Θα πάρει ανάλογη σε αυτή που πήρε για τη Κυπριακή ΑΟΖ.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
-
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Λες να μην;
- NewModelArmy
μια χαρα επιασα οπλο.Τα φαινομενα απατουν,τι να κανουμε επρεπε να αντεξουμε αυτο το θεατρο του παραλογου που μας επιβαλλει το Ελ κρατος.
Φυσικά. Η προάσπιση πάση θυσία των ευρωπαϊκών αξιών είναι πολύ πιο σημαντικές από τα ευρωπαϊκά σύνορα.Belisarius έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 13:51Δηλαδή αν όλα αυτά τα μπουλούκια κάνουν μία σειρά και μπουν ένας-ένας όλα καλά.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 13:48Συμφωνώ στο να περάσουν με απόλυτο έλεγχο, το έχω γράψει εκατοντάδες φορές, και να διαμοιραστούν στην Ευρώπη.
Απ' την άλλη να ξεσηκώνει τον κόσμο και να βγάζει πολίτες με τα όπλα στα σύνορα, μπορεί να κερδίζει πόντους σε πατριωτισμό αλλά δεν αργεί να γίνει χοντρή μαλάκια.
Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Νομίζω ότι τα χερσαία σύνορα της Ευρώπης είναι πολύ πιο σαφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω ότι τα χερσαία σύνορα της Ευρώπης είναι πολύ πιο σαφή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι αφέλεια είναι αυτή; Αφού η Ευρώπη δεν τους παίρνει, τι να κάνουμε;Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 13:48Συμφωνώ στο να περάσουν με απόλυτο έλεγχο, το έχω γράψει εκατοντάδες φορές, και να διαμοιραστούν στην Ευρώπη. Απ' την άλλη να ξεσηκώνει τον κόσμο και να βγάζει πολίτες με τα όπλα στα σύνορα, μπορεί να κερδίζει πόντους σε πατριωτισμό αλλά δεν αργεί να γίνει χοντρή μαλάκια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Δυστυχως δεν ειναι τοσο παραλογο ωστε ν' αποφασισεις να την κανεις απο δω.NewModelArmy έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:00μια χαρα επιασα οπλο.Τα φαινομενα απατουν,τι να κανουμε επρεπε να αντεξουμε αυτο το θεατρο του παραλογου που μας επιβαλλει το Ελ κρατος.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πήγαν για πιλάφια πολλες γαλοπούλες τη μέρα εκείνη. Παιδάκι ήμουν, θυμάμαι, και πανηγύριζα.
- Υδράργυρος
Δηλαδή θα καλλιεργούσε ένα πολεμικό κλίμα για εσωτερική κατανάλωση και να ξεχαστούνε όλες οι προηγούμενες μαλακίες που έκαναν στα νησιά; Δεν είναι σοβαρό κράτος αυτό. Η Βουλγαρία είναι πιο σοβαρό κράτος
-
Θα τους υποχρεωσουν οι ζαιοι να τους παρουν.Leporello έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:02Τι αφέλεια είναι αυτή; Αφού η Ευρώπη δεν τους παίρνει, τι να κάνουμε;Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 13:48Συμφωνώ στο να περάσουν με απόλυτο έλεγχο, το έχω γράψει εκατοντάδες φορές, και να διαμοιραστούν στην Ευρώπη. Απ' την άλλη να ξεσηκώνει τον κόσμο και να βγάζει πολίτες με τα όπλα στα σύνορα, μπορεί να κερδίζει πόντους σε πατριωτισμό αλλά δεν αργεί να γίνει χοντρή μαλάκια.
Τι δεν καταλαβαινεις;
Γιά να αποφύγουμε τέτοιο ενδεχόμενο, νομίζω ότι είναι ανάγκη να μπουν άμεσα στην κυβέρνηση Τσίπρας, Καμμένος, Σκουρλέτη, Τέρενς Κουϊκ και Παπακώστα.Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:00
Πιο πιθανό είνια μέσα στο κλίμα υστερίας να βγει κάποιος νέος σαμαρά;ς και να τον ανατρέψει επειδή δήθεν προδοσε την πατρίδα μας
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μην χαλάς το όνειρο των πολιτικών αναλυτών.Leporello έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:02Τι αφέλεια είναι αυτή; Αφού η Ευρώπη δεν τους παίρνει, τι να κάνουμε;Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 13:48Συμφωνώ στο να περάσουν με απόλυτο έλεγχο, το έχω γράψει εκατοντάδες φορές, και να διαμοιραστούν στην Ευρώπη. Απ' την άλλη να ξεσηκώνει τον κόσμο και να βγάζει πολίτες με τα όπλα στα σύνορα, μπορεί να κερδίζει πόντους σε πατριωτισμό αλλά δεν αργεί να γίνει χοντρή μαλάκια.

Γερμανικό «όχι» στην υποδοχή 5.000 προσφύγων από την Ελλάδα
https://www.kathimerini.gr/1067589/arti ... thn-ellada
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6782 Προβολές
-