Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Μαρ 2020, 09:10

hades έγραψε:
05 Μαρ 2020, 08:49
Naida έγραψε:
05 Μαρ 2020, 08:37
hades έγραψε:
05 Μαρ 2020, 08:19

Θα του κλάσουν τα αρχίδια . Καθαρά μερος της τουρκικής προπαγάνδας είναι και όποιος χρησιμοποιεί το βίντεο συμμετέχει στο παιχνίδι τους.
Καλά δεν νομίζω να έχετε θέμα και αληθινό να ήταν το περιστατικό, έτσι δεν είναι;
Να σε πω κάτι όταν έχεις μεγάφωνα στέλνεις μηνύματα στακινητά όταν τους προειδοποιείς και κάποιος συνεχίζει το θέλει και το παθαίνει όταν πάει να μπει σε στρατιωτική ζώνη.Γιατί το σύνορο στον Έβρο αυτό είναι Στρατιωτική Ζώνη.
Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό .Από τις 28/2 παρατηρείται ότι πολύ εύκολα αναπαράγονται αυτά που βγάζουν οι Τούρκοι για προπαγάνδα. Έχουμε αρκετούς εντός της χώρας που το κάνουν
Μα αυτό λέω κι εγώ, αφού είναι λογική αυτή η εξέλιξη, να και αν είναι φεηκ να και αν δεν είναι. Αφου έτσι έπρεπε να γίνει. Άσε που καλύτερα να μαθαίνουν ότι τους σκοτώνουμε, να αποθαρρυνονται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2020, 09:11

Υδράργυρος έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:05
Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:03

Από τότε που υποστηρίζονται από τακτικό στρατό ξένης χώρας και προσπαθούν με τη βία, υποβοηθούμενοι απ' αυτόν τον στρατό, να εισβάλλουν στη χώρα σου.
Αηδίες.
Στα μούτρα σου που θα μου πεις αηδίες. Δεν θέλω να βριστούμε, άσχετα αν διαφωνήσουμε.

Κατάλαβες;
Απλά οι Τούρκοι σταμάτησαν να τους εμποδίζουν να φτάσουν στα ελληνικά σύνορα. Εξακολουθούν όμως να τους εμποδίζουν να φτάσουν στα βουλγαρικά. Κάντο όπως η Βουλγαρία
Ακριβώς. Τους είχαν διάσπαρτους μέσα στη χώρα κι αποφάσισαν σε κάποια φάση να τους μαζέψουν και να τους πετάξουν σ' εμάς.

Ναι, γιατί δεν έχει πρόβλημα η Βουλγαρία άραγε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 05 Μαρ 2020, 09:13

Υδράργυρος έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:10
hades έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:07

Aφού είναι ξεκάθαρα εχθρική κίνηση ενάντια στην Ελλάδα αυτό λεμε.
Δεν είνια εχθρική κίνηση προς την Ελλάδα. Απλά ο Ερντογάν ξέρει οτι η Ελλάδα έχει ένα βλάκα για πρωθυπουργό που δεν τον ρωτάνε για τίποτα γιατι τον έχουν όλοι δεδομένο.
:blm:
Ότι να ναι .Ρε Μερκ αντιδράς για να αντιδράς. Δλδ η "χαζομάρα " του Μητσοτάκη φταίε. Που δεν μας λες .Κατ αρχή έχεις από παντού μηνύματα ότι κανένας δεν θα δεχτεί άτομα , έχεις την μαζική προσπάθεια εισόδου κάποιων χιλιάδων έχεις την δήλωση του Ερντο και πάλι φταίειο Μητσοτάκης που έκανε το αυτονόητο ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2020, 09:14

Υδράργυρος έγραψε:
hades έγραψε:

Δεν είνια εχθρική κίνηση προς την Ελλάδα. Απλά ο Ερντογάν ξέρει οτι η Ελλάδα έχει ένα βλάκα για πρωθυπουργό που δεν τον ρωτάνε για τίποτα γιατι τον έχουν όλοι δεδομένο.
Αν ο Κούλης είναι βλάκας κι αυτό που κάνει είναι βλακεία τότε θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο έξυπνος και τι θα έπρεπε να κάνει.

