Από πότε είναι πολιτισμένος ο τραμπ;nostromos έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:00εμας μας νοιαζει τι λεει ο πολιτισμενος κοσμος ... οχι τα φιλαρακια των ΤουρκωνHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:57Και τι μας νοιάζει τι λέει ο ακροδεξιός τραμπ; Που δεν το έχει κάνει κιόλας τελικά.nostromos έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:56στο μεταξυ ...
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/15 ... me-me-pyra
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Highlander
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
σκοτωνεσαι στο διαβασμα βλεπωHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:59Πτυχιούχος εμπ και με μεταπτυχιακό κιόλας είναι ο τσίπρας, από που κι ως πού τούβλο;
Κι εγώ έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό.

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τ σύνορα μια χαρά σφραγίζονται. Έγινε το 15 και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξαναγίνει.Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:00Μπορούμε να ενσωματώσουμε αρκετούς και τους υπόλοιπους τους αφήνουν να περνάνε προς τα βόρεια. Τα σύνορα δε σφραγίζονται.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:56Από τν στιγμή που η Ευρώπη δεν δέχεται μετανάστες και έχουν κλείσει τα σύνορα τους,τι πρέπει να γίνει;Να τους αφήσουμε να μπουκάρουν όλους αυτούς;Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:54
Ακροδεξιοί στη χώρα μας είναι όλοι αυτοί που μιλάνε για εισβολές και εφαρμογή βίας απέναντι στους μετανάστες, ποιον άλλο θες να "ταμπελώσουμε";
Είναι χιλιάδες.Και αντε μπήκαν.Η επόμενη κίνηση ποια θα είναι;
Πρόσεχε τι θα πεις.
Έλεος ρε συ. Εισαι σοβαρό παιδί
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Βρε ταμπελώστε όποιον θέλετε.Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:54Ακροδεξιοί στη χώρα μας είναι όλοι αυτοί που μιλάνε για εισβολές και εφαρμογή βίας απέναντι στους μετανάστες, ποιον άλλο θες να "ταμπελώσουμε";
Ζούδια.
Προσοχή μόνον μην πατήσετε τις καβαλίνες στα αλώνια του αγώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Φίλε δεν είμαστε όλοι αμόρφωτοι ακροδεξιοί να μην μπορούμε να βάλουμε δύο λέξεις στη σειρά, όπως βλέπουμε κάποιους στο φόρουμ και σε βίντεο να μιλούν για δρομαινα.nostromos έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:01σκοτωνεσαι στο διαβασμα βλεπωHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:59Πτυχιούχος εμπ και με μεταπτυχιακό κιόλας είναι ο τσίπρας, από που κι ως πού τούβλο;
Το αστείο είναι ότι ακόμα και από τους κεντροδεξιούς που μιλούν για αριστεία, τις περισσότερες φορές οι αριστεροί είναι πιο μορφωμένοι.
και ποιος ειναι η Μερκελ ...? ας στειλει αεροπλανα να τους φορτωσει ... τι τους αφηνει και πνιγονται ...?Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:01Από πότε είναι πολιτισμένος ο τραμπ;nostromos έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:00εμας μας νοιαζει τι λεει ο πολιτισμενος κοσμος ... οχι τα φιλαρακια των ΤουρκωνHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:57
Και τι μας νοιάζει τι λέει ο ακροδεξιός τραμπ; Που δεν το έχει κάνει κιόλας τελικά.
Δεν ειναιΛευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:37Επίσης το να θέλουν να μπουκάρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες απο το Αφγανισταν το Πακιστάν και αλλού στην Ελλάδα,με οτι συνεπαγεται αυτό,είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιωματα.Naida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:35Το να στέλνεις ανθρώπους σε ξερονήσια είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:32
Εγώ δεν έχω τέτοια δυνατότητα καλώς ή κακώς.
Αλλα θα ηταν μια καλή πρόταση στην κυβέρνηση,για όσους συμπαρεστέκονται σε όλους αυτούς που θέλουν να μπουν νταηλικη στην Ελλάδα.Θα είναι και με αυτούς που θέλουν και οχι με τους «φασιστες».

