοκουρδισμένο ρολόι, μανιασμένους να πετύχουν. Κι αν δεν πετύχουν, τουλάχιστον, να τα έχουν δώσει όλα.

Είδα ματατζήδες να στέκονται αγέρωχοι μπροστά στα τελευταία εκατοστά των συνόρων μας, με μια έκφραση που μίλαγε από μόνη της στα πρόσωπα τους: «Από ‘δω, δεν περνάει κανείς».

Είδα στρατιώτες σε πρωτόγνωρα αγαστή συνεργασία με αστυνομικούς να τρέχουν ασταμάτητα πάνω κάτω να κλείνουν τις τρύπες που άνοιγαν στον φράχτη – όχι οι μετανάστες, ξέρετε ποιοι – την ώρα που έπεφταν στα κεφάλια τουςοι πέτρες βροχή.

Είδα δημότες να θέλουν σαν τρελοί να βοηθήσουν, άλλοι ζωσμένοι, άλλοι με φαγητά, άλλοι με αυτοκίνητα, με ό,τι μπορούσε να σκεφτεί ο καθένας.

Είδα τους πάντες αποφασισμένους να φυλάξουν τα σύνορα μας, με άπειρο όμως σεβασμό στην δυστυχία των άλλων. Με δύναμη κόντρα σε όσους προσπαθούσαν, αλλά χωρίς βία σε όσους ελάχιστους κατάφερναν να τα περάσουν. Με ανθρωπιά. Με μια ισορροπία δύσκολη, σε ένα σκοινί τεντωμένο, με μοναδικό όμως ταλέντο.

Τι δεν είδα.
Δεν είδα κανέναν να εκκενώνει τις Καστανιές. Δεν είδα κανέναν να φεύγει ή να σκέφτεται να φύγει όπως κυκλοφόρησαν κάποιοι απαράδεκτοι δημοσιογραφίσκοι. Δεν είδα κανέναν να σκέφτεται να εγκαταλείψει επειδή φοβάται. Δεν είδα κανέναν να σπείρει διχόνια, δεν είδα κανέναν να λαικίζει, δεν είδα κανέναν κανέναν χωρίς αισιοδοξία και σιγουριά. Κανέναν, μα κανέναν.

Για πρώτη φορά είμαι τόσο αισιόδοξος αλλά και περήφανος. Όσο και να το τραβήξει ο Ερντοάν, όσοι κι αν μαζευτούν, όσο κι αν το τραβήξουν, ό,τι και να κάνουν, ο Έβρος θα είναι εδώ. Φυλάσσοντας θερμοπύλες με τσαμπουκά αλλά και ανθρωπιά. Εδώ.

.
Nostalgia, αυτό, αυτό ακριβώς εννοώ αδερφέ μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 01 Μαρ 2020, 18:23

τεν τεν έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:14
Λος Πουλος!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 01 Μαρ 2020, 18:24

Philip Mortimer έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:04
Χαμος θα γίνει στα νησιά...

Ετοιμοι για «απόβαση» στη Λέσβο 150.000 μετανάστες και πρόσφυγες

https://www.kathimerini.gr/1067139/gall ... -prosfyges
παπαριές αυτό για να συμβεί θα πρέπει να έχουμε φτάσει στο τέλος μιας εποχής = της τελικής κρίσης
και της ιδεολογικής ήττας των αριστερών
προς το παρόν μπορούν να έρχονται κάθε μέρα και λίγοι χωρίς να διακινδυνευουν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Μαρ 2020, 18:25

Παίδες, για μένα επίσης σημαντικό είναι αυτό που δεν είδα.

Οι αλληλέγγυοι έχουν εξαφανισθεί ή είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού;

Ανησυχώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 01 Μαρ 2020, 18:26

sys3x έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:19
Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:11

Μάξιμος Μπογιατζής
18 ώρες ·

Τι δεν είδα.

.
Nostalgia, αυτό, αυτό ακριβώς εννοώ αδερφέ μου.
Το χω γραψει κορωνακι μου τοσες φορες: Στηριζουμε ΟΛΟΙ, δεν περισσευει ΚΑΝΕΝΑΣ ! ! ! !

:g030::g094:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 01 Μαρ 2020, 18:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Μαρ 2020, 18:25
Παίδες, για μένα επίσης σημαντικό είναι αυτό που δεν είδα.

Οι αλληλέγγυοι έχουν εξαφανισθεί ή είναι σε καραντίνα λόγω κορονοϊού;

Ανησυχώ.
γραμμώνονται και περιμένουν ένα "καλό" πλάνο, βίδεο κάπου να πιαστούν, περίμενε
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών