Τώρα το ποιος είναι φασίστας και ρατσιστής έχει φανεί και δεν είμαι εγω. Είναι εκείνος που βρίζει όλους τους μετανάστες, υιοθετεί τις πιο αντιδραστικές πολιτικές πάνω στο προσφυγικό και συμπεριφέρεται λες και έχει κάποιο πλεόνασμα πατριωτισμού, σαν τα χρυσαυγουλα.sys3x έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:41
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... F%84%CE%B5
πάρε για αρχή αυτό φασίστα-ρατσιστή-γιαχωβά.
Αυτό που ονομάζει η ελληνική γουικι ως μεγάλη εκκαθάριση ήταν μια πολύπλευρη δράση στο πλαίσιο ενός αγριου ταξικού εμφυλίου που λάμβανε χώρα εκείνη την εποχή. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι όπως περιγράφονται στη σελίδα, με στείρο μανιχαισμο και αφήγηση κατευθείαν βγαλμένη από τα κιτάπια των γεωργαλαδων.
Έχει πλάκα πάντως να επικρίνουν οι δεξιοί τα μέτρα που πήρε η ΕΣΣΔ εναντίων εκείνων που είχαν ξεκινήσει τον εμφύλιο (κουλακοι, πρώην λευκοί και άνθρωποι της επιρροής τους) για να προστατέψει την υπόσταση της. Είναι οι ίδιοι τύποι που όταν μιλάνε για τον δικό.μας εμφύλιο μας λένε για "πουτσες στο Γράμμο" κλπ. Μόνα ζυγά μονόζυγα τα θέλετε. Δεν πρόκειται να σας περάσει.
Το βασικό κριτήριο ήταν πάντα το μέρος που έπαιρνε κάποιος στην εμφύλια ταξική διαμάχη.sys3x έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:41όπως σε είπα δεν θυμάμαι ακριβώς το που και το πότε, ήταν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής (μάλλον προς το Πέραμα), ήταν ποντιακό συνέδριο το οποίο είχε ομιλίες από διάφορους ειδικούς πάνω ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (το βασικό κριτήριο στην προκειμένη περίπτωση ήταν να μιλάει κάποιος ελληνικά και να ζει σε εκείνες τις περιοχές) και προσπάθησε να εμποδίσει την διεξαγωγή του το ίδιο το ΚΚΕ.
, είτε Έλληνας είτε κονγκολεζος. Οποιος έπαιρνε το μέρος της αντίδρασης λάμβανε από το οργανωμένο προλεταριακό κράτος ότι του άξιζε και τίποτα λιγότερο.
Δεν αναπαράγω κανένα ψέμα και δεν με ενδιαφέρει η προπαγάνδα σου εναντίων της σοβιετικής Ένωσης. Η ΕΣΣΔ ήταν το πιο λαμπρό κράτος που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και δεν πρόκειται να κάτσω να απολογηθω για το τι πάθανε αυτοί που το υπονόμευσαν. Έπαθαν ακριβώς ότι τους άξιζε.sys3x έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 17:41δεν έχεις ίχνος τσίπας επάνω σου, συνεχίζεις να αναπαράγεις αισχρά ψέματα, κανένας σεβασμός από την πλευρά μου, δεν μας ενδιαφέρει η ιδεολογία σου ούτε οι ερμηνείες που δίνεις για να δικαιολογήσεις τέτοιου είδους ρατσιστικές-φασιστικές και εν τέλει απάνθρωπες τακτικές.