Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Otto Weininger
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν θυμάμαι πού είχα διαβάσει - εδώ ή αλλού; - μια πρόταση για άμεση κατάσχεση κινητών με την σύλληψη.
Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο από την απόλυτη σιωπή, με όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια που φαντάζεται ο καθείς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Για τον λατρεμένο πόντικα έχω ετοιμάσει τιμής ένεκεν ένα επετειακό άβαταρ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
εκείνο με το Σσμαρά και το μικρό Νικόλα νεολαίο

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ωπα, τι καυλιαρικο τζιλφακι ειναι τούτο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Μαυροβασίλης
στο χρώμα είσαι οκ αλλά γιατί πιστεύεις δεν είναι φέσι;
- Dwarven Blacksmith
- Μαυροβασίλης
άστα φιλοσοφικά, συντάσσεσαι με το πάνδημο αίτημα που εξέφρασε ο Νερο;
Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου ρε, μην ανησυχείς, εσύ είχεις μπερδευτεί που περνούσες όλο αυτό το καιρό αυτά που λες εσύ τώρα, τα οποία είναι μέσες άκρες αυτονόητα, ακροδεξιά και πίπες πλε (γιατί αυτό έκανες και θα ήταν ντροπή σου να το αρνηθείς, αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, είσαι σε καλό δρόμο).Nero έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:07ρε συ, έχεις μπερδευτεί νομίζω και νομίζεις ότι άλλαξα ξαφνικά απόψεις. Δεν άλλαξαsys3x έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:00Με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται, νήρο, επίσης ποτέ δεν είναι αργά, κάθε στιγμή είναι μια υπέροχη ευκαιρία κτλ.
Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν τους αρέσει να λένε ότι δεν είναι από αυτούς που δεν τους αρέσει να λένε εγώ σου τα λεγα αλλά εμείς στα λέγαμε νήρομου, αγάπη μόνο.δεν έγινα ξαφνικά ευρωσκεπτικιστής που φοβάται τη μεγάλη αντικατάσταση. Το είπα και παραπάνω ότι η οποία κριτική είναι απο την πλευρά κάποιου που συνεχίζει να θέλε περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη, όχι του ακροδεξιού που θέλει να τη διαλύσει. Την πονάω βρε αδερφέ, πως το λένε
ούτε περι της εθνικής ασφάλειας άλλαξα απόψεις. Και την προηγούμενη βδομάδα ήμουν υπερ των συνόρων και της προστασίας της εθνικής αυτονομίας, όχι απο εθνικιστική σκοπιά όμως, απο πολιτειακή, ρεπουμπλικάνικη. Mantenere lo stato έλεγε ο δάσκαλος, τούτος είναι ο υπέρτατος στόχος
μην νομίζεις ότι ταυτιζόμαστε στην κοσμοθεωρία θέλω να πω επειδή μας έφερε η συγκυρία στην ίδια πλευρά μια στο τόσο
Θέλω να πω, δεν σε είχα εγώ για ανθέλληνα, εσύ είχες εμένα και φαντάζομαι και άλλους, για ακροδεξιό ή τιστομπούτσο έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να είμαστε οι άνθρωποι που λέμε κάτι απλό και αυτονόητο για τον γαμημένο τον τόπο μας, την πατρίδα μας νήρο, ναι αυτήν την ίδια.
Επίσης ποιος σε είπε ρε παπάρα ότι είμαστε εναντίον της Ευρώπης; χωρίς εμάς δεν υπάρχει Ευρώπη του μπηγκίν γουήθ, είμαστε εναντίον της Γερμανικής Ευρώπης και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους, μέχρι και στα ζώα (εξαιρούνται οι πίθηκοι τα κουνέλια τα κουνουπίδια ο μπλάκπέην κτλ).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
όπως ο Πατριάρχης βλογά τα τουρκικά όπλαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:58η διασκεδαστική στιγμή που οι μουφτήδες διδάσκουν πατριωτισμό στους ζαίους
https://www.iefimerida.gr/ellada/ebros- ... n-kai-oria
πάει και στους ΕΛΙΓΜΟΥΣ, βέβαια
Γιατί το φέσι φοριέται στο πιο χαλαρό.
Ενώ στα καλά καθούμενα να στη φοράει ξαφνικά την περικεφαλαία ο Μητσό, όπως και να' χει το ψιλοπαθαίνεις το σοκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πειράζει να του βάλω και να μικρό τοσοδούλι ροζ φουστανάκι; λες να στραβώσει; έτσι να θυμίζει και λίγο σύριζα, λίγο Πρέσπες ρε αδερφέ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:15Για τον λατρεμένο πόντικα έχω ετοιμάσει τιμής ένεκεν ένα επετειακό άβαταρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μαυροβασίλης
γνωρίζεις την άποψή μου για τον ταυραμπάΑπολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:28όπως ο Πατριάρχης βλογά τα τουρκικά όπλαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑03 Μαρ 2020, 22:58η διασκεδαστική στιγμή που οι μουφτήδες διδάσκουν πατριωτισμό στους ζαίους
https://www.iefimerida.gr/ellada/ebros- ... n-kai-oria
πάει και στους ΕΛΙΓΜΟΥΣ, βέβαια

Ναι πειράζει. Τον θέλω λιτό και απέριττο.

Άλλοι λιαζόντουσαν στα πάρκα και άλλοι τα λούζονται στις όχθες του Έβρώτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Τι αίτημα εξέφρασε;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑04 Μαρ 2020, 00:24άστα φιλοσοφικά, συντάσσεσαι με το πάνδημο αίτημα που εξέφρασε ο Νερο;
Εσύ λίγο πολύ νομίζω το ξέρεις, ο Νερο πρέπει να καταλάβει ότι η ΕΕ είναι άλλο ένα πολιτικό μπατλγκραουντ. Δεν μπορεί να ευχηθείς τη λύση που θες into existence, πρεπει να δεις αν υπάρχει σε κάποιο στρατόπεδο, αν όχι πρέπει να βρεις ένα τσαμπιον να την εμφανίσει, αν ναι τασσεσαι στο δύσκολο έργο της ιδεολογικής επικράτησης.
Όλα αυτά ενώ μαίνονται άλλες 10 μάχες ταυτόχρονα και μπορεί να βρεθείς να δίνεις ανταλλάγματα που δεν ξέρεις καν πως σχετίζονται.
Ιδρωστε φανέλα, με το να εκπλήσσεστε που δεν θεωρούνται αυτονόητα τα δικά σας δε γίνεται δουλειά, σορρυ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-