Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τώρα σοβαρά;
10.000 άνθρωποι θα πάνε πού; Στις αυλές μας ή στα σπίτια μας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Έχει γαμηθει το σύμπαν και εσύ ακόμα τους λες πρόσφυγες.Belisarius έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:46Όπλα δεν θα βγουν από τους πρόσφυγες. Δεν τους συμφέρει γιατί τότε είναι που δεν θα περάσουν με τίποτα. Εκτός αν ο Ερντο το πάει εντελώς αλλού.
Λοιπόν πάμε τα βασικά:
Δεν είναι πρόσφυγες. Είναι λαθρομεταναστες.
Δεν ήταν εμφύλιος. Ήταν συμμοριτοπόλεμος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:50Έχει γαμηθει το σύμπαν και εσύ ακόμα τους λες πρόσφυγες.Belisarius έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:46Όπλα δεν θα βγουν από τους πρόσφυγες. Δεν τους συμφέρει γιατί τότε είναι που δεν θα περάσουν με τίποτα. Εκτός αν ο Ερντο το πάει εντελώς αλλού.
Λοιπόν πάμε τα βασικά:
- Otto Weininger
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.Belisarius έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:50Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:50Έχει γαμηθει το σύμπαν και εσύ ακόμα τους λες πρόσφυγες.Belisarius έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:46Όπλα δεν θα βγουν από τους πρόσφυγες. Δεν τους συμφέρει γιατί τότε είναι που δεν θα περάσουν με τίποτα. Εκτός αν ο Ερντο το πάει εντελώς αλλού.
Λοιπόν πάμε τα βασικά:
Let them make the first mistake. We make the last move.
Άκου, αν κάποιος μπορεί να πει ότι είμαι εθνικιστής* (δεν είμαι, δεν αυτοπροσδιορίζομαι αλλά αν κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ή αριστερός τότε ναι γιατί όχι; φυσικά και είμαι

Δεν σε τιμά το γεγονός ότι πρέπει να τα εξηγώ αυτά αλλά.. χαλάλι σου.

*σιτέησο νήντηντ όσον αφορά τον ορισμό του τι είναι ή δεν είναι εθνικισμός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 01 Μαρ 2020, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:52Ελπίζω να κάνεις πλάκα.Belisarius έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:50Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:50
Έχει γαμηθει το σύμπαν και εσύ ακόμα τους λες πρόσφυγες.
Λοιπόν πάμε τα βασικά:

κάτι αρχίζεις και καταλαβαίνεις, αν είσαι λίγο μακριά όμως. Συνέχισεsys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:54Άκου, αν κάποιος μπορεί να πει ότι είμαι εθνικιστής* (δεν είμαι, δεν αυτοπροσδιορίζομαι αλλά αν κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ή αριστερός τότε ναι γιατί όχι; φυσικά και είμαι) τότε εσύ είσαι ήδη πολύ περισσότερο από εμένα.
Δεν σε τιμά το γεγονός ότι πρέπει να τα εξηγώ αυτά αλλά.. χαλάλι σου.
*σιτέησο νήντηντ όσον αφορά τον ορισμό του τι είναι ή δεν είναι εθνικισμός

- Υδράργυρος
Οχι, αλλα ο τροπος που το χειριζεται και οι δραματικες κορωνες ωθουν προς τα εκει. Δεν ειναι η πρωτη φορα που εχουμε υψηλες ροες. Και στην τελικη να μιλησει με τον ερντογαν αφου ειναι τοσο σοβαρο, οπως αλλωστε εκαναν και προηγουμενες κυβερνησειςfoscilis έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:39Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:25Μια ανεπαρκης κυβερνηση σαν του κουλη χρειαζοταν απεγνωσμενα ενα εθνικο θεμα εθνικης ομοψυχιας.
κι έβαλε τον Ερντογάν να στείλει πενήντα χιλιάδες βρωμιάρηδες στις Καστανιές.
Σατανικό σχέδιο.
με θαυμάσια αποτελέσματαΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:03Και στην τελικη να μιλησει με τον ερντογαν αφου ειναι τοσο σοβαρο, οπως αλλωστε εκαναν και προηγουμενες κυβερνησεις

