Εσύ καλά τα έγραψες αλλά οι λευκοιππότες είναι σε μόνιμη άρνηση πραγματικότητας.
Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θες να μου πεις οτι δε φαινεται πως ακομη και αβαφη θα ειναι κουκλα; Ελα τωρα...
Ααα δεν καταλαβες. Εγω απλα χαζευω!

Ναιιιι ναιιιι ναιι - όσο τους χάζευες και στα 20 σου.
Στό θέμα .
Η μικρά είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που θα μετράει παρα πολύ στα 30 της και μετα και όχι στα 23 της .
Προβλέπω εξέλιξη οταν καμπυλώσει σε τυπου Ελένης Φιλινη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μιλάει για τον 35άρη λες και τα έφτιαξε με κανέναν γέρο.
Κατάλαβες Άγις;
Όταν σας λέω εγώ ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα με τους κάτω των 30 και ότι είναι πιτσιρικαρία δεν με ακούγατε.
Άμα θεωρεί τον 35αρη γέρο φαντάσου πώς βλέπει τους ακόμη μεγαλύτερους.
Κατάλαβες Άγις;
Όταν σας λέω εγώ ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα με τους κάτω των 30 και ότι είναι πιτσιρικαρία δεν με ακούγατε.
Άμα θεωρεί τον 35αρη γέρο φαντάσου πώς βλέπει τους ακόμη μεγαλύτερους.
Αν μου έμαθε κάτι η ζωή είναι ότι υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ του τι λένε και του τι πράττουν αι γυναίκαι.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε τοτε δε θα της αρεσουν οι 35αρηδες. Θαναι μικροι.

το τι λεει δεν σημαινει οτι το πιστευει.
στατιστικα,οπως και στις περισσοτερες γυναικες της αρεσει ενας 35ρης αρκει να εχει σταθερο εισοδημα κατα προτιμηση ανω του μετριου
στα 25 ανετα θα τα φτιαχνει με εναν 35ρι και στα 30 σιγουρα με εναν 40
μην ξεχναμε οτι μια 17ρα δυσκολα θα τα φτιαξει με τον συνομιλικο της αλλα πολυ ευκολα με τον 25-30
Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι τώρα- οι μικρές σαν την εμφανιζόμενη στο βίντεο- είναι πσωμί και βούτυρο για τον Ξάδελφο που σε πολύ λίγα χρονια σαρανταρίζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό είναι άλλο που δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων.
Τώρα μιλάμε για διαφορά ηλικίας.
Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει στο νήμα που είχα ανοίξει εγώ.
Άλλο να είναι ζευγάρι 25 με 35 και άλλο 35 με 45.
Το δεύτερο ζευγάρι είναι πιο κοντά εγκεφαλικά.
Και μην μου πείτε ότι δεν μετράει αυτό.
Όσο πιπίνι και να είναι η άλλη και να έχει τα κάλλη της νεότητας από κάποιο σημείο και μετά θες και άλλα πράγματα που δεν μπορεί να στα προσφέρει μια 25χρονη γιατί δεν έχει τις εμπειρίες ακόμα. Αντίστοιχα και στους άντρες.
Τέλος πάντων, εγώ κάτω από 30 τους θεωρώ όλους τελείως μωρά όσο ώριμοι και να είναι.
Δεν ακουσες τι ειπε η αδελφη της και χαχανιζανε;
40; θα πεθανει σε λιγο; (κατι τετοιο)

Αλλα ειναι μικρουλακια μωρε... δεν ξερουν τι λενε... θα φτασουν 35 και θα καταλαβουν...
Ετσι ειναι. Οσο μεγαλωνουμε, κλεινει η ψαλίδα.bizeli έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:05Αυτό είναι άλλο που δεν συμφωνώ αλλά τέλος πάντων.
Τώρα μιλάμε για διαφορά ηλικίας.
Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει στο νήμα που είχα ανοίξει εγώ.
Άλλο να είναι ζευγάρι 25 με 35 και άλλο 35 με 45.
Το δεύτερο ζευγάρι είναι πιο κοντά εγκεφαλικά.
Και μην μου πείτε ότι δεν μετράει αυτό.
Όσο πιπίνι και να είναι η άλλη και να έχει τα κάλλη της νεότητας από κάποιο σημείο και μετά θες και άλλα πράγματα που δεν μπορεί να στα προσφέρει μια 25χρονη γιατί δεν έχει τις εμπειρίες ακόμα. Αντίστοιχα και στους άντρες.
Τέλος πάντων, εγώ κάτω από 30 τους θεωρώ όλους τελείως μωρά όσο ώριμοι και να είναι.
Το τι θελουμε Μπίζυ ασε να το γνωρίζουμε εμείς .
ο Λολεκ μια χαρά τα έγραψε - μεχρι τα 30 φορτώναμε απο τα Λυκεια με τις μηχανες και παρακαλετοί - μετά σοβαρευτήκαμε κάπως.
Για τον Ξαδελφο τα έγραψα - και σιγουρα θα γέλαγε με τις θεωρίες σου - φτιαγμένες για να σε βολευουν.
ο Λολεκ μια χαρά τα έγραψε - μεχρι τα 30 φορτώναμε απο τα Λυκεια με τις μηχανες και παρακαλετοί - μετά σοβαρευτήκαμε κάπως.

Για τον Ξαδελφο τα έγραψα - και σιγουρα θα γέλαγε με τις θεωρίες σου - φτιαγμένες για να σε βολευουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν ξέρω τι σκέφτεται η 25αρα πάντως ξέρω τι σκέφτεται ένας 35αρης που είμαι κι εγώ στην ίδια ηλικία.lolek1 έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:02το τι λεει δεν σημαινει οτι το πιστευει.
στατιστικα,οπως και στις περισσοτερες γυναικες της αρεσει ενας 35ρης αρκει να εχει σταθερο εισοδημα κατα προτιμηση ανω του μετριου
στα 25 ανετα θα τα φτιαχνει με εναν 35ρι και στα 30 σιγουρα με εναν 40
μην ξεχναμε οτι μια 17ρα δυσκολα θα τα φτιαξει με τον συνομιλικο της αλλα πολυ ευκολα με τον 25-30
Προσωπικά εγώ στα 35 μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με έναν 25άρη.
Και ξαναλέω δεν εννοώ να πιούμε κανά καφέ στην παρέα και να κάνουμε χαβαλέ.
Εννοώ να έχεις σχέση.
Σε άλλη φάση είναι ο ένας, σε άλλη φάση είναι ο άλλος και όσο και να περνάς καλά στην αρχή οι διαφορές θα φανούν στην πορεία.
Δεν ειμαι σιγουρη οτι ο 35αρης θα θελει τοσο πολυ να επικοινωνησει ουσιαστικα...bizeli έγραψε: ↑15 Ιουν 2018, 19:10
Δεν ξέρω τι σκέφτεται η 25αρα πάντως ξέρω τι σκέφτεται ένας 35αρης που είμαι κι εγώ στην ίδια ηλικία.
Προσωπικά εγώ στα 35 μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω με έναν 25άρη.
Και ξαναλέω δεν εννοώ να πιούμε κανά καφέ στην παρέα και να κάνουμε χαβαλέ.
Εννοώ να έχεις σχέση.
Σε άλλη φάση είναι ο ένας, σε άλλη φάση είναι ο άλλος και όσο και να περνάς καλά στην αρχή οι διαφορές θα φανούν στην πορεία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 1817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
25 Φεβ 2024, 19:35