Kαλό μου παιδί, αυτά τα ξέρουν και οι γάτες μου.stavmanr έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 09:50Το ρίξαμε στα αστειάκια τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 09:47Αυτό το κρατάω ως συλλεκτικό.stavmanr έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 09:21
Σκέψου μόνο ότι η δική του ιστορία την οποία μεταφέρει στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου είναι : "εγώ τους δέχομαι, τους ταΐζω, τους ποτίζω και τους αφήνω ελεύθερους να διακινηθούν όπου θέλουν, εντός ή εκτός της χώρας. Άρα υπερασπίζομαι τα ανθρώπινά τους δικαιώματα. Εσείς τί κάνετε; Πχ. η Ελλάδα τους παγιδεύει σε κλειστές δομές, τους δέρνει στα σύνορα, βρίζει και χτυπά εγγύους γυναίκες κλπ. Σε εμένα θα μιλήσετε για ανθρώπινα δικαιώματα;"
Παίζει χαλαρά και στoυς τελικούς.
Από μένα 12 points.
Δες τί μεταφέρει ο Ερντογάν στα διεθνή φόρα:
https://www.kathimerini.gr/1067516/arti ... n-symponia
Για να έχεις μία εικόνα.
«Καλούμε ειδικά την Ελλάδα αλλά και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αντιμετωπίσουν με σεβασμό τους πρόσφυγες που ήρθαν στα εδάφη τους, όπως ορίζει η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»
(...) κατηγόρησε τις ευρωπαϊκές χώρες ότι «καταπατούν» τα ανθρώπινα δικαιώματα «χτυπώντας, βυθίζοντας πλοιάρια ακόμη και πυροβολώντας» εναντίον των μεταναστών που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη.
Κι εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον δικαιώσεις.
Αυτό που σου διαφεύγει είναι ότι το όλο θέμα ξεκινά από την καταπάτηση της συμφωνίας του Ερντογάν με την ΕΕ και η εν ψυχρώ δήλωση του ότι θα χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους (των οποίων προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα καλύτερα από τους Έλληνες) ως εκβιαστικό όπλο για την Ευρώπη.
Αν θεωρείς πάντως ότι όσοι από τους πολιτικούς και τους πολίτες του δυτικού κόσμου, που ανέχονται αυτές τις θρασύτατες και απαράδεκτες δηλώσεις του σαλταρισμένου σουλτάνου, θα απαιτήσουν από την Ελλάδα να φέρεται σαν δουλάκι που δεν πρέπει να στενοχωρήσει τον αφέντη της, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.
Ναι, ο τύπος είναι επικίνδυνος και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο. Ναι, η Γερμανία αντιδρά σαν το γιουσουφάκι του. Ναι, είμαστε πολύ πιο αδύναμοι σ' αυτό το μέτωπο που υπάρχει εναντίον μας και πιθανόν αυτό να έχει πολύ άσχημες συνέπειες. Αλλά αν είναι να τρώμε αδιαμαρτύρητα την κάθε σφαλιάρα επειδή κάποιοι θεωρούν τους τελειωμένους μαζοχιστές ως ευρωπαϊκό πρότυπο πολίτη, δε λέει.
Οκ, είπαμε σεβασμό στις ιδιαιτερότητες αλλά μέχρι ένα σημείο.