Στο 1.12 το σημείο του συμβάντος εντοπίζεται μέσα στην επικράτεια της Τουρκίας.
Στο 1:12 είναι η τελευταία φορά που έκανε ο ίδιος ποστ. Στο 1:20 είναι η τελευταία αναφορά αυτόπτη μάρτυρα που είναι πλέον κοντά στο φράχτη.
Ξαναδές το.
Επίσης στο 03:04 αναφέρεται το όνομα του νοσοκομείου αλλά δεν το βγάζω. Όποιος το καταλαβαίνει ας βοηθήσει. Δεν είναι πάντως το όνομα του νοσοκομείου που αναφέρθηκε σε άλλο ποστ από κάποιο Τούρκο γιατρό. Εκτός αν το ίδιο νοσοκομείο έχει 2 ονόματα. Το video όπως έγραψα σε άλλη ανάρτηση είναι από επαγγελματίες (https://forensic-architecture.org) και πρέπει να έχουν ελέγξει τα στοιχεία τους. Δεν έχω βρει ακόμα στην σελίδα τους ποιος ζήτησε την ανάλυση όπως βλέπω σε άλλα video τους.
Εντύπωση εξακολουθεί να κάνει ότι δεν είδαμε πουθενά το τραύμα και σχετική έκθεση. Οψόμεθα.
Τι ψάχνετε ρε; ούτε οι Τούρκοι δεν το παλεύουν τόσο. Πέταξαν ένα νούμερο και προχωράνε.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
22χρονος δεν είναι "ασυνόδευτο" ανήλικο, ούτε ανήκει στα γυναικόπαιδα.
Ήταν στρατεύσιμος που προσπάθησε να εισβάλει σε ξένη χώρα!
Καλά του έκαναν οι Τούρκοι και τον σκότωσαν!
Δεν θα οδηγήσουν κάτι τέτοιοι σε πολεμικό επεισόδια 2 σύμμαχες χώρες!
τωρα που στελνουνε 1000 στρατοχωροφυλακες να δεις τι θα γινει ... θα τους ριχνουνε οι Τουρκοι αν επιστρεφουνε πισω ...εδω να δω τα μποτακια σε ποια τρυπα θα χωθουνε
Nope. Οι Τούρκοι μέρα την αποτυχία να εισβάλουν στα σύνορα οι ορδές, πάνε στο θερμό επεισόδιο.
Θέλαν θύματα για να μπορέσουν να οξύνουν την κατάσταση και να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους.
Κατασκεύασαν 3 νεκρούς και με αυτή την αφορμή στέλνουν 1000 εδ της στρατοχωροφυλακης *.
Τώρα το πιόνι κουνουθηκε παμε στο επόμενο, προβλέπω πυρά στο ποτάμι.
* Η στρατοχωροφυλακη ειμαι οι πραιτοριανοί του Ερντογάν. Αυτοί ήταν οι πιστοί του στο πραξικόπημα; αυτοί ενισχύθηκαν υπερβολικά Μετά, αυτοί κάνουν την βρώμικη δουλειά.
τωρα που στελνουνε 1000 στρατοχωροφυλακες να δεις τι θα γινει ... θα τους ριχνουνε οι Τουρκοι αν επιστρεφουνε πισω ...εδω να δω τα μποτακια σε ποια τρυπα θα χωθουνε
Nope. Οι Τούρκοι μέρα την αποτυχία να εισβάλουν στα σύνορα οι ορδές, πάνε στο θερμό επεισόδιο.
Θέλαν θύματα για να μπορέσουν να οξύνουν την κατάσταση και να δικαιολογήσουν τις κινήσεις τους.
Κατασκεύασαν 3 νεκρούς και με αυτή την αφορμή στέλνουν 1000 εδ της στρατοχωροφυλακης *.
Τώρα το πιόνι κουνουθηκε παμε στο επόμενο, προβλέπω πυρά στο ποτάμι.