Έχω την εντύπωση ότι σε πιο δύσκολη θέση βρίσκονται οι απέναντι. Γιατί αν ποντάρουν στο επιχείρημα "ανήμποροι πρόσφυγες, άμαχος πληθυσμός κλπ" θα πρέπει να επιτεθούν άοπλοι. Και απέναντι σε εκπαιδευμένους άντρες, είναι πανεύκολο να συλληφθούν. Ας μην ξεχνάμε, δεν πρόκειται για επαναστάτες που τα παίζουν όλα για όλα ή πραγματικά απελπισμένους ανθρώπους που δεν έχουν να χάσουν τίποτα αλλά για ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς για ποιο λόγο είναι εκεί και ποντάρουν κυρίως στον συναισθηματικό εκβιασμό. Στην τελική, έστω και πέρασαν τι ακριβώς θα γίνει; Αν πατήσουν το ελληνικό έδαφος δεν συνεπάγεται ασυλία ή προστασία όπως τα παράλια των νησιών, που τους περιμένουν με κουβερτάκια οι καθ' ύλην αρμόδιοι.Nero έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:21Υποθέτω ότι θα το κρατήσουν όσο μπορούν αλλά κάποια στιγμή είναι λίγο πολύ αναπόφευκτο να χυθεί αίμα με κάποιο τρόπο και αυτό το γνωρίζουν όλοι νομίζω, εκτός και αν είμαστε τυχεροί και το κόψει ο ερντογαν πριν συμβεί αυτό, αλλά δε νομίζω. Βασικά μάλλον εκεί ποντάρει κιόλας για να το χρησιμοποιήσει σαν σημαία "η κακή Ευρώπη που δεν σέβεται τις αξίες της και σκοτώνει ανήμπορους πρόσφυγες"foscilis έγραψε: ↑01 Μαρ 2020, 23:15Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξει η κυβέρνηση είναι να μην χυθεί αίμα, μια εκατόμβη θα μας στερούσε το ηθικό πλεονέκτημα κι ας κάβλωναν οι ναζί. Δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες, μάνικες και -πολύ σωστά- ΄σε καμία περίπτωση εξέταση ασύλου για όποιον συλληφθεί σε ντου.

Και αν παίξει κάποια προβοκάτσια και κάποιος ανήμπορος πρόσφυγας ή οποιοσδήποτε κρυμμένος στο μπουλούκι χρησιμοποιήσει πυροβόλο όπλο, αν χτυπηθεί Έλληνας στρατιώτης ή αστυνομικός, το πράγμα αλλάζει.
Αυτό που θέλω να πω παίδες, είναι ότι κάπου έχω την εντύπωση ότι 20 ή περισσότερες κλούβες αρκούν ως σημειολογία φιλοξενίας για όποιον θέλει στέγη στην ελληνική γη.
Και φυσικά ένα ελικόπτερο που να ρίξει τρικάκια με τις τελευταίες αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ για άμεση απέλαση χωρίς να γίνει καταγραφή σε όσους εισέλθουν παράνομα. Ας στείλουν το ίδιο κείμενο με sms σε όλες τις γλώσσες. Από μεταφραστές, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Βλεπουμε τωρα τα αποτελεσματαNero έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:05με θαυμάσια αποτελέσματαΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:03Και στην τελικη να μιλησει με τον ερντογαν αφου ειναι τοσο σοβαρο, οπως αλλωστε εκαναν και προηγουμενες κυβερνησεις
- Highlander
Έχουν γεμίσει τα ταγκς με τουιτ συμπαράστασης ναζιστών στον δίκαιο αγώνα μας.
Ναι,βρε, αυτο λέω κι εγώ, βλέπουμε τα αποτελέσματα των συνομιλιών που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσειςΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:06Βλεπουμε τωρα τα αποτελεσματαNero έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:05με θαυμάσια αποτελέσματαΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 00:03Και στην τελικη να μιλησει με τον ερντογαν αφου ειναι τοσο σοβαρο, οπως αλλωστε εκαναν και προηγουμενες κυβερνησεις
- Υδράργυρος
Το αποτελεσμα των συνομιλιων προηγουμενων κυβερνησεων ηταν που ο ερντογαν κραταγε τους μεταναστες εκει, πραμα που δεν κανει τωρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-