Ευκαιρία να ξεπλυθεί ο λεκές των δύο είναι πάντως .
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αυξηση θητειας και μερικη επιστρατευση
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:45Τι υποστηρίζω Καβαλιερε; έχεις καταλάβει; ή παρασύρεσαι από τα δεξιά κι ακροδεξιά στοιχεία;Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:23Η κατάσταση είναι copy paste 1940. Μας προκαλούν να εμπλακούμε, εμείς διατηρούμε ψυχραιμία , ως να τελειώσπυν τα έμμεσα και να μας επιτεθούν. Ας ελπίζουμε να είναι έτοιμες οι Ε.Δ.. Η Παναγιά μαζί μας, θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο. Οι Γερμανοί τους υποσχέθηκαν υποστήριξη.
Νάιδα, πας καλά;

Ordem e Progresso.
Μια χαρα εχω καταλαβει τι συμβαινει αλλα δυστυχως εδω μεσα επικρατει η εντυπωση οτι ειμαι Τουρκος πρακτορας πχ ή οτι θελω το κακο της Ελλαδας.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:46γενική εντύπωση λόγω βολονταρισμού, αν νόμιζα ότι είσαι στη στάνη με τους 10-15 κρετίνους δεν θα σου απαντούσα εξαρχής
Επειδη πχ ειμαι αντιθετος στο να παιρνει ο καθενας την καραμπινα του και να πηγαινει εκει, ειμαι αυτοματως ανθελληνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 05 Μαρ 2020, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι fake news. Ότι και αν έχει συμβεί σίγουρα κρυφό δε θα μείνει (και αν φταίμε εμείς θα φροντίσουν οι Τούρκοι γι αυτό). Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα για να τρωγόμαστε με τέτοια.
Έτσι και αλλιώς, όπως είναι η κατάσταση στα σύνορα, όποιος σκοτωθεί προσπαθώντας να διέλθει θέτει υποψηφιότητα για darwin award.
Συντονισμος με προθυμες κυβερνησεις που θελουν να συνδραμουν.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Γιατί δεν σας συλλαμβάνει κάποιος;Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:46Μια λεπτομερεια: οι νεκροι πυροβοληθηκαν μεσα στην επικρατεια της τουρκιας. Απο ελληνικο εδαφος πυροβολησαν ανθρωπους μεσα στο εδαφος της τουρκιας. Φαντασου ποσο επιπολαιο ειναι αυτο και ποσο επικινδυνο μπορει να γινει

Ordem e Progresso.
Πληρώνεσαι απευθείας από το Τουρκικό ΥπΕξ. ή μέσω Προξενείου;Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:46Μια λεπτομερεια: οι νεκροι πυροβοληθηκαν μεσα στην επικρατεια της τουρκιας. Απο ελληνικο εδαφος πυροβολησαν ανθρωπους μεσα στο εδαφος της τουρκιας. Φαντασου ποσο επιπολαιο ειναι αυτο και ποσο επικινδυνο μπορει να γινει
Είναι καλά τα λεφτά;... ενδιαφέρομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέας την 05 Μαρ 2020, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Η κρητη αυτονομηθηκε το 1896, το 1897 μονο χασαμε και δεν κερδισαμε τιποτα. Η αυτονομια της κρητης ηταν που φουσκωσε τα μυαλα καποιων που πιστεψαν οτι θα γινει το ιδιο και στη μακεδονιαhades έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:43To 1897 με την ήττα κερδίσαμε αυτονομία ΚΡήτης υπό Έλληνα πρίγκιπα .Τώρα τι λες Αυτονομία Ανατολικής Θράκης με Έλληνα ΑΡμοστή;Δεν μας χαλάειΥδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:41Ναι συμφωνω, επιθεση στην τουρκια τωρα που η συγκυρια ειναι ευνοικη. Αρχιστρατηγος ο κουλης. Εμπρος για ενα νεο 1897stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:27
Θα 'ρειτε στα λογια μου που λεω οτι πρεπει ΕΜΕΙΣ πρωτα να επιτεθουμε,ΤΩΡΑ που οι συγκυριες ειναι προς οφελος μας.
Ειναι ευκαιρια ναι αλλα απο την αλλη θελουν παρα πολυ εικονες ελληνων "αιχμαλωτων".Χρειαζονται μια "νικη" τοσο επικοινωνιακα οσο και διαπραγματευτικα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Θέλει πολλή ψυχραιμία από ελληνικής πλευράς.
Μπορεί να είστε και πιγκουΐνοι που θέλουν αλλαγή ταυτότητας.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:48Μια χαρα εχω καταλαβει τι συμβαινει αλλα δυστυχως εδω μεσα επικρατει η εντυπωση οτι ειμαι Τουρκος πρακτορας πχ ή οτι θελω το κακο της Ελλαδας.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:46γενική εντύπωση λόγω βολονταρισμού, αν νόμιζα ότι είσαι στη στάνη με τους 10-15 κρετίνους δεν θα σου απαντούσα εξαρχής
Επειδη πχ ειμαι αντιθετος στο να παιρνει ο καθενας την καραμπινα του και να πηγαινει εκει, ειμαι αυτοματως ανθελληνας.
Δεκτόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Υδράργυρος
Οι πρόσφυγες πυροβολήθηκαν μέσα στο έδαφος της Τουρκίας, για αυτό η Τουρκία στέλνει τους 1000 των ειδικών δυνάμεων εκεί πέρα. Την επόμενη φορά θα απαντήσουν στα πυρά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-