Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Φρούραρχος » 05 Μαρ 2020, 15:07
sys3x έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:04
Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουνε μείνει δυό τρεις αθρωπισταί-άθρωποι, η ναδάη ο αχάριστος η νάμρέηλ και ο μπλάκπέην, όλοι οι άλλοι είμαστε ζώα-φασίστες, κατά τα άλλα όλα καλά ρε.
Θα αναμορφωθουν οσονούπω μαζί με τα αλαχμπαρακια σε κάποιο ξερονησι. Καλύτερο ταιμινγκ δεν υπάρχει.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2020, 15:07
Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουνε μείνει δυό τρεις αθρωπισταί-άθρωποι, η ναδάη ο αχάριστος η νάμρέηλ και ο μπλάκπέην, όλοι οι άλλοι είμαστε ζώα-φασίστες, κατά τα άλλα όλα καλά ρε.
Ναι, είναι οι επωφελείς κώνωπες.
Ζζζζζζ, ζζζζζ, ζζζζζ
Απτόητοι και ακάματοι μαχητές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Φρούραρχος
από Φρούραρχος » 05 Μαρ 2020, 15:09
Φρούραρχος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:07
Θα αναμορφωθουν οσονούπω μαζί με τα αλαχμπαρακια σε κάποιο ξερονησι. Καλύτερο ταιμινγκ δεν υπάρχει.
Σε στιγμές που τα σύνορα γίνονται στρατιωτική περιοχή και η θάλασσα δεσμεύεται με navtex, μπορούν να παπαρολογουν σε φορά, αλλά όχι να υπονομεύουν το κράτος.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 05 Μαρ 2020, 15:10
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:57
Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:47
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:43
Θεωρείς τις απόψεις μου ηλιθιες δεκτό

ωστόσο θα σου πω ότι είναι η μόνη λύση για να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Otto αη πιες το γάλα σου.
Κοπέλα μου, σε οποιοδήποτε κράτος να πάνε ορδές να μπούνε, θα τους σκοτώσουν. Βasta. Ως τώρα από θαύμα δεν πέθαναν. Και η λύση που προτείνεις έχει αποριφθεί από τα άλλα κράτη, πρέπει να σκεφτείς κάτι που να ΓΙΝΕΤΑΙ. Επίσης να σε ενημερώσω πως ήδη ζεις ακήρυκτο πόλεμο από τους Τούρκους.
Άκου τι μου λες τώρα, βάσει της είδησης. (και καλά αν ισχύει)
Οι Έλληνες πυροβολούν αδιακρίτως έναντι στο πλήθος, σκοτώνουν έναν και μετά πασχίζουν να πείσουν τους πάντες ότι είναι τουρκική προπαγάνδα. Σαν να έκαναν κάτι πολύ κακό. Κάνουν καλά ή όχι;
Καλά ρε κορίτσι μου, τι στρατός είν' αυτός που πυροβολεί με πραγματικά πυρά ενάντια σε πλήθος και πέφτει νεκρός μόνο ένας από πλαστική σφαίρα;
Αν ήταν έτσι οι νεκροί θα ήταν δεκάδες και οι τραυματίες εκατοντάδες.
Μήπως αυτό το σκεπτικό μπάζει λίγο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 05 Μαρ 2020, 15:10
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
dna replication
- Phorum.gr user: dna
από dna replication » 05 Μαρ 2020, 15:12
αν είναι έτσι, υπάρχει προβλημα...
σταματήστε να επιτίθεστε σε όσους διαφωνούν, δεν είναι πλειοψηφική άποψη,
η κυβέρνηση του Κούλη ορμπανοποιήθηκε απο τις εξελίξεις, σύρθηκε από την κοινωνία όλη,
και η όποια αντίδραση στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων πρέπει να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 05 Μαρ 2020, 15:14
Οι Έλληνες πυροβολούν αδιακρίτως έναντι στο πλήθος, σκοτώνουν έναν και μετά πασχίζουν να πείσουν τους πάντες ότι είναι τουρκική προπαγάνδα. Σαν να έκαναν κάτι πολύ κακό. Κάνουν καλά ή όχι;
1. Δεν είναι πλήθος τυχαίο, είναι ορδές που θέλουν να εισέλθουν παράνομα και παράτυπα στη χώρα. Ναι, για αυτό έχουμε τις Ε.Δ. και τα Σ.Α., για να εγγυώνται τα σύνορα του κράτους.
2. Αν πυροβολούσαν αδιακρίτως θα είχαμε λουτρό αίματος, και την UNO να μας εκθέτει.
3. Σκέφτομαι ειλικρινά, πως άνθρωποι με τα μυαλά σου ψηφίζουν, και συνεπηρεάζουν το μέλλον του παιδιού μου.
Ordem e Progresso.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 05 Μαρ 2020, 15:14
Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:10
Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 14:47
Κοπέλα μου, σε οποιοδήποτε κράτος να πάνε ορδές να μπούνε, θα τους σκοτώσουν. Βasta. Ως τώρα από θαύμα δεν πέθαναν. Και η λύση που προτείνεις έχει αποριφθεί από τα άλλα κράτη, πρέπει να σκεφτείς κάτι που να ΓΙΝΕΤΑΙ. Επίσης να σε ενημερώσω πως ήδη ζεις ακήρυκτο πόλεμο από τους Τούρκους.
Καλά ρε κορίτσι μου, τι στρατός είν' αυτός που πυροβολεί με πραγματικά πυρά ενάντια σε πλήθος και πέφτει νεκρός μόνο ένας από πλαστική σφαίρα;
Αν ήταν έτσι οι νεκροί θα ήταν δεκάδες και οι τραυματίες εκατοντάδες.
Μήπως αυτό το σκεπτικό μπάζει λίγο;
Ρε μλκες να συνεννοηθούμε καμία φορά;

