ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
Απο τι ηλικια και πανω τη σκαπουλαρουμε?
Τους γιωταδες τους καλουν η οχι?
Τους γιωταδες τους καλουν η οχι?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- EKPLIKTIKOS
Re: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
Οσοι μεινουν πίσω θα πεθάνουν απ τον κορωνοιο τυπε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρεμα
Πως γίνεται να βγούμε γιωτάδες εκ των υστέρων;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εσύ δεν τη σκαπουλάρεις ό,τι ηλικία κι αν έχεις, μη χαίρεσαι. Θα σε πάρουμε σηκωτό μαζί μας. Σιγά μη σ'αφήσουμε πίσω να μαρκαλέψεις από κάθε οπή τις ΜΟΥΝΑΡΕΣ κοπέλες μας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Μαρ 2020, 20:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Χιος εχει ενα σχετικο αρθρο στο τρελοσαιτ του που βαζει καποια ηλικιακα ορια.
Ειναι ορθα οσα γραφει?
Ειναι ορθα οσα γραφει?
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Νομίζω τους καλούν. Μέχρι τα 45 είναι το όριο. Εγώ πέρσυ ξεμπερδεψα. Άμα μου έρθει χαρτί λέω να μην πάω. Θα δώσω την θέση μου σε κάποιον από τους πατριώτες του εξωτερικού που μας ζαλισαν τα @@ για το πόσο ζηλεύουν που δεν είναι εδώ να υπερασπιστούν την μαμά πατριδα
6 μηνες λεει θα διαρκεσει.
Θα φαω καλα.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν γίνεται λεμε. Σε καιρό πολέμου και οι γγραφες καλούνται.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ρε παλιογεροι, εκεί θα έρθετε μαζί μας και μαζί θα στέλνουμε στον Αλλάχ τα κεμπάπ.
Τα αρχιδια δεν είναι μόνο για τις μουνάρες.
Είναι και για να τα τρίψουμε στη μούρη του Ερντογάν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πιό πολύ φοβάμαι τους γιωτάδες στρατιωτικούς μας παρά τα κεμπάπ.Awesomatic έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 20:55Ρε παλιογεροι, εκεί θα έρθετε μαζί μας και μαζί θα στέλνουμε στον Αλλάχ τα κεμπάπ.
Φαντάσου ότι ο κάθε καθυστέρας καραβανάς θα έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω σου.
Είμαι μια Ελληνοπούλα
που σαν μια Σουλιωτοπούλα
αγαπώ με την καρδιά μου
την πατρίδα την γλυκιά μου.
Κι αν ο εχθρός μας έρθει πάλι
με σκοπό να την προσβάλει
ΟΧΙ!δε θα τον αφήσω
και θα του φωνάξω πίσω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μπα, δεν αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο κάποιον που είναι 18-19-20 και κάποιον στα 40, θα είναι αλλιώς. Άσε που τώρα θα έχουν και με κάτι ουσιαστικό να ασχολούνται, σιγά μην μας πρήζουν με το φάκελο και το τέντωμα

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μακάρι.Awesomatic έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 21:04Μπα, δεν αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο κάποιον που είναι 18-19-20 και κάποιον στα 40, θα είναι αλλιώς. Άσε που τώρα θα έχουν και με κάτι ουσιαστικό να ασχολούνται, σιγά μην μας πρήζουν με το φάκελο και το τέντωμα
Δηλαδή μακάρι να μη χρειαστεί πρώτα απ'όλα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 4793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
28 Αύγ 2023, 12:24