+ 1000
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Otto Weininger
- metaxoskolikas
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Διάβασα ένα σχόλιο που έλεγε "τι στρατός και μαλακίες,ναυλώστε τσάρτερ με Κινέζους από το Wuhan να τους φτύνουν από ψηλά" 

as #Turkey does not control her borders anymore
ΥΓ: θέλω να φωνάξω αλλά ξέρω οτι πρέπει να είμαι πάρα πολύ συγκρατημένη και ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΗ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Οι κάτοικοι πριν μερικά χρόνια φώναζαν "Μωρέλιαμ" και τώρα συγκρούονται με ΕΛΑΣ και λαθρομετανάστες .... δεν βλέπεις καμιά διαφορά;Namrail έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 21:33Ποιος λαός μωρέ; 20 άτομα ήταν που τραμπουκιζαν φοβισμένα γυναικοπεδα και έβριζε το λιμενικό (που βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας).Nostalgia έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 20:24Το ειδα! Γινεται κατι καλο, κατι καλο γενικα, απο κυβερνηση και απο λαο, παμε γερα!!!!Kauldron έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 20:21
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο βίντεο απ' τη Λέσβο εδώ:
Ειδικά στο 8, τι λένε στους Λιμενικούς. Τελικά απ' το λαό θα εξαναγκαστεί η κυβέρνηση να σταματήσει τις ροές. Άντε να δούμε αν οι νησιώτες, που το 2015 ενθαρρυναν το πρόβλημα, κατάλαβαν, μετά από περίπου 5 χρόνια, τί εστί ισλάμ.
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Φυσικά και βλέπω διάφορα. Πήρε και πάλι τα πάνω του το εθνικιστικό στοιχείο. Απλά όχι τόσο όσο νομίζετε ή θα θέλατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 01 Μαρ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια.
Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι αντιδράσεις από Ευρώπη τις επόμενες ημέρες.
- Philip Mortimer
Γιούργια είναι όλοι τους, σκέπτομαι πως κάπου υποσυνείδητα και αυτός ο κορωνοιός , δουλεύει υπερ της φάσης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 01 Μαρ 2020, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- metaxoskolikas
οι ευρωπαίοι είναι στο πλευρό μας δε θέλουν ορδές μουσλιμ να κατακλύσουν την ευρώπη
εγώ το έλεγα εδώ και καιρό ότι αν προστατεύσουμε τα σύνορά μας θα γίνουμε πολύ δημοφιλείς στην ευρώπη, η οποία συντηρητικοποιείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 01 Μαρ 2020, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ετυχε,πετυχε.Φανταζεσαι να μην ειχε αυτοδυναμια η ΝΔ και να επρεπε να παρακαλαμε καμια Φωφη ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
έχει κρασάρει το σύστημα, φροντίζω να μην τρώτε στη μούρη τα ποστ μου πέντε πέντε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14