Έτσι όπως μου το λέει ο Καβαλιερε ότι σε όποιο κράτος πάει να μπει πλήθος θα τους πυροβολήσουν, άρα λογικό να το έκανε και η δική μας πλευρά, πυροβόλησε ενάντια στονληθος κι έφαγε έναν αναρωτιέμαι κι εγώ αν το έκανε, γιατί δεν το δέχεται και το απαρνιεται; αφού είναι το λογικό. Κατά τους περισσότερους από εσάς έτσι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Φρούραρχος
από Φρούραρχος » 05 Μαρ 2020, 15:15
Κάποιος να πει στη Ναιδα με τρόπο όμως για να μην λιποθυμήσει, ότι εκεί που απαγόρευσε με navtex την κυκλοφορία λεμβων και φουσκωτών η ΕΛΛΑΔΑ μέχρι τις 13 Μαρτίου, όποιος αρπάξει οβίδα στο κεφάλι η πάει απατος το Αιγαίο, το κάνει με δική του ευθύνη.
ΕΙΔΟΠΟΙΉΘΗΚΕ.
Επίσης όποιος πάει να περάσει από κλειστά σύνορα σε στρατιωτική περιοχή, παίζει το κεφάλι του με δική του ευθύνη. Το έχει ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση και ενημέρωσε και τη διεθνή κοινότητα. Ευθύνη μηδέν. Κανένας δεν μας εγκαλεί γιατί συλλαμβανουμε και δεν δεχόμαστε αιτήσεις για άσυλο. Το αυτό ισχύει και αν αποφασίσουμε να μπουμπουνισουμε ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Φρούραρχος την 05 Μαρ 2020, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 05 Μαρ 2020, 15:16
dna replication έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:12
και η όποια αντίδραση στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων πρέπει να έχει ΚΑΙ ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά
Φίλος, δεν μπορεί να γίνεται άτακτη εισβολή. Δεν μπορώ εγώ να σου κηρύττω τον πόλεμο λέγοντας, ανοίγω τις πόρτες εξόδου, κι εσύ να δέχεσαι να μπαίνει όποιος θέλει ατάκτως και βιαίως.
Ordem e Progresso.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 05 Μαρ 2020, 15:17
Όλοι οι πυροβολισμοί είναι από την πλευρά της κάμερας, λίγοι κρύβονται για λίγο και τα πλήθη μπρος και πίσω περπατούν σαν να κάνουν περίπατο.
Αυθεντικότατο!

:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 05 Μαρ 2020, 15:18
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:14
Ρε μλκες να συνεννοηθούμε καμία φορά;

Έτσι όπως μου το λέει ο Καβαλιερε ότι σε όποιο κράτος πάει να μπει πλήθος θα τους πυροβολήσουν, άρα λογικό να το έκανε και η δική μας πλευρά, πυροβόλησε ενάντια στονληθος κι έφαγε έναν αναρωτιέμαι κι εγώ αν το έκανε, γιατί δεν το δέχεται και το απαρνιεται; αφού είναι το λογικό. Κατά τους περισσότερους από εσάς έτσι.
Γιατί δεν έγινε μάλλον, αλλά είναι προπαγάνδα;
Ordem e Progresso.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 05 Μαρ 2020, 15:18
Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:14
1. Δεν είναι πλήθος τυχαίο, είναι ορδές που θέλουν να εισέλθουν παράνομα και παράτυπα στη χώρα. Ναι, για αυτό έχουμε τις Ε.Δ. και τα Σ.Α., για να εγγυώνται τα σύνορα του κράτους.
2. Αν πυροβολούσαν αδιακρίτως θα είχαμε λουτρό αίματος, και την UNO να μας εκθέτει.
3. Σκέφτομαι ειλικρινά, πως άνθρωποι με τα μυαλά σου ψηφίζουν, και συνεπηρεάζουν το μέλλον του παιδιού μου.
Ωραια. Δεν πυροβολούν αδιακρίτως λοιπόν.Ποιον πυροβολούν τότε;
Αν πάρουμε ως ενδεχόμενο πάντα ότι έχουμε νεκρό από ελληνικές ενέργειες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
foscilis
από foscilis » 05 Μαρ 2020, 15:19
dna replication έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 15:12
Έχει. Εκτός αν αυτή τη στιγμή στα σύνορα όλος ο φράκτης έχει κάθε 1-2 μέτρα παλούκια με τα καρφωμένα κεφάλια των 35.000 που συμμετείχαν σε αποτυχημένα ντου.
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 6782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
26 Σεπ 2023, 21:50
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.