Καποιοι θα το ραψουν, δεν γινεται να εχουμε ριπες απο την τουρκικη πλευρα προς τους Ελληνες και να συνεχιζουν να λενε για το δικαιωμα του Χασαν και της Χασανιτσας, τι στο διαολο. Λιγο νιονιο ρε πουστη μου, την ειδε Cowboy ο Μητσοτακης στο ξεκαρφωτο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 15:32Βρε μάτια μου, σαφώς και δεν θα το ράψουν.
Τέτοια σκηνικά γι' αυτούς είναι φάση υπέρ πάντων αγώνα.
Προσπάθησε να μπεις στο δικό τους σκεπτικό.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο στην τελική.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οκ, παίδες απ' ό,τι ακούω μέχρι τώρα από τη συνέντευξη τύπου που δίνουν οι αρμόδιοι της εε, πρώτο βραβείο παπαριάς παίρνει ο Σασόλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έπρεπε να περιμένουμε τίποτα παραπάνω απο την Ούρσουλα. Όταν ακούστηκε πρώτη φορά η υποψηφιότητά της οι Γερμανοί, που την ήξεραν ως το πολιτικό παιδί της Μερκελ που φόρτωσε το υπουργείο άμυνας με σκάνδαλα, νόμιζαν ότι είναι αστείο...."Μπορούμε να παρέχουμε 700.000.000 ευρώ προς την Ελλάδα. 350 άμεσα και επιπλέον 350 που μπορούν να ζητηθούν. Αυτή η στήριξη αφορά τη διαχείριση του μετανατευτκου. Ξεκινάμε τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας όπου η Ελλάδα απορεί να λάβει σκηνές, κουβέρτες και ιατρικό εξοπλισμό. Θα είμαστε σε πολύ στενή επικοινωνία τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ευθύνη της Ευρώπης συνολικά να διαχειριστούμε αυτό το πρόβλημα. Όσοι προσπαθούν να δοκιμάσουν την ενότητα της Ευρώπης θα απογοητευτουν. Η Τουρκία δεν είναι εχθρός. Εγώ ευχαριστώ την Ελλάδα που είναι η δική μας ευρωπαϊκή ασπίδα αυτούς τους καιρούς".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nero την 03 Μαρ 2020, 15:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχως ειναι αρκετοι οι ανοητοι που βαζουν την υποτιθεμενη ανθρωπια πανω απο τον εκβιασμο και την απειλη του οθωμανοφασιστα. Λες και οι υπολοιποι θελουν να πνιγουν και να ταλαιπωρουνται παιδια. Αλλα εδω μιλαμε για εκβιασμο ενος φασιστα. Δεν γινεται να παιξουμε το παιχνιδακι του, αναλογιστειτε το ιστορικο του, το ιστορικο της χωρας του και τους δικους σας ανθρωπους και συνελθετε. Αν οι ανθρωποι αυτοι ηταν πραγματικοι προσφυγες θα πηγαιναν στις καστανιες και ειρηνικα θα κατασκηνωναν εκει μεχρι να βρεθει καποια λυση. Δεν γινεται το κρατος με τις ευθυνες που εχει απεναντι στον πολιτη να χαιδευει τα χιλιαδες τσογλανια που εστειλε ο ερντογαν επειδη αναμεσα τους βρισκονται ΔΥΣΤΥΧΩΣ καμποσοι πραγματικοι προσφυγες και γυναικοπαιδα. Και ο Κατρουγκαλος που χτες ειπε καλως ειναι κλειστα τα συνορα, ακροδεξιος;
Συμφωνω ακομα και για το οτι μυριζει ακροδεξια η ατμοσφαιρα απο οταν ανελαβε. Ειναι προφανες πως δεν μου αρεσει καθολου αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
υγ. Δεν το χωραει το μυαλο μου οτι τα παιδια που φυλανε τωρα τα συνορα πλακωνοντουσαν στο ξυλο με ελληνες στα νησια λιγες μερες πριν. Καταπληκτικοι χειρισμοι απο το μητσοτακη. Ας ελπισουμε να επικρατησει η λογικη στο κυβερνων κομμα και οχι οι αδωνηδες και οι μπογδανοι.
