μηνυμα στηριξης

Η λανθάνουσα παράθεση δημοσιεύσεων λέει πάντα την α-λήθεια.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 17:30Τι φτιανς με τις παραθέσεις σήμερα; Έλεος.
Η Ελληνική κυβέρνηση επεδίωξε να νομιμοποιήσει τα ανορθόδοξα μέτρα που πήρε και αυτό το κατάφερε 100%.Namrail έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 18:44Ότι να ναι μετέφεραν αρχικά. Το πρώτο θέμα έλεγε για λεφτά που αφορουν ιατρικό εξοπλισμό και για 3 ελικόπτερα, 3 πλοία και 100 άτομα προσωπικο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 18:25Αυτό είναι όντως που ειπώθηκαν. Μάλλον κάποιοι έπεσαν θύματα εμπορίου κυνισμού ή της δύναμης της συνήθειας.under έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 18:15Επειδη ξαναειδα τις δηλωσεις της Φον Ντερ Λαιν,
λεει καθαρα οτι τα 700 εκ ειναι για migration management and infratructures.
Τα περι ιατρικου εξοπλισμου κλπ ειναι επιπλεον.
Λεει οτι η γραμμη (αυτη που στησαμε στα συνορα δλδ) θα κρατηθει,οτι η Ελλαδα ειναι ασπιδα της ευρωπης.Μια χαρα μου φανηκαν.
Προφανως δεν θα εβγαινε να κανει ευθεια επιθεση στον Ερντοναν αλλα αναφερει ταυτοχρονα οτι οι λαθρο ειναι θυματα που εξαπατηθηκαν.
Μια χαρα μου φαινεται.
Ο μεταφραστής μίλησε για 6 σκάφη και 2 οχήματα με θερμικές κάμερες. Και τελικά η Ούρσουλα είπε αυτό:Δεν αλλάζει φυσικά τίποτα. Αυτά είναι χάντρες σε ιθαγενείς.Frontex is preparing the deployment of one offshore patrol vessel and six coastal patrol vessels, two helicopters, one aircraft, and three thermo-vision vehicles.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 19:24Το μόνο που δεν κατάφερε είναι να πείσει την ΕΕ ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει καν αν η Τουρκία συμμορφωθεί και σταματήσει τις ροές, αλλά να κάνει ότι θέλει και κατευνασμός τέλος. Πράγμα που δεν ξέρουμε καν αν το επιχείρησε ή ότι είναι όντως η καλύτερη κίνηση.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εκ των πραγματων αυτο θα τεθει στην συνοδο των ΥΠΕΞ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 19:24Το μόνο που δεν κατάφερε είναι να πείσει την ΕΕ ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει καν αν η Τουρκία συμμορφωθεί και σταματήσει τις ροές, αλλά να κάνει ότι θέλει και κατευνασμός τέλος. Πράγμα που δεν ξέρουμε καν αν το επιχείρησε ή ότι είναι όντως η καλύτερη κίνηση.
Προσωπικά δεν δέχομαι με τίποτα ότι δεν ήταν ένα μεγάλο συν το σημερινό.
Όχι, δεν είναι καθόλου μια χαρά. Θα μπορούσε να είναι κατανοητή η αδυναμία ευθείας επίθεσης στον Ερντογάν αλλά σε συνδυασμό με τους ανθρώπους που εξαπατήθηκαν, είναι μια παπαριά και μισή. Γιατί είναι άλλο να λες "καταλαβαίνουμε ότι οι συγκεκριμένοι εξαπατήθηκαν αλλά αυτό είναι δική τους και όχι ευρωπαϊκή ευθύνη" και άλλο να τους βάζεις στη θέση των "αθώων θυμάτων" που οφείλουμε να φροντίσουμε.under έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 18:15Επειδη ξαναειδα τις δηλωσεις της Φον Ντερ Λαιν,
Λεει οτι η γραμμη (αυτη που στησαμε στα συνορα δλδ) θα κρατηθει,οτι η Ελλαδα ειναι ασπιδα της ευρωπης.Μια χαρα μου φανηκαν.
