Πάρα πολύ. Για αυτό πληρώνω τη φύλαξη συνόρων.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:17
Εντάξει, λέω ανοησίες. Όλα είναι θέμα απωθησης των μεταναστών στους φράχτες, θα έρχονται, εμείς θα τους σπρώχνουμε πισω, θα έρχονται από τη θάλασσα εμείς θα τους σπρώχνουμε πάλι πίσω και η ζωή μας και ζωή τους θα κυλάει έτσι ώσπου να το πάρουν απόφαση να γυρίσουν στη Τουρκία. Εντάξει τώρα ικανοποιημένος;
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Ordem e Progresso.
Ποια υπόνοια; καθαρά στο είπα. Η ψηφος σου συντάσσεται με την ιδεολογία σου. Όλα δεξιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Μαρ 2020, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπεροχα συμφωνήσαμε.Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:20Πάρα πολύ. Για αυτό πληρώνω τη φύλαξη συνόρων.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:17
Εντάξει, λέω ανοησίες. Όλα είναι θέμα απωθησης των μεταναστών στους φράχτες, θα έρχονται, εμείς θα τους σπρώχνουμε πισω, θα έρχονται από τη θάλασσα εμείς θα τους σπρώχνουμε πάλι πίσω και η ζωή μας και ζωή τους θα κυλάει έτσι ώσπου να το πάρουν απόφαση να γυρίσουν στη Τουρκία. Εντάξει τώρα ικανοποιημένος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε Νάιδα, άντε στρίβε από δω που πουλάς και εξυπνακισμό (ηλίθιο) όταν η χώρα σου είναι στην φωτιά. Άει σιχτίρ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Golden Age
Όλα αυτά τα κάναμε το 2015. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουμε με τους "πρόσφυγες". Αυτά (όπως και τα λεφτά που υπόσχεται (ενδεχομένως στ' αλήθεια) η Γερμανία) είναι τερτίπια για ν' ανοίξουμε τα σύνορα και να έλθουν εδώ μιλιούνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Μαρ 2020, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά μην μου επιτίθεσαι. Θεωρώ την χώρα μου αρκετά αρκετά δυνατη και ψύχραιμη να ανταπεξέλθει σε τέτοιες καταστάσεις. Ο πανικός και ο φόβος δεν συμβάλει. Εξάλλου εκεί ποντάρει και ο Έρντο.
Ηρεμήστε μη σας πάρει ο διάολος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
΄΄
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Noor1 την 05 Μαρ 2020, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ η ιδεολογία "όλα αριστερά", λέει πως αν θέλει όλη η Ασία να μπει στην Ελλάδα, πρέπει να τους δεχτούμε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:20Υπεροχα συμφωνήσαμε.Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:20Πάρα πολύ. Για αυτό πληρώνω τη φύλαξη συνόρων.Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:17
εισαι μια οαση διασκεδασης σε ενα περιπλοκο κοσμο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Golden Age
Όσο δυνατός και ψύχραιμος να είσαι, εαν κάνεις bungee jumping με κλωστή, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με το να είσαι το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 05 Μαρ 2020, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Αυτό που λέει ο Αντώναρος ως πληροφορία και το βλέπει σαν "δελεαστική πρόταση", ήταν πρότασή μας και επίσημη πολιτική μας το 2015. Δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα.
Όχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδώ αποκαλύπτει τις φάπες που έφαγε. Καμιά δελεαστική πρόταση.Golden Age έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:30Αυτό που λέει ο Αντώναρος ως πληροφορία και το βλέπει σαν "δελεαστική πρόταση", ήταν πρότασή μας και επίσημη πολιτική μας το 2015. Δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα.Noor1 έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:27Ποιό 2015 ρε βλάκα; Έλεος.Golden Age έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 16:25
Όλα αυτά τα κάναμε το 2015. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουμε με τους "πρόσφυγες".
Ρε την πέσατε στη ναιδα επειδή είναι ρομαντική; Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω.
Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
Πάντως απ' ότι φαίνεται το επεισόδιο προετοιμάζεται, μετά και τους 1000 ειδικοδυναμιτες που έστειλε ο σουλτάνος στα σύνορα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-