Συμφωνω ακομα και για το οτι μυριζει ακροδεξια η ατμοσφαιρα απο οταν ανελαβε. Ειναι προφανες πως δεν μου αρεσει καθολου αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
υγ. Δεν το χωραει το μυαλο μου οτι τα παιδια που φυλανε τωρα τα συνορα πλακωνοντουσαν στο ξυλο με ελληνες στα νησια λιγες μερες πριν. Καταπληκτικοι χειρισμοι απο το μητσοτακη. Ας ελπισουμε να επικρατησει η λογικη στο κυβερνων κομμα και οχι οι αδωνηδες και οι μπογδανοι.
- Otto Weininger
https://www.bbc.com/news/world-europe-11139345
ο ερντογαν κανει ΠΟΛΥ χειροτερα, ως ποτε θα τον ανεχονται;
ο ερντογαν κανει ΠΟΛΥ χειροτερα, ως ποτε θα τον ανεχονται;
Ιταλος Αριστερος ειναι.Αναμενομενα αυτα που ειπε.
Βεβαια δεν μας χαλανε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ουδείς ζητά να γίνουν κιμά οι λάθρο. Σταμάτα τη μαλακισμένη προπαγάνδα!Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:52Ωραία το αλλάζω τότεαν η πλειοψηφία θέλει να κάνει κιμά τους μετανάστες που έχουν έρθει παράνομα και της το αρνηθούμε, αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε φασίστες επειδή "¨δεν νοιαζόμαστε για το τι θέλει η πλειοψηφία";
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Η Ούρσουλα πρότεινε να στείλει και άλλους της Frontex. Ε ναι, μην τυχόν και πέσει κανείς σε ελληνική περίπολο και τον στείλουν πίσω. Ξεκαθάρισε πάντως πως η Τουρκία δεν είναι εχθρός.
Μολών κλανέ!

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
FixedHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:59Πτυχιούχος εμπ και με μεταπτυχιακό κιόλας είναι ο τσίπρας, από που κι ως πού τούβλο;
Κι εγώ έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό στην αριστεροσύνη!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ξαναfixedNandros έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 16:01FixedHighlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2020, 22:59Πτυχιούχος εμπ και με μεταπτυχιακό κιόλας είναι ο τσίπρας, από που κι ως πού τούβλο;
Κι εγώ έχω πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό στην αριστεροσύνη! στον ανθελληνισμό:
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τα αδέλφια μας οι Τούρκοι φέρνουν τους πρόσφυγες τσάμπα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Νταξ αφού θα μας στείλουν λεφτά καθαρισανNero έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 15:51Δεν έπρεπε να περιμένουμε τίποτα παραπάνω απο την Ούρσουλα. Όταν ακούστηκε πρώτη φορά η υποψηφιότητά της οι Γερμανοί, που την ήξεραν ως το πολιτικό παιδί της Μερκελ που φόρτωσε το υπουργείο άμυνας με σκάνδαλα, νόμιζαν ότι είναι αστείο...."Μπορούμε να παρέχουμε 700.000.000 ευρώ προς την Ελλάδα. 350 άμεσα και επιπλέον 350 που μπορούν να ζητηθούν. Αυτή η στήριξη αφορά τη διαχείριση του μετανατευτκου. Ξεκινάμε τον μηχανισμό πολιτικής προστασίας όπου η Ελλάδα απορεί να λάβει σκηνές, κουβέρτες και ιατρικό εξοπλισμό. Θα είμαστε σε πολύ στενή επικοινωνία τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ευθύνη της Ευρώπης συνολικά να διαχειριστούμε αυτό το πρόβλημα. Όσοι προσπαθούν να δοκιμάσουν την ενότητα της Ευρώπης θα απογοητευτουν. Η Τουρκία δεν είναι εχθρός. Εγώ ευχαριστώ την Ελλάδα που είναι η δική μας ευρωπαϊκή ασπίδα αυτούς τους καιρούς".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-