σοβαρά και ανθρώπινα παρ'τους σπίτι σου ή βγάλε το σκασμόstavmanr έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:14Το έκαναν οι πρόγονοί σου όταν το είχαν ανάγκη. Το έκαναν οι νέοι την περίοδο της κρίσης όταν σε εγκατέλειψαν περισσότεροι από 500.000 έχοντας χ...σμένο τον τόπο αυτό όπως τον κατέντησες εσύ (εγώ, ο άλλος) , όχι οι μετανάστες.Belisarius έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:07Εγω μπορώ να πάω Ελβετία και ΗΠΑ και να μείνω όσο γουστάρω; Ο Πακιστανός γιατί να μπορεί να μπει ΕΕ; Είσαι με τα καλά σου; Μιλάμε σοβαρά;Έχει γεμίσει ο τόπος fake news. Προχθές ο άλλος έβαλε στο φέισμπουκ βίντεο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα του 2015, δήθεν για να δείξει τί συμβαίνει στον Έβρο. Το μόνο που καταφέρνετε κάποιοι είναι να κάνετε τελείως αναξιόπιστη την ενημέρωση των ανθρώπων, Belisarius.Το παραμυθάκι ότι περπατάνε από τη χώρα τους εχει καταρρεύσει. Πανάκριβο αεροπλάνο παίρνουν και πάνε Ισταμπούλ. Νόμιμα και με όλα τα χαρτιά και με τα smartphone τους και τα 100ρικα για να δίνουν στους βαρκάριδες του Έβρου και με τα χιλιάρικα τους για να περνάνε Λέσβο.Ναι και ναι.Τι θα γίνει αν πάω να περάσω Τουρκία χωρίς έγγραφά; Θα με σταματήσουν.
Τι θα γίνει αν παω να γυρίσω Ελλάδα χωρίς έγγραφα; Θα με σταματήσουν. Ακόμα και προς τη χώρα μου να πάω να περάσω.
Εντούτοις, προ διετίας δύο πάνοπλοι έλληνες στρατιωτικοί εισέβαλαν σε τουρκικό έδαφος και ξεσήκωσαν θύελλα συναισθηματισμού στους ελληνόφρονες που ζητούσαν να τους φερθούν ανθρώπινα και δίκαια.Άνθρωποι. Πακιστανοί και σομαλοί δεν έγιναν με δική τους ευθύνη. Γεννήθηκαν εκεί.Τι ζητάς ακριβώς; Τι είναι οι Πάκηδες και οι Σομαλοί για να περνάνε;
Δεν ζητώ τίποτα περισσότερο από σοβαρή αντιμετώπιση ενός προβλήματος, αντί μίας ανόητης εθνοκαπηλευτικής ιδεοληψίας.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι, ξέρω.Κάπου έχουν μπλέξει τα εθνικά σύνορα με το αφήγημα για την παράτυπη εισβολή σε κάποια κατάληψη βίλας, γενικώς.
Εκτίθεμαι.

Ζούδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Μαρ 2020, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό λέμε μάτια μου. Στον πρόσφυγα θα δώσεις. Στον άλλο που σου έρχεται από την υποσαχάρια Αφρική μέσω Τουρκίας για να περάσει Ελλάδα με το παραμύθι πως πάει Γερμανία τι ακριβώς να δώσεις;Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:181,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν δεχτεί οι άμοιροι οι Ιορδανοί(ενδεχομένως και παραπάνω μέχρι τώρα). πάνω απο το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώραςGherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:10Δεν έγραψε η Γκερ πως είμαστε η μοναδική πολιτισμένη χώρα στην οποία μπορούν να καταφύγουν οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί για παράδειγμα. Για αυτό αναρωτιέται η Γκερ, δεν υπάρχουν πολιτισμένες μουσουλμανικές χώρες σ' αυτόν τον κόσμο; Ολόκληρη Ιορδανία, δεν είναι πολιτισμένη πχ;;
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_S ... _in_Jordan
Είναι πρόσφυγες όμως, όχι μετανάστες απο τη Γουινέα. ^αυτό δεν είναι πόλη, είναι προσφυγικός καταυλισμός
ΓΑΛΗ τι τα θέλαμε τα σπίρτα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
https://www.news247.gr/gnomes/xrhstos-d ... 42419.htmlBelisarius έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:27Οι πρόγονοι μου είτε πήγαν νόμιμα είτε οι αρχές προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Η επίκληση σου σε αυτούς βαίνει εις βάρος σου.stavmanr έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:14Το έκαναν οι πρόγονοί σου όταν το είχαν ανάγκη. Το έκαναν οι νέοι την περίοδο της κρίσης όταν σε εγκατέλειψαν περισσότεροι από 500.000 έχοντας χ...σμένο τον τόπο αυτό όπως τον κατέντησες εσύ (εγώ, ο άλλος) , όχι οι μετανάστες.Belisarius έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:07
Εγω μπορώ να πάω Ελβετία και ΗΠΑ και να μείνω όσο γουστάρω; Ο Πακιστανός γιατί να μπορεί να μπει ΕΕ; Είσαι με τα καλά σου; Μιλάμε σοβαρά;Έχει γεμίσει ο τόπος fake news. Προχθές ο άλλος έβαλε στο φέισμπουκ βίντεο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα του 2015, δήθεν για να δείξει τί συμβαίνει στον Έβρο. Το μόνο που καταφέρνετε κάποιοι είναι να κάνετε τελείως αναξιόπιστη την ενημέρωση των ανθρώπων, Belisarius.Το παραμυθάκι ότι περπατάνε από τη χώρα τους εχει καταρρεύσει. Πανάκριβο αεροπλάνο παίρνουν και πάνε Ισταμπούλ. Νόμιμα και με όλα τα χαρτιά και με τα smartphone τους και τα 100ρικα για να δίνουν στους βαρκάριδες του Έβρου και με τα χιλιάρικα τους για να περνάνε Λέσβο.Ναι και ναι.Τι θα γίνει αν πάω να περάσω Τουρκία χωρίς έγγραφά; Θα με σταματήσουν.