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
εσενα που σε ενδιαφερουν δεξιοι και αριστεροι μπορει να εχεις δικιο ... εγω δεν ξερω απο αυτο το διαχωρισμο ... ειμαι ελευθερος ανθρωποςHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:04Φίλε δεν είμαστε όλοι αμόρφωτοι ακροδεξιοί να μην μπορούμε να βάλουμε δύο λέξεις στη σειρά, όπως βλέπουμε κάποιους στο φόρουμ και σε βίντεο να μιλούν για δρομαινα.nostromos έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:01σκοτωνεσαι στο διαβασμα βλεπωHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:59
Πτυχιούχος εμπ και με μεταπτυχιακό κιόλας είναι ο τσίπρας, από που κι ως πού τούβλο;
Το αστείο είναι ότι ακόμα και από τους κεντροδεξιούς που μιλούν για αριστεία, τις περισσότερες φορές οι αριστεροί είναι πιο μορφωμένοι.
ειναι εναντια στο συμφερον του κρατους αρα εναντια και στα δικαιωματα των πολιτων αυτου...Naida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:05Δεν ειναιΛευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:37Επίσης το να θέλουν να μπουκάρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες απο το Αφγανισταν το Πακιστάν και αλλού στην Ελλάδα,με οτι συνεπαγεται αυτό,είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιωματα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:00Μπορούμε να ενσωματώσουμε αρκετούς και τους υπόλοιπους τους αφήνουν να περνάνε προς τα βόρεια. Τα σύνορα δε σφραγίζονται.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:56Από τν στιγμή που η Ευρώπη δεν δέχεται μετανάστες και έχουν κλείσει τα σύνορα τους,τι πρέπει να γίνει;Να τους αφήσουμε να μπουκάρουν όλους αυτούς;Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:54
Ακροδεξιοί στη χώρα μας είναι όλοι αυτοί που μιλάνε για εισβολές και εφαρμογή βίας απέναντι στους μετανάστες, ποιον άλλο θες να "ταμπελώσουμε";
Είναι χιλιάδες.Και αντε μπήκαν.Η επόμενη κίνηση ποια θα είναι;
Πρόσεχε τι θα πεις.

Ανθρωπισμός με διακρίσεις...Και στο βάθος ρατσισμός.
Κρατάμε όσους θέλουμε και τους άλλους δρόμο.

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Νομίζεις.Naida έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:05Δεν ειναιΛευκός Λύκος έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:37Επίσης το να θέλουν να μπουκάρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες απο το Αφγανισταν το Πακιστάν και αλλού στην Ελλάδα,με οτι συνεπαγεται αυτό,είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιωματα.
Το να υπερασπίζεσαι τα σύνορα και την χώρα σου απο ορδές λαθρομεταναστών,είναι ανθρώπινο δικαίωμα.-
οπως ολοι μπορειτε να δειτε παρακατω η Τουρκια ειναι ασφαλεστατη χωρα οποτε δεν υπαρχει λογος η Ελλαδα να δεχθει ΚΑΝΕΝΑ ο οποιος προερχεται απο αυτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 02 Μαρ 2020, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μήπως έκανες το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό σε συριζαίους καθηγητές, όπως έκανε ο Τσίπρας το μεταπτυχιακό του;Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:59Πτυχιούχος εμπ και με μεταπτυχιακό κιόλας είναι ο τσίπρας, από που κι ως πού τούβλο;
Τι έχεις τελειώσει και σε τι ήταν το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 23:03Βρε ταμπελώστε όποιον θέλετε.Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:54Ακροδεξιοί στη χώρα μας είναι όλοι αυτοί που μιλάνε για εισβολές και εφαρμογή βίας απέναντι στους μετανάστες, ποιον άλλο θες να "ταμπελώσουμε";
Ζούδια.
Προσοχή μόνον μην πατήσετε τις καβαλίνες στα αλώνια του αγώνα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-