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 05 Μαρ 2020, 09:18

Υδράργυρος έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:08
hades έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:02

Εφόσον δεν το βλέπεις ρε Μερκ τι ζητημάμε. Όλα νορμάλ .
Ακόμα να καταλάβεις ότι το 2015 δεν μπορεί να ξαναγίνει. Δεν το αντέχει η χώρα. Ο Μητσοτάκης ορθός έπραξε και είναι η πρώτη φορά από το 1996 που αιφνιδιάζονται οι Τούρκοι από ενέργειες δικές μας .
Εγώ δεν τον βλέπω και πολύ αιφνιδιασμένο. Όσο ο Ερντογάν δεν τους εμποδίζει θα έχεις μεταναστευτικές ροές. Μη νομίζεις οτι μπορείς επ άπειρο να έχεις αυτήν την κατάσταση εκεί πέρα.

Ούτε αυτός μπορεί επ άπειρον να τους έχει εκεί στιβαγμένους. Και εφόσον άλλαξε σε εμάς το θεσμικό πλαίσιο και έχουμε προειδοποιήσει θα έχουμε μειωμένα κύματα
Πάντως μετά από τόσες εικόνες πως γίνεται να μην έχεις δει στρατοχωροφύλακες να οδηγούν σαν κοπάδι με πυροβολισμούς τα λεφούσια και μάλιστα να τους εμποδίζουν να γυρίσουν πίσω με την βία με ξεπερνά
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 05 Μαρ 2020, 09:21

Naida έγραψε:
hades έγραψε:
Naida έγραψε:

Καλά δεν νομίζω να έχετε θέμα και αληθινό να ήταν το περιστατικό, έτσι δεν είναι;
Να σε πω κάτι όταν έχεις μεγάφωνα στέλνεις μηνύματα στακινητά όταν τους προειδοποιείς και κάποιος συνεχίζει το θέλει και το παθαίνει όταν πάει να μπει σε στρατιωτική ζώνη.Γιατί το σύνορο στον Έβρο αυτό είναι Στρατιωτική Ζώνη.
Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό .Από τις 28/2 παρατηρείται ότι πολύ εύκολα αναπαράγονται αυτά που βγάζουν οι Τούρκοι για προπαγάνδα. Έχουμε αρκετούς εντός της χώρας που το κάνουν
Μα αυτό λέω κι εγώ, αφού είναι λογική αυτή η εξέλιξη, να και αν είναι φεηκ να και αν δεν είναι. Αφου έτσι έπρεπε να γίνει. Άσε που καλύτερα να μαθαίνουν ότι τους σκοτώνουμε, να αποθαρρυνονται.
Αντιλαμβάνεσαι τον αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της διεθνούς μας συνύπαρξης αν δεχτούμε ότι σκοτώνουμε εν ψυχρώ ανθρώπους στα σύνορά μας;

Ο Ερντογάν ακριβώς αυτό προσπαθεί να πετύχει στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί το πρόβλημα που συσσωρεύτηκε στη χώρα του: να δείξει ότι είσαι απάνθρωπος και να πέσουν όλοι οι διεθνείς φορείς επάνω στις δικές σου πλάτες.

Σκέψου μόνο ότι η δική του ιστορία την οποία μεταφέρει στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου είναι : "εγώ τους δέχομαι, τους ταΐζω, τους ποτίζω και τους αφήνω ελεύθερους να διακινηθούν όπου θέλουν, εντός ή εκτός της χώρας. Άρα υπερασπίζομαι τα ανθρώπινά τους δικαιώματα. Εσείς τί κάνετε; Πχ. η Ελλάδα τους παγιδεύει σε κλειστές δομές, τους δέρνει στα σύνορα, βρίζει και χτυπά εγγύους γυναίκες κλπ. Σε εμένα θα μιλήσετε για ανθρώπινα δικαιώματα;"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 05 Μαρ 2020, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2020, 09:26

stavmanr έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:21
Naida έγραψε:
hades έγραψε:

Αντιλαμβάνεσαι τον αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της διεθνούς μας συνύπαρξης αν δεχτούμε ότι σκοτώνουμε εν ψυχρώ ανθρώπους στα σύνορά μας;
Αντιλαμβάνεσαι τον αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της εθνικής μας ύπαρξης αν δεχτούμε ότι ο στρατός δεν πρέπει να σκοτώνει όποιον επιχειρεί να περάσει τα σύνορα της χώρας ακόμη κι αν έχει ρητώς απαγορευθεί η είσοδος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν » 05 Μαρ 2020, 09:26

Naida έγραψε:
hades έγραψε:
Naida έγραψε:

Αν θέλαμε νεκρούς δεν θα είχαν τοποθετηθεί μονάδες της αστυνομίας αλλά μόνο του στρατού. Θα ήμασταν πάλι νόμιμοι αλλά θα χάναμε στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Ορθα λοιπόν η κυβέρνηση έβαλε τα ματ σωστά να επιτύχει ασφάλεια στα σύνορα χωρίς υπέρμετρη βία
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 05 Μαρ 2020, 09:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:26
stavmanr έγραψε:
Naida έγραψε:

Αντιλαμβάνεσαι τον αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της εθνικής μας ύπαρξης αν δεχτούμε ότι ο στρατός δεν πρέπει να σκοτώνει όποιον επιχειρεί να περάσει τα σύνορα της χώρας ακόμη κι αν έχει ρητώς απαγορευθεί;
Αλίμονο αν ο στρατός σκότωνε ΟΠΟΙΟΝ επιχειρεί να περάσει τα σύνορα.
Τώρα οι δύο στρατιώτες σου που πέρασαν απέναντι στον Έβρο θα ήταν νεκροί με τις ευλογίες σου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2020, 09:35

stavmanr έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:27
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:26
stavmanr έγραψε:

Αντιλαμβάνεσαι τον αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της εθνικής μας ύπαρξης αν δεχτούμε ότι ο στρατός δεν πρέπει να σκοτώνει όποιον επιχειρεί να περάσει τα σύνορα της χώρας ακόμη κι αν έχει ρητώς απαγορευθεί;
Αλίμονο αν ο στρατός σκότωνε ΟΠΟΙΟΝ επιχειρεί να περάσει τα σύνορα.
Τώρα οι δύο στρατιώτες σου που πέρασαν απέναντι στον Έβρο θα ήταν νεκροί με τις ευλογίες σου.
Θα σου υπενθυμίσω ότι αυτές τις μέρες έχουν ανακοινωθεί έκτακτα μέτρα και αυτό που συμβαίνει εκλαμβάνεται ως απειλή εισβολής.

Αναφορικά δε με τους Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο, πρώτον, το περιστατικό συνέβη σε πιο χαλαρή περίοδο και δεύτερον αν οι Τούρκοι τους σκότωναν, δεν θα είχε προκληθεί πανικός ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό.

Και μη μου μιλάς για στρατιώτες γιατί θυμάμαι πόσο κλάμα είχατε ρίξει για τους νεκρούς στα Ίμια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 » 05 Μαρ 2020, 09:38

Οργανώνεται ένα αποτελεσματικό σχέδιο στήριξής μας από τους εταίρους μας για το μεταναστευτικό. Ο Ερντο θα πάρει επιτέλους την Ευρωπαϊκή απάντηση που του αρμόζει: στη Γιουροβίζιον φέτος σκοπεύουν να μας δώσουν πολλά 12αρια.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 05 Μαρ 2020, 09:40

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:14
Υδράργυρος έγραψε:
hades έγραψε:

Αν ο Κούλης είναι βλάκας κι αυτό που κάνει είναι βλακεία τότε θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο έξυπνος και τι θα έπρεπε να κάνει.
Κάτι αποριες που έχεις και εσυ. Λες και τόσα χρόνια δεν τον ξέρεις τον Υδράργυρο, τι λέει και τι πρεσβεύει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2020, 09:41

Otto Weininger έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:40
Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:14
Υδράργυρος έγραψε:

Κάτι αποριες που έχεις και εσυ. Λες και τόσα χρόνια δεν τον ξέρεις τον Υδράργυρο, τι λέει και τι πρεσβεύει.
Τότε γιατί το φέρνει απ' έξω και δεν το λέει ξεκάθαρα;

Για το σασπένς;

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 05 Μαρ 2020, 09:41

Υδράργυρος

Δες πως τους μεταφέρουν και πες μου αν είναι απλά μια μεταναστευτική κρίση

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2020, 09:42

Noor1 έγραψε:
05 Μαρ 2020, 09:38
Οργανώνεται ένα αποτελεσματικό σχέδιο στήριξής μας από τους εταίρους μας για το μεταναστευτικό. Ο Ερντο θα πάρει επιτέλους την Ευρωπαϊκή απάντηση που του αρμόζει: στη Γιουροβίζιον φέτος σκοπεύουν να μας δώσουν πολλά 12αρια.
Αν δεν ακυρωθεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών