Η φάση ναι, το να σας πω πχ για την Εικόνα τώρα προέκυψε
Πάντα..
Που το ξέρεις; Οκ το είπε κι αυτό ο Άγιος Παΐσιος κι ο Γέροντας Σίμων Αρβανίτης
Θέλουν λίγο σκουντηγμαΣουβλίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 01:18Εντάξει, μπορεί να σας κουράζει να διαβάζετε όλα όσα γράφει η Μπλου, αλλά επειδή κι εγώ τυγχάνει να πιστεύω-αλλά να είμαι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πιστεύω, τρομάρα μου, τέσπα-κι επειδή η Μπλου δεν είναι κανένας κακοπροαίρετος άνθρωπος, πλιζ, εαν θέλετε απλώς αγνοήστε τα χωρίς να σχολιάζετε. Απλώς, πλιζ. Για καλό το λέω. Όλων.
Δεν ξέρω για ποιούς λες θα πληρώσουμε, εγώ πάντως σίγουρα, έχω φρικάρει ανελέητα τελευταία..bluerose έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 01:22Θέλουν λίγο σκουντηγμαΣουβλίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 01:18Εντάξει, μπορεί να σας κουράζει να διαβάζετε όλα όσα γράφει η Μπλου, αλλά επειδή κι εγώ τυγχάνει να πιστεύω-αλλά να είμαι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πιστεύω, τρομάρα μου, τέσπα-κι επειδή η Μπλου δεν είναι κανένας κακοπροαίρετος άνθρωπος, πλιζ, εαν θέλετε απλώς αγνοήστε τα χωρίς να σχολιάζετε. Απλώς, πλιζ. Για καλό το λέω. Όλων.
Θα τη πληρώσουμε κι εμείς τη νυφη
Τώρα ειναι που πρέπει να είσαι σε προσευχήΣουβλίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 01:24Δεν ξέρω για ποιούς λες θα πληρώσουμε, εγώ πάντως σίγουρα, έχω φρικάρει ανελέητα τελευταία..bluerose έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 01:22Θέλουν λίγο σκουντηγμαΣουβλίτσα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 01:18Εντάξει, μπορεί να σας κουράζει να διαβάζετε όλα όσα γράφει η Μπλου, αλλά επειδή κι εγώ τυγχάνει να πιστεύω-αλλά να είμαι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πιστεύω, τρομάρα μου, τέσπα-κι επειδή η Μπλου δεν είναι κανένας κακοπροαίρετος άνθρωπος, πλιζ, εαν θέλετε απλώς αγνοήστε τα χωρίς να σχολιάζετε. Απλώς, πλιζ. Για καλό το λέω. Όλων.
Θα τη πληρώσουμε κι εμείς τη νυφη
Θα πάθουμε πανικό