Γιά πείτε μου ρε "ευρωπέηδες", τί ποινή τελικά είχαν τα κράτη που δε δέχτηκαν πρόσφυγερς?
Γιά πείτε μου ρε "ευρωπέηδες", τί ποινή τελικά είχαν τα κράτη που δε δέχτηκαν πρόσφυγερς?
Πέρασε πλέον αρκετός καιρός από τότε που η Ουγγαρία και άλλες χώρες, δήλωσαν οτι δεν πρόκειται να δεχτούν πρόσφυγερς.
Από τα ευρωζούδια, άλλοι τσιρίξανε, σπάσαν καρπουδάκια, έσκισαν τα ρόζ στριγκάκια τους, άλλοι κατέβασαν καμιά κάσα Τζώνυ Γουόκερ φωνάξανε, λυσσάξανε, και τελικά... τί τους έκαναν?
Πρόστιμα? Αποκλεισμούς από ευρωκονδύλια? Αποκλεισμούς από το Τσάμπιονς Λίγκ?
Μήπως φάγανε μια μερίδα γίγαντες και μετά πήγανε και... ας το αφήσουμε.
Για πείτε τί τους κάνανε.
Από τα ευρωζούδια, άλλοι τσιρίξανε, σπάσαν καρπουδάκια, έσκισαν τα ρόζ στριγκάκια τους, άλλοι κατέβασαν καμιά κάσα Τζώνυ Γουόκερ φωνάξανε, λυσσάξανε, και τελικά... τί τους έκαναν?
Πρόστιμα? Αποκλεισμούς από ευρωκονδύλια? Αποκλεισμούς από το Τσάμπιονς Λίγκ?
Μήπως φάγανε μια μερίδα γίγαντες και μετά πήγανε και... ας το αφήσουμε.
Για πείτε τί τους κάνανε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Γιά πείτε μου ρε "ευρωπέηδες", τί ποινή τελικά είχαν τα κράτη που δε δέχτηκαν πρόσφυγερς?
Aυτή ήταν η τιμωρία τους?dna replication έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 16:08Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει ν' απαλλαγεί από το λαϊκισμό του Ορμπαν

Ενδιαφέρον έχει βέβαια οτι τώρα ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε απ' το λαό να εφαρμόσει πολιτική σαν αυτή του Ορμπάν. Δεν το έχει κάνει πλήρως (τουλάχιστον όχι ακόμα) αλλά το έχει κάνει.
- dna replication
Re: Γιά πείτε μου ρε "ευρωπέηδες", τί ποινή τελικά είχαν τα κράτη που δε δέχτηκαν πρόσφυγερς?
μερικές κορυφαίες και σημερινά επίκαιρες τοποθετήσεις
03|03|2019
ΈΤΣΙ Γ@Μ@ΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
«ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ»
«Απασφάλισε» ο Βικτόρ Ορμπάν και εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου σφοδρή επίθεση κατά του Τ.Σόρος, της Α.Μέρκελ και κατ’ επέκταση του Κ.Μητσοτάκη ο οποίος τάχτηκε υπέρ της αποπομπής του από το ΕΛΚ.
Η επίθεση του Β.Ορμπάν έχει την πλήρη στήριξη του Ν.Τραμπ καθώς ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας υιοθέτησε την «γραμμή» του Αμερικανού προέδρου κατά της μετανάστευσης, της εγκληματικότητας, των ανοιχτών συνόρων και κατ επέκταση κατά του Τ.Σόρος!
Ενα προς ένα τα σημεία της ομιλίας του Β.Ορμπάν αποτελούν επανάληψη του διαγγέλματος Ν.Τραμπ για την κήρυξη έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή στα εθνοκεντρικά κράτη!
- dna replication
Atheos έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 23:58independent_44 έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 23:51Ο Μητσοτάκης πρέπει να τοποθετηθεί τι σκοπεύει να κάνει με τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
- dna replication
- dna replication
αλήθεια που βρίσκεται και τι δηλώνει σήμερα η βαλκυρία του εκσυγχρονισμού στη μάχη εναντίον του εθνολαϊκισμου
η μούσα του ΣΕ
η μούσα του ΣΕ
southern έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 19:30Μέγιστο φάουλ Μητσοτάκη. Η φύση κάποια στιγμή θα αναπληρώσει το κενό της Δεξιάς. Η ΝΔ έχει γίνει όμηρος των νεοφιλελεύθερων, των ποταμίσιων και των πρώην σημιτικών. Τα ίδια ακριβώς με το ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει στο μεταναστευτικό. Όσο για τους δεξιούς της παρέας εύχομαι καλή συνύπαρξη με την Ευθυμιοπούλου και καλά νεύρα θα τους χρειαστούν!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 02 Μαρ 2020, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομιζω πως η Ουγγαρια ειναι στις χωρες μεταφορας προσφυγων. Επισης δεν δεσμευεται απο το Δουβλινο 2 και δεν ανηκει καν στο σκληρο πυρηνα, ουτε στην ευρωζωνη ειναι. Οποτε πολλα μπορει να λεει.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- dna replication
είναι σημαντικό όμως να μην επιλέξουμε τη λάθος πλευρά
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2019, 10:40Καλά, προς το παρόν πάρτε τον πούλογλου από το ελκ και καθίστε στη λάθος πλευρά της υγειονομικής ζώνης με λεπέν, σαλβίνι και λοιπά παρατράγουδα
Οκ! Γραψτε λαθος, εχουν κανει συμφωνια σε επιπεδο πιο "χαλαρο" των 28 και θα την κυρωσουν.
https://m.naftemporiki.gr/story/1246490
https://m.naftemporiki.gr/story/1246490
Αποκλείστηκε η Φερεντζβάρος από το τσάμπιονς λιγκ...λίγο τόχεις;
- dna replication
χρυσωρυχείο μιλάμε
Σκατοσυμφωνια πρεπει να εχουν κανει, εδω και δυο χρονια διαψευδουν οτι την κανανε, μυστηρια πραγματα....
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/13 ... prosfygiko
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/13 ... prosfygiko
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 02 Μαρ 2020, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχετε στον πάτο ένα βάρος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ανταποδίδω αγάπη..."Μπακάλης εδώ"...φιλιά....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
31 Μαρ 2024, 22:39
-
-
Νέα δημοσίευση Θυμάστε την επίθεση που δέχτηκαν οι κάτοικοι της Καλαμιάς Κοζάνης ;;;;;;
από Frappezitis » 19 Αύγ 2023, 08:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Αύγ 2023, 22:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είχαν ίσια ή σγουρά μαλλιά οι Αρχαίες Ελληνίδες; Που είχαν ίσια;
από Ζενίθεδρος » 24 Φεβ 2025, 19:49 » σε Ιστορία - 1 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-