Τι θα γίνει αν παω να γυρίσω Ελλάδα χωρίς έγγραφα; Θα με σταματήσουν. Ακόμα και προς τη χώρα μου να πάω να περάσω.
Εντούτοις, προ διετίας δύο πάνοπλοι έλληνες στρατιωτικοί εισέβαλαν σε τουρκικό έδαφος και ξεσήκωσαν θύελλα συναισθηματισμού στους ελληνόφρονες που ζητούσαν να τους φερθούν ανθρώπινα και δίκαια.Άνθρωποι. Πακιστανοί και σομαλοί δεν έγιναν με δική τους ευθύνη. Γεννήθηκαν εκεί.Τι ζητάς ακριβώς; Τι είναι οι Πάκηδες και οι Σομαλοί για να περνάνε;
Δεν ζητώ τίποτα περισσότερο από σοβαρή αντιμετώπιση ενός προβλήματος, αντί μίας ανόητης εθνοκαπηλευτικής ιδεοληψίας.
Fake news.Fake news ότι έρχονται με λεφτά και αεροπορικώς; Πιστεύεις στα σοβαρά ότι έρχονται περπατώντας από τη Σομαλία και το Πακιστάν; Αυτά ούτε καθυστερημένοι δεν τα πιστεύουν. Συνεπώς τα περί fake news είναι εκ του κουτοπονηρού και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Απλά.
Γιατί δεν παίρνουν κατευθείαν πτήση για Γερμανία ή για Ελλάδα;

Μου αρέσει που μιλάς για "λογική".
Και όχι μόνο.Belisarius έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 11:07Η Βουλγαρία διαδραματίζει έναν σκιώδη (για να μην πω σκοτεινό) ρόλο σε ότι αφορά τις ελληνο-τουρκικές διαφορές.
Θυμίζω ότι σφύριξε κλέφτικα και στη περίπτωση του τουρκολυβικού συμφώνου και της έντασης που επακολούθησε.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες δε θες.Lord Brum έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:28σοβαρά και ανθρώπινα παρ'τους σπίτι σου ή βγάλε το σκασμόstavmanr έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:14Το έκαναν οι πρόγονοί σου όταν το είχαν ανάγκη. Το έκαναν οι νέοι την περίοδο της κρίσης όταν σε εγκατέλειψαν περισσότεροι από 500.000 έχοντας χ...σμένο τον τόπο αυτό όπως τον κατέντησες εσύ (εγώ, ο άλλος) , όχι οι μετανάστες.Belisarius έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:07
Εγω μπορώ να πάω Ελβετία και ΗΠΑ και να μείνω όσο γουστάρω; Ο Πακιστανός γιατί να μπορεί να μπει ΕΕ; Είσαι με τα καλά σου; Μιλάμε σοβαρά;Έχει γεμίσει ο τόπος fake news. Προχθές ο άλλος έβαλε στο φέισμπουκ βίντεο από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα του 2015, δήθεν για να δείξει τί συμβαίνει στον Έβρο. Το μόνο που καταφέρνετε κάποιοι είναι να κάνετε τελείως αναξιόπιστη την ενημέρωση των ανθρώπων, Belisarius.Το παραμυθάκι ότι περπατάνε από τη χώρα τους εχει καταρρεύσει. Πανάκριβο αεροπλάνο παίρνουν και πάνε Ισταμπούλ. Νόμιμα και με όλα τα χαρτιά και με τα smartphone τους και τα 100ρικα για να δίνουν στους βαρκάριδες του Έβρου και με τα χιλιάρικα τους για να περνάνε Λέσβο.Ναι και ναι.Τι θα γίνει αν πάω να περάσω Τουρκία χωρίς έγγραφά; Θα με σταματήσουν.