Προφανως δεν θα εβγαινε να κανει ευθεια επιθεση στον Ερντοναν αλλα αναφερει ταυτοχρονα οτι οι λαθρο ειναι θυματα που εξαπατηθηκαν.
Μια χαρα μου φαινεται.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 19:24Εκεί φτάσαμε πλέον; Να πανηγυρίζουμε θεωρώντας επιτυχία το απόλυτο μινιμουμ, το να μη ρίξει δηλαδή κάτω απο το λεωφορείο το κράτος μέλος που κάνει το αυτονόητο και να λέμε ευτυχώς δεν στήριξε την Τουρκία;Namrail έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 18:44=
Η Ελληνική κυβέρνηση επεδίωξε να νομιμοποιήσει τα ανορθόδοξα μέτρα που πήρε και αυτό το κατάφερε 100%.
Αντί να Ορμπανοποιήσει την Ελλάδα όπως έλεγαν οι ζαίοι, τελικά Μητσοτακοποίησε την Ευρώπη. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία αν και για μένα αναμενόμενη πλέον αφού από καιρό το έλεγα ότι έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα.
Πέραν της νομιμοποίησης, πήρε στήριξη σε λεφτά, σε εξοπλισμό, και σε έμψυχο δυναμικό.
Το μόνο που δεν κατάφερε είναι να πείσει την ΕΕ ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει καν αν η Τουρκία συμμορφωθεί και σταματήσει τις ροές, αλλά να κάνει ότι θέλει και κατευνασμός τέλος. Πράγμα που δεν ξέρουμε καν αν το επιχείρησε ή ότι είναι όντως η καλύτερη κίνηση.
Προσωπικά δεν δέχομαι με τίποτα ότι δεν ήταν ένα μεγάλο συν το σημερινό.
άμα τον βγάλουμε έξω και τον μετρήσουμε τον φιλοευρωπαϊσμό μας, πιστεύω έχω καλές πιθανότητες ο δικό μου να βγει μεγαλύτερος, έτσι κάνονταςν κριτική με γνώμονα το καλύτερο για την Ευρώπη, δεν πιστεύω ότι πρέπει να πανηγυρίζουμε για τα πλέον αυτονόητα αλλά να βάλουμε λίγο ψηλότερα τον πήχη
για την ακρίβεια
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 19:24
Η Ελληνική κυβέρνηση επεδίωξε να νομιμοποιήσει τα ανορθόδοξα μέτρα που πήρε και αυτό το κατάφερε 100%.
Φρέντο και ξηροκαρπι ο πρόεδρος. Υπάρχει αυτός; Έβγαλε καμία ανακοίνωση στήριξης τώρα που πρακτικά δεχόμαστε εισβολή;
Αυτή ναι, είναι σοβαρή δήλωση πολιτικού.
Ελα,μην εισαι υπερβολικη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 19:30Όχι, δεν είναι καθόλου μια χαρά. Θα μπορούσε να είναι κατανοητή η αδυναμία ευθείας επίθεσης στον Ερντογάν αλλά σε συνδυασμό με τους ανθρώπους που εξαπατήθηκαν, είναι μια παπαριά και μισή. Γιατί είναι άλλο να λες "καταλαβαίνουμε ότι οι συγκεκριμένοι εξαπατήθηκαν αλλά αυτό είναι δική τους και όχι ευρωπαϊκή ευθύνη" και άλλο να τους βάζεις στη θέση των "αθώων θυμάτων" που οφείλουμε να φροντίσουμε.under έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 18:15Επειδη ξαναειδα τις δηλωσεις της Φον Ντερ Λαιν,
Μια χαρα μου φαινεται.
Είναι απίστευτοι ξεφτίλες οι άνθρωποι και μόνον και μόνον η άνεση να εκφέρονται με τέτοια άνεση αυτές οι ανοησίες δείχνει και το επίπεδο του ακροατηρίου της "πολιτισμένης Ευρώπης". Θεσμικό ή μη.