* Η στρατοχωροφυλακη ειμαι οι πραιτοριανοί του Ερντογάν. Αυτοί ήταν οι πιστοί του στο πραξικόπημα; αυτοί ενισχύθηκαν υπερβολικά Μετά, αυτοί κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Έτσι είναι. Ήθελαν πάτημα οι Τούρκοι για να κατεβάσουν τους δικούς τους στο ποτάμι, τώρα Πάμε στο επόμενο βήμα. Καλό είναι να είναι στελέχη κάτω για τι δεν ξέρω πώς θα χτυπήσει στην κοινωνία αν χαθεί έφεδρος
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αλλά απ' ότι κατάλαβες, ακόμη και ως ρακομελάδες οι στρατιώτες δεν έχουν τύχη.
Αν δεν ποτίζουν τα στρατά με χαμομήλι από βουνό σε συνδυασμό με βαλεριάνα, θα γίνουμε τα μαύρα λυσσασμένα πρόβατα της δύσης.
Και άντε να την αντέξεις τέτοια ντροπή.
Εγώ δύο πράγματα έχω στο μυαλό μου. Το πρώτο, που το εύχομαι, ο Έρντογαν να είναι παράφρων σαν τον Μουσολίνι. Το δεύτερο, να τα κάνει όλα επειδή έχει υποσχέσεις από τους μεγάλους πως αν έχουμε γεωπολιτικές αλλαγές, θα πάρει μεζέ αν τους δώσει μεζέ (βλ. Γερμανία στην Ανατολική Μεσόγειο κι Αιγαίο, αντί Γαλλίας και Ιταλίας). Αν έχει δεσμεύσεις, θα μας φάνε λάχανο χωρίς κιχ, και κανείς δεν μας βοηθά. Αν είναι απλά τρελός, είμαστε τυχεροί. Στην Ιστορία μας δεν έφτασε ποτέ μονάχα η σωστή προετοιμασία, στο τέλος μιλούσαν τα συμφέροντα των μεγάλων. Απωθήσαμε τον Μουσολίνι, έσπευσε ο Χίτλερ, και στην Επανάσταση, το Ναυαρίνο ξεκαθάρισε το τοπίο. Και δεν μου αρέσει καθόλου η Γερμανία στην όλη υπόθεση.
Δεν σας εμπόδισε κανένας να λέτε την γνώμη σας αλλά αυτά τα πούστικα ψέματα την στιγμή που αφέθηκε τόσος κόσμος να πεθάνει από την πείνα και τις κακουχίες εγώ δεν τα δέχομαι,
Δε χρειάζεται να τα δεχθείς, να ξέρεις ιστορία χρειάζεται. Μιλάμε για εποχές πριν ένα και βάλε αιώνα (αν αναφέρεσαι πχ στο λοιμό της Ουκρανίας μιας και μιλάς για κακουχίες), σε μια χώρα που πάσχιζε να βιομηχανοποιηθει ενώ είχε κληροδοτήσει από το προηγούμενο καθεστώς πρωτογονη και ανεπαρκή υποδομή.
Τα καιρικά φαινόμενα και η παραμικρή αστοχία υπο τέτοιες συνθήκες οδηγούσε σε πολλούς νεκρούς. Έτσι συνέβαινε το 1930. Άμα δε θες να καταλάβεις απλά πράγματα και θες να τα ρίξεις στον κακό Στάλιν που έτρωγε παιδάκια είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα.
Είστε πνευματικά απολιθώματα μας αποτυχημένης ιδεολογίας, πρακτικά δεν υπάρχει κανένας αντικομμουνισμός, πως θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιο πράγμα, απέναντι σε τι; σε ένα πτώμα;
Γελάει ο κόσμος μαζί σας αδερφέ, πάρτο χαμπάρι, το μαγαζί έκλεισε, μόνο εσείς οι γιαχωβάδες έχετε μείνει, μόνοι και έρημοι.
Περίεργο να μην υπάρχει αντικομμουνισμός και όμως να ασχολούνται τόσοι πολλοί με το ΚΚΕ και τα όσα πρεσβεύει. Γιατί ασχολούνται και το ξέρετε καλά.