Θα κρατήσεις το πολιτισμένο επίπεδο του πολιτισμένου κράτους στο οποίο κατοικείς Έλληνα. Δεν θα μας ρίξεις εσύ το επίπεδο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
ξερω γω, ρώτα τη ναιδα, που λέει να πάρουμε τα παλικάρια απο τη Γουινέα γιατί έχουν ανάγκη, να τους δώσουμε χαρτιά να πάνε Γερμανία και αμα δεν τους πάρει η Γερμανία "να τους ενσωματώσουμε"Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:29Αυτό λέμε μάτια μου. Στον πρόσφυγα θα δώσεις. Στον άλλο που σου έρχεται από την υποσαχάρια Αφρική μέσω Τουρκίας για να περάσει Ελλάδα με το παραμύθι πως πάει Γερμανία τι ακριβώς να δώσεις;Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:181,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν δεχτεί οι άμοιροι οι Ιορδανοί(ενδεχομένως και παραπάνω μέχρι τώρα). πάνω απο το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώραςGherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:10
Δεν έγραψε η Γκερ πως είμαστε η μοναδική πολιτισμένη χώρα στην οποία μπορούν να καταφύγουν οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί για παράδειγμα. Για αυτό αναρωτιέται η Γκερ, δεν υπάρχουν πολιτισμένες μουσουλμανικές χώρες σ' αυτόν τον κόσμο; Ολόκληρη Ιορδανία, δεν είναι πολιτισμένη πχ;;
Είναι πρόσφυγες όμως, όχι μετανάστες απο τη Γουινέα. ^αυτό δεν είναι πόλη, είναι προσφυγικός καταυλισμός

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για να είμαι ειλικρινής, τις λαμπες πετρελαίου δεν τις έχω προλάβει.
Αλλά νομίζω ότι τα φυτίλια δεν τα άναβαν με αναπτήρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το πινακάκι που σου έβαλα χθες το είδες σχετικά με την εθνικότητα των μεταναστών;Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:34ξερω γω, ρώτα τη ναιδα, που λέει να πάρουμε τα παλικάρια απο τη Γουινέα γιατί έχουν ανάγκη, να τους δώσουμε χαρτιά να πάνε Γερμανία και αμα δεν τους πάρει η Γερμανία "να τους ενσωματώσουμε"Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:29Αυτό λέμε μάτια μου. Στον πρόσφυγα θα δώσεις. Στον άλλο που σου έρχεται από την υποσαχάρια Αφρική μέσω Τουρκίας για να περάσει Ελλάδα με το παραμύθι πως πάει Γερμανία τι ακριβώς να δώσεις;Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:18
1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν δεχτεί οι άμοιροι οι Ιορδανοί(ενδεχομένως και παραπάνω μέχρι τώρα). πάνω απο το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το είδα. Αν προσθέσεις να νούμερα που έβαλες, που είναι πολύ εύκολο, οι αιτούντες άσυλο απο τη Συρία είναι λιγότεροι απο το 50% των συνολικών αιτήσεων. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι το 18 που ισχύει ο πίνακαςNaida έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:37Το πινακάκι που σου έβαλα χθες το είδες σχετικά με την εθνικότητα των μεταναστών;Nero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:34ξερω γω, ρώτα τη ναιδα, που λέει να πάρουμε τα παλικάρια απο τη Γουινέα γιατί έχουν ανάγκη, να τους δώσουμε χαρτιά να πάνε Γερμανία και αμα δεν τους πάρει η Γερμανία "να τους ενσωματώσουμε"Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:29
Αυτό λέμε μάτια μου. Στον πρόσφυγα θα δώσεις. Στον άλλο που σου έρχεται από την υποσαχάρια Αφρική μέσω Τουρκίας για να περάσει Ελλάδα με το παραμύθι πως πάει Γερμανία τι ακριβώς να δώσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 03 Μαρ 2020, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σώπα καημένε που δεν θα τους θέλει η Γερμανία.
Μην τα πετάς έτσι αυτά. Αμαρτία.Belisarius έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 12:33Γιατί αστροπελέκι μου, η Γερμανία και η Ελλάδα δεν δίνει βίζα, σε αντίθεση με τη Τουρκία ή όποια χώρα "τρύπα" βρουν.
ιεραποστολές και εθελοντές για την αφρική υπάρχουν, αν θέλεις πάνε να εργαστείς εκεί να τους βοηθήσεις. Την θέληση σου για ελεημοσύνη στους κατατρεγμένους δεν θα την κάνεις εθνική πολιτική. Να τους βοηθήσεις μόνη σου.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14