Προσωπικά νομίζω ότι αν τυχόν οι μυστικές υπηρεσίες έχουν κάποια πληροφορία για θερμό επεισόδιο θα πρέπει να γίνει χαμός σε διπλωματικό επίπεδο. Καλή η ψυχραιμία αλλά αν ήμουν ο Δένδιας θα είχα πρωί απόγευμα τους πρέσβεις όλων των κρατών ΕΕ να πηγαινοέρχονται για ενημέρωση.
Είδες να συμφωνήσω στην ανεξέλεγκτη είσοδο μεταναστών;
κυριολεκτικά προσπαθούν να κάνουν ανεξέλεγκτη είσοδο χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας και συμφωνείς με αυτό.
Συμφωνώ στο να περάσουν με απόλυτο έλεγχο, το έχω γράψει εκατοντάδες φορές, και να διαμοιραστούν στην Ευρώπη.
Απ' την άλλη να ξεσηκώνει τον κόσμο και να βγάζει πολίτες με τα όπλα στα σύνορα, μπορεί να κερδίζει πόντους σε πατριωτισμό αλλά δεν αργεί να γίνει χοντρή μαλάκια.
Σε περ'ιτπωση που δεν το κατάλαβες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να περάσουν με έλεγχο. Δε σου δίνει κανένας επιλογή να κοιτάξεις τα χαρτιά τους(lol) και να πάρεις όποιον θες κορίτσι μου, ούτε οι τούρκοι ούτε οι ίδιοι οι μετανάστες. Τους σπρώχνουν στην άλλη μεριά των συνόρων και σου λένε "παρ'τους". Οι ίδιοι δε ψάχνουν να βρουν αφύλακτα περάσματα και κόβουν σύρματα να μπούνε μέσα.
Προσωπικά νομίζω ότι αν τυχόν οι μυστικές υπηρεσίες έχουν κάποια πληροφορία για θερμό επεισόδιο θα πρέπει να γίνει χαμός σε διπλωματικό επίπεδο. Καλή η ψυχραιμία αλλά αν ήμουν ο Δένδιας θα είχα πρωί απόγευμα τους πρέσβεις όλων των κρατών ΕΕ να πηγαινοέρχονται για ενημέρωση.
Οι μυ προφανώς λειτούργησαν γιατί βρήκαν έτοιμο τον μηχανισμό στα σύνορα.
Δόθηκαν βίντεο και εικόνες στην εε αλλά δεν φτάνει αυτό. Έχει δίκιο ο Καβαλιέρε η Γερμανία κάτι περιμένει, η στάση της είναι το λιγότερο ύποπτη
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άκου τι μου λες τώρα, βάσει της είδησης. (και καλά αν ισχύει)
Οι Έλληνες πυροβολούν αδιακρίτως έναντι στο πλήθος, σκοτώνουν έναν και μετά πασχίζουν να πείσουν τους πάντες ότι είναι τουρκική προπαγάνδα. Σαν να έκαναν κάτι πολύ κακό. Κάνουν καλά ή όχι;
Καλά ρε κορίτσι μου, τι στρατός είν' αυτός που πυροβολεί με πραγματικά πυρά ενάντια σε πλήθος και πέφτει νεκρός μόνο ένας από πλαστική σφαίρα;
Αν ήταν έτσι οι νεκροί θα ήταν δεκάδες και οι τραυματίες εκατοντάδες.
Μήπως αυτό το σκεπτικό μπάζει λίγο;
Ρε μλκες να συνεννοηθούμε καμία φορά;
Έτσι όπως μου το λέει ο Καβαλιερε ότι σε όποιο κράτος πάει να μπει πλήθος θα τους πυροβολήσουν, άρα λογικό να το έκανε και η δική μας πλευρά, πυροβόλησε ενάντια στονληθος κι έφαγε έναν αναρωτιέμαι κι εγώ αν το έκανε, γιατί δεν το δέχεται και το απαρνιεται; αφού είναι το λογικό. Κατά τους περισσότερους από εσάς έτσι.
Γιατί κανείς πως δεν καταλαβαίνεις; Πυροβόλησε τακτικός στρατός ενάντια σε πλήθος έβερ στην ιστορία και πέτυχε ΈΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αλλά απ' ότι κατάλαβες, ακόμη και ως ρακομελάδες οι στρατιώτες δεν έχουν τύχη.
Αν δεν ποτίζουν τα στρατά με χαμομήλι από βουνό σε συνδυασμό με βαλεριάνα, θα γίνουμε τα μαύρα λυσσασμένα πρόβατα της δύσης.
Και άντε να την αντέξεις τέτοια ντροπή.
Εγώ δύο πράγματα έχω στο μυαλό μου. Το πρώτο, που το εύχομαι, ο Έρντογαν να είναι παράφρων σαν τον Μουσολίνι. Το δεύτερο, να τα κάνει όλα επειδή έχει υποσχέσεις από τους μεγάλους πως αν έχουμε γεωπολιτικές αλλαγές, θα πάρει μεζέ αν τους δώσει μεζέ (βλ. Γερμανία στην Ανατολική Μεσόγειο κι Αιγαίο, αντί Γαλλίας και Ιταλίας). Αν έχει δεσμεύσεις, θα μας φάνε λάχανο χωρίς κιχ, και κανείς δεν μας βοηθά. Αν είναι απλά τρελός, είμαστε τυχεροί. Στην Ιστορία μας δεν έφτασε ποτέ μονάχα η σωστή προετοιμασία, στο τέλος μιλούσαν τα συμφέροντα των μεγάλων. Απωθήσαμε τον Μουσολίνι, έσπευσε ο Χίτλερ, και στην Επανάσταση, το Ναυαρίνο ξεκαθάρισε το τοπίο. Και δεν μου αρέσει καθόλου η Γερμανία στην όλη υπόθεση.
Σε τέτοια επίπεδα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, σε γειώνουνε και σου απαντάνε με ευχολόγια και γενικότητες. Φυσικά θα έχουν πληροφορίες. Αλλά όταν σε έχουν αφήσει στο σκοτάδι οι μεγάλοι, τι θα κάνεις; Ξέρεις πως περιμένουν να κάνεις λάθος εσύ, εκεί είναι σχοινοβασία. Είναι θέμα χρόνου να μάθουμε τι μας ετοιμάζουν. Ελπίζω να μη χυθεί αίμα ελληνικό από δικά μας παιδιά. Ή, το λιγότερο δυνατό. Αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου οι αντιδράσεις. Των ξένων, εννοώ.
Βρε αγάπη μου όμορφη, αυτό πες είναι προπαγάνδα. Είπες όμως ότι σε οποιοδηποτε κράτος να πάνε να μπουν όπως σε εμάς τώρα, είναι λογικό να πυροβολούν. Σωστά;
Λοιπόν, επειδή δεν θέλω να χάνω χρόνο με ρακομελισμούς: Αν πυροβολήσουν, θα γίνει της Πόπης. Ακόμα δεν κάνανε χρήση όπλων. Μιλάμε για την πιο πολιτισμένη απώθηση εισβολέων στην Ιστορία του Κόσμου. Μοιραία, αν συνεχιστεί αυτό, θα γίνει και ρήση πυρός, και δυστυχώς δεν θα φταίμε εμείς. Εσύ, τι θες τώρα; Είπαμε, δεν γίνεται να μπούνε. Και επίσης δεν τους παίρνει κανείς άλλος.
Η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει συχνά να έχεις εισβολή με απόπλους και πρώτη γραμμή να είναι πολλά παιδιά. Αλλά οκ, για όλα υπάρχει πρώτη φορά.
Ας μην συνεχίσουμε άλλο την συζήτηση, είπαμε και οι δύο την άποψή μας νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Μαρ